>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA Grudzień 2011

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Howard over 12.5 rebounds 1.60
Betsson
3/10

Howard dobrze zbiera, to każdy wie. Netsi nie rzucają dobrze, to też każdy wie. A jak nie to daję dane - 35.7%, to skuteczność z gry New Jersey w 2 meczach. Blatche uzbierał 10 zbiórek z Netsami, Wall 8, Marvin Williams 9, Zaza 11. To Howard powinien spokojnie uzbierać 13 zbiórek. Podchodząc czysto statystycznie. Netsi oddadzą zapewne ponad 70 rzutów z gry, coś około 75. Trafiając nawet 40% mają 30 trafionych, zostaje im 45 pudeł. Do tego ileś pudeł Orlando, po których Howard ma szanse na ofensywne zbiórki, a wiemy, że potrafi to robić. Także biorąc pod uwagę indolencję rzutową Netsów i zdolności zbierackie Howarda myślę, że 13 zbiórek jest do zrobienia.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Los Angeles Lakers(-4) - New York Knicks 1 1,909 (sportingbet) - 5/10j ✅
LAL po słabym początku wygrali bardzo przekonująco z Utah. Forma idzie do góry i nie sądzę, aby NYK byli wstanie wygrać na parkiecie Lakersów. Morale w drużynie słabe po wczorajszej porażce z Golden State, cały mecz prowadzili, aby w końcówce oddać zwycięstwo. Dla mnie to spotkanie pewnie wygrają gracze z miasta aniołów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Denver +6 @ 1,9 (Bet365)
Jak zobaczyłem dziś kursy na ten mecz to byłem lekko w szoku. Spodziewałem się wyrównanych kursów, a nie 1,4 - 3,00. Mecz drużyn które jeszcze nie przegrały w tym sezonie. Obie legitymują się bilansem 2-0. Ogólnie mecz drużyn porównywalnych powinien być dosyć równy, a o zwycięstwie może zadecydować dyspozycja dnia bądź też wyrównana końcówka. Denver jak dotąd 2 dosyć przekonujące zwycięstwa i jakoś nie wierzę że dziś dostana baty.

zabold 26

zabold

Użytkownik
Luol Deng - Carlos Boozer
typ: 1 (punkty + zbiórki)
kurs: 1,80
buk: Betsson
Bardzo podoba mi się ten typ - Deng w formie, 2 pierwsze mecze to 21punktów i 7 zbiórek z LAL i 22punkty i 10zbiórek z GSW. Do tego gra full czasudpowiednio 41 i 38min. Boozer natomiast wiadomo, dość himerycznie: z LAL 15PTS + 6REB, z GSW 6PTS i 3REB. Gra do tego dużo mniej: 32 i 26min, ponieważ musi dzielić się czasem na PF z Tajem Gibsonem. Do tego Boozer będzie miał dzisiaj ciężki match up w postaci Chucka Hayesa i J.J. Hicksona, pod koszem także twardo grający Cousins, a jak wiadomo Boozer czasem lubi wymiękać.

favago 69

favago

Użytkownik
Jeżeli macie konta w Bwin, to polecam zainteresować się spotkaniem Minnesota Timberwolves - Miami Heat, które odbędzie się pojutrze (31.12). Bwin właśnie wystawił kursy i można zagrać na MIA z kursem 1.25 . Polecam, bo według mnie kurs mocno poleci w dół.

No chyba, że Wade będzie miał jakieś większe problemy z nogą po meczu przeciwko Charlotte Bobcats. Zresztą nawet jeśli, to Heat i bez niego powinno pokonać Wilki.

Pozdrawiam ????

