dzisiaj dzien przerwy a szkoda
wiec na jutro na 18 00
New York - Chicago 1
kurs 1.65 buk
fortuna
takze - handi na NY - 5.5 pkt po okolo 2.5 ale to jutro w bet 365 zachecam
moze być gładko
Druzyny obecnie dobrze mi znane, wiem jak mogą zagrać i sprubuje to przewidziec
NY gra fenomenalnie z kontry(przenajmniej ze szłabszymi druzynami) i dobrze wkoncu broni swój parkiet.Chicago nie zachwyca, przynajmniej mnie. Noah nie gra a to jest duza strata,duzo zbiera ten gracz w pomalowanym, walczy