inwestor80 5

inwestor80

Użytkownik
Już późno, za pół godziny wystartuje pierwszy mecz, ale dorzucę coś od siebie, może ktoś skorzysta.
96 - 85 Magic - Nets
Bukmacherzy przewidują wygraną Orlando około 11-ma punktami. Biorąc pod uwagę to, że Magic u siebie graja zdecydowanie lepiej (w preseason pokonali Miami) myślę, że są w stanie rozbić słabych Nets i pokryć handi.
98 - 101 Rockets - Spurs
Tutaj kursy ML są moim zdaniem ustawione dość dobrze. Natomiast wydaje mi się, że linia jest ustawiona zbyt wysoko. Biorąc pod uwagę świetną obronę Spurs under wydaje się dobrą opcją do rozważenia.
101 - 96 Thunder - Mavs
Rewanż za zesżłoroczny finał Zachodu. Obydwie drużyny zupełnie inaczej rozpoczęły sezon. Nie wierzę w nagłe przebudzenie Dallas po dwóch blamażach. Thunder na fali, powinni rozbić u siebie Mavs i pokryć handi.
105 - 99 Blazers - Nuggets
Mecze dwóch wyrówwanych ekip zazwyczaj kończą się... zdecydowaną wygraną jednej z nich. Nie mam pomysłu na ten mecz - każdy wynik jest tu możliwy. Kursy wydają się dobrze oszacowane.
90 - 98 Kings - Bulls
Kings pokonali u siebie Lakers. Bulls przegrali na wyjeździe wyraźnie z Warriors. Moim zdaniem mecz będzie na styku, a wygrana gospodarzy mnie nie zdziwi. Opcja +8 na gospodarzy wydaje mi się najlepszą opcją na ten mecz.
100 - 96 Lakers - Knicks
Raczej NO BET. Knicks to jednak zbyt duża niewiadoma jak na początek sezonu. Nie widzę wśród Lakersów nikogo kto potrafiłby powstrzymać Amare. Z drugiej strony nie wierzę w to, że Chandler zastopuje Gasola. Moim zdaniem Lakersi to wygrają, ale po dwóch porażkach na starcie nie zaufałbym tej drużynie.
GL! ????

I 6

insaner

Użytkownik
Jeżeli macie konta w Bwin, to polecam zainteresować się spotkaniem Minnesota Timberwolves - Miami Heat, które odbędzie się pojutrze (31.12). Bwin właśnie wystawił kursy i można zagrać na MIA z kursem 1.25 . Polecam, bo według mnie kurs mocno poleci w dół.
No chyba, że Wade będzie miał jakieś większe problemy z nogą po meczu przeciwko Charlotte Bobcats. Zresztą nawet jeśli, to Heat i bez niego powinno pokonać Wilki.
Pozdrawiam ????
Może nieznacznie polecieć w dół ale dla mnie Minnesota z Kevinem Love i Beasley plus inni gracze to czarny koń tego sezonu. Sytuacja z Love-em bardzo mi przypomina sytuację Oklahomy sprzed kilku sezonów gdy nabyli Duranta. Kilka lat ich lali wszyscy a tu sie zebrała ekipa i proszę jak teraz grają. Oczywiście nie twierdzę że Minnesota osiągnie ten sam pułap co OKC ale... widzę ich w tegorocznych playoffach, a że bukmacherzy ślepi nie są to też już powoli korygują kursy na Minnesote.
Poza tym kursy, a zwłaszcza handicapy na Miami będą zawsze overvalued jako że są kandydatem nr 1 do tytułu wg bukmacherów i samych koszykarzy NBA - czemu zresztą trudno się dziwić. Dlatego ogólnie sam zamierzam częściej grać handicapy przeciwko Miami przez znaczną część tego sezonu.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Utah-Philadelphia za 1,60 to chyba promocja ? Nie wyobrazam sobie zeby tak tragicznie grajace Utah wygralo z 76ers... Do tegop Atlanta jako pewniak i Milwaukee co nam daje ako ponad 2. Nie wierzylem w ze mozna zrobic na NBA a tu od poczatku sezonu idzie rewelacyjnie. Patrze po tym co widze bo zarywam nocki i troche ogladam oraz statystykach. Jesli ktos nie gra albo czegos nie wiem to prosze o szybka korekte bo w tripla chce zainwestowac. Czekam na opinie
Miami i Dallas nie odwaze sie dzisiaj zagrac a zastanawiam sie jeszcze nad Houston-Memphis z powodu statystycznego i widze value na Houston :
Spurs-Grizzlies 95-82
Rockets-Spurs 105-85

krisvi 2

krisvi

Użytkownik
Utah-Philadelphia za 1,60 to chyba promocja ? Nie wyobrazam sobie zeby tak tragicznie grajace Utah wygralo z 76ers... Do tegop Atlanta jako pewniak i Milwaukee co nam daje ako ponad 2. Nie wierzylem w ze mozna zrobic na NBA a tu od poczatku sezonu idzie rewelacyjnie. Patrze po tym co widze bo zarywam nocki i troche ogladam oraz statystykach. Jesli ktos nie gra albo czegos nie wiem to prosze o szybka korekte bo w tripla chce zainwestowac. Czekam na opinie

Miami i Dallas nie odwaze sie dzisiaj zagrac a zastanawiam sie jeszcze nad Houston-Memphis z powodu statystycznego i widze value na Houston :

Spurs-Grizzlies 95-82
Rockets-Spurs 105-85

Zdecydowanie zgadzam się co do 76ers. Prezentują przystępną formę jak na początek sezonu. Przegrali ze świetnymi Trailblazers, lecz zagrali jak rowny z rownym wedlug mnie. Utah fatalnie weszli w sezon i ich seria porażek na tym meczu sie nie zakończy.

Mecz Houston - Memphis jak dla mnie NO BET. Tutaj moze zdarzyc sie wszystko. Co prawda Memphis przegralo 2 z 2 spotkan, lecz warto sobie przypomniec mecz z OCT, gdzie pokazali dobrego basketa.

Sam gram jeszcze Atlanta i Bucks

Mozna jeszcze sie zastanowic nad Spreadem(+4,5) dla Bobcats, bo jak na razie grają strasznie wyrownane pojedynki

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik

Spurs-Grizzlies 95-82
Rockets-Spurs 105-85

Ale poczekaj, Miśki to typowa drużyna własnej hali, jak ktoś tu już napisał, czołówka pod tym względem NBA. Rocketsom udało się pokonać Spurs, ale nie oni pierwsi, nie ostatni, pozatym już nie są stare Rakiety, skład bez rewelacji.

Mnie mocno zaskoczyła linia handi na dzisiejszy mecz i &quot;z pocałowaniem ręki&quot; wezmę Miśków (-5)

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Musiałem to napisać jak to zobaczyłem. Durant KING! ;)
Chyba wielu z Was uratował kupon. MISTRZ po prostu MISTRz ;)
Co do meczy wczorajszych do Oklahoma nie zawidoła, sam mecz mógł sie bardzo podobać, Orlando,Lakersi i Chicago na plus. Zawiedli SAS. Porażka 20 pkt z Huston mimo meczu po meczu jest wielką porażką.
W nocy kolejnę meczę i na pewno coś napiszę.
Tak na pierwszy rzut oka:
Orlando (mimo meczu po meczu, a wiemy jak sie skonczylo to dla SAS) z słabymi Bobkami, mimo, że powalczyli z Miami to Orlando powinni się po nich przejechać.
Drugi typ to dwa handicapy w stronę Atlanty i Toronto, ale nie te podstawowe tylko np: Atlanta [email protected] + Raptors [email protected] AKO: 2.01
Ciekawie też wygląda 76ers, ale to jak przeanalizuję i postanowię zagrać to napiszę.
Tyle wstępnie. I jeszcze raz ???? Durant!

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dzis (a raczej jutro) zapowiada się kolejna genialna nocka , kawa o 12 i do 6 nie śpimy :razz: , to co wczoraj widzielimy w meczu Dallas to coś pięknego , coś co kochamy w NBA , gra do samego końca i niesamowita nieprzewidywalnoć , Durant moim zdaniem w tej chwili jest numerem 1 w całej lidze . No ale do sedna , gratulacje dla tych którzy grali wczoraj na NYK , do tego po tak niskim kursie w meczu z LAL :] , oni są po prostu tragiczni , drużyna która będzie miałą problemy z dostaniem się do playoff , drużyna z dwiema gwiazdami grającymi koszmarnie (Anthony , Stou) , Lakersi mimo że wczoraj nie zagrali jakoś specjalnie błyskotliwie rozbili słabych Knicksów w pył , wielki podziw przedewszystkim dla Bryanta , wiek już nie bardzo młody a ciągle gra absolutnie na poziomie genialnym.
Dzisiaj zdecydowanie fajnie wygląda Dallas , kurs zdecydowanie za wysoki , widać po wczorajszym meczu że wracają na właściwe tory i po prostu nie mogą kolejny raz przegrać , tym razem ze słabiutkimi Raptors. Kolejny świetny typ na 76ers , trochę boje się o to że Utah może we własnej hali zagrać lepiej , ale nie za bardzo w to wierze bo ta drużyna po prostu nie ma kim straszyć . Buki po raz kolejny przeceniają Suns , Szerszenie w &quot;ulu&quot; są groźne dla każdego a z żałosnie grającymi Phoenix nie powinni mieć u siebie problemu (tyb bardziej że wygrali za nimi na wyjeździe) . Osobiście w szlagierze dzisiejzej nocy (Clippers - Bulls) widze wygraną Byków , drużyna lepiej poukładana , bardziej doświadczona , mająca lepszą ławkę i mająca genialną Róże na rozegraniu ???? . W każdym razie kolejna fenomenalna nocka się szykuje , dobrze że gra już NBA :razz:

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Szerszenie w &quot;ulu&quot; są groźne dla każdego a z żałosnie grającymi Phoenix nie powinni mieć u siebie problemu (tyb bardziej że wygrali za nimi na wyjeździe)
Nie wiadomo co z Gordonem.
It&#39;s possible Gordon could return Friday after practicing Wednesday but being forced to sit out that night&#39;s game mostly as a precaution.
&quot;The (doctors), when they re-evaluated him after shootaround, they felt like this was a situation where you need to let this calm down before it turns into a two- to three-week thing,&quot; Williams said. &quot;Right now it&#39;s day-to-day.&quot;
EDIT: Co nie zmienia faktu że Phoenix jest beznadziejne i też to zagram ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Phila + Indiana 2.023
Panbet
4/10
Za czasów Derona w EnergySolutions grało się ciężko, ale teraz nie robi. Lakersi i Denver pokazali Jazzmanom gdzie ich miejsce. Phila też im to powinna spokojnie pokazać. Póki co close game z mocnym Portland i izi win z Phoenix. Iggy wymiata, Williams i Holiday grają bardzo dobrze. Turner i Young dają solidne wsparcie z ławki. Pod koszem niby Jazz mają przewagę jakąś, ale Brand i Hawes, a do tego i Vucevic też mogą w ataku swoje rzucić. Ale atutem 76ers w tym starciu przede wszystkim obwód, który wygląda świetnie na tle Jazzmanów.
A Indiana to tak na dokładkę właściwie. Wygrane z Detroit i Toronto póki co. Dziś pora na trzecią i zaczynamy progresję. Cavs mogą sobie wygrać ze słabym Detroit, ale Indiana to już znacznie mocniejsza ekipa i nie będzie 2 wygranej z rzędu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
A ja po ostatnim meczu Phoenix z Philadelphią gram przeciw Słońcom

NOH - Phoenix 1 za 1,79 Pinnacle ⛔

Fakt, Gordona boli kolano... I co z tego, pewnie pół ligi coś boli i grają. Ben pewnie też dziś zagra, a nawet jak nie zagra to kurs 1,79 na rywala, który gra totalne dno i wraz z NJ Nets, Wizzards oraz Jazz jest jak dla mnie w najsłabszej czwórce ligi trzeba pobierać. Nash nie ma komu dogrywać bo i Gortat słabiutki i Lopez już nie odpali jak w pierwszym meczu, a rookie narazie nie bardzo wiedzą co mają robić. Na obwodzie zero strzelb. Gospodarze z atutem własnej hali, bilansem 2-0 i pomimo teoretycznie zerowego zgrania tworzą fajną , ciekawą ekipę i powitają swych fanów zwycięstwem. Powodzenia !

host3234 85

host3234

Użytkownik
Fakt, Gordona boli kolano... I co z tego, pewnie pół ligi coś boli i grają. Ben pewnie też dziś zagra, a nawet jak nie
Bez żartów...W NOH gra Eric gordon ,a Ben to Detroit Pistons
Los Angeles Clippers vs chicago Bulls typ 1 kurs 2,1
bet365
Clippersi ostudzili nieco nasze zapały póki co. Spodziewaliśmy sie genialnych zagrań i zwycięstw ,a póki co mamy trochę niepoukładaną drużynę ,w której odpalają kolejno różne elementy - ale kupy to się to wszystko jeszcze nie trzyma.Z drugiej strony Bulls ,grający b2b po dośc close game z Kings. Byczki ogólnie nie zachwycają póki co. Win z osłabionymi Lakers&#39;ami , porażka b2b z solidnymi GSW
i wczoraj win z Kings. Szału nie ma,ale na ich korzyść względem LAc przemawia na pewno zgranie. Co do match up&#39;ów to ciekawie będzie na jedynce : Chris Paul vs D-Rose i &quot;3&quot; Butler vs Deng ..reszta pozycji na korzyść Clippersów ,ponieważ Rip jeszcze nie złapał odpowiednich wiatrów w żagle i póki co nie wnosi zbyt wiele do drużyny.
Atut własnej hali + lepsza S5 i b2b Bulls znaczą więcej niz zgranie i doświadczenie..gram na moich Clippersów

inwestor80 5

inwestor80

Użytkownik
A takie wyniki przewidują dzisiaj bukmacherzy.
Gospodarze na pierwszym miejscu.

proszę podać źródło
Baqu

Edit:
To nie są dane źródłowe, ale proste obliczenia własne na podstawie spread i linii Totals (buk Bet 365). Pozdrawiam

to jest źródło - thx ????
Baqu

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Miami Heat 1,25 (sportingbet) ✅
Faworyt w tym spotkaniu może być tylko jeden, Miami ostatnio po dramatyczej końcówce wygrali z Charlotte Bobcats. Tym razem do spotkania podejdą w pełni skoncentrowani, od początku meczu powinni zdominować grę i przewagę utrzymać do końca.
Kurs niski, ale ja gram w dublu z Verdasco (zaraz analiza się pojawi w dziale &quot;tenis&quot;.

ziemolll 6

ziemolll

Użytkownik
Musiałem to napisać jak to zobaczyłem. Durant KING! ;)
Chyba wielu z Was uratował kupon. MISTRZ po prostu MISTRz ;)
Co do meczy wczorajszych do Oklahoma nie zawidoła, sam mecz mógł sie bardzo podobać, Orlando,Lakersi i Chicago na plus. Zawiedli SAS. Porażka 20 pkt z Huston mimo meczu po meczu jest wielką porażką.
W nocy kolejnę meczę i na pewno coś napiszę.
Tak na pierwszy rzut oka:
Orlando (mimo meczu po meczu, a wiemy jak sie skonczylo to dla SAS) z słabymi Bobkami, mimo, że powalczyli z Miami to Orlando powinni się po nich przejechać.
Drugi typ to dwa handicapy w stronę Atlanty i Toronto, ale nie te podstawowe tylko np: Atlanta [email protected] + Raptors [email protected] AKO: 2.01
Ciekawie też wygląda 76ers, ale to jak przeanalizuję i postanowię zagrać to napiszę.
Tyle wstępnie. I jeszcze raz ???? Durant!
Durant faktycznie mega, wychodzą treningi z LBJ, ktoś ostatnio dodał na forum filmik z ich treningu.
Na dziś: 76ers + Dallas @ 2,03 bet365 5/10
Typ bardziej przeciwko Jazzmanom, którzy grają straszny piach, oba mecze przegrane z kretesem. 76ers przekonywujące zwycięstwo z ekipą Gortata i porażka na styku z mocnymi Portland.
Do tego dokładam Dallas, które po serii porażek podejmie u siebie ekipę z Toronto. Dallas wczoraj minimalnie uległo OKC, OKC które jest w niesamowitym gazie. Dla mnie jest to prognostyk lepszej gry, przecież gorzej jak dotychczas już być nie może, a Toronto Raptors są idealną ekipą na przełamanie się.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rondo over 25.5 points + assists 1.85
Tobet, Betsson
3/10
Skoro Irving rzucił 14 i miał 7 asyst, a Sessions 16 punktów i 6 asyst, to Rondo spokojnie może przekroczyć barierę 25.5. Ostatnio zagrał mega lipe z NOHami, ale to jak cały Boston. Rondo póki co jest podstawą ataku Bostonu, sporo rzuca. Dziś Pierce może zagra, ale to może i zapewne jak zagra to nie będzie to zbyt dużo minut. Ale to zawsze kilka asyst do Pierce&#39;a. Generalnie po NOHach mobilizacja jest pewnie mega duża, zwłaszcza, że to ich home opener. Zaczęli słabo sezon i domowa inauguracja to idealna okazja na przełamanie. A żeby Boston dobrze funkcjonował w ataku to Rondo koniecznie musi zagrać dobry mecz. Liczę tak na 10-12 asyst i 18-20 punktów Rajona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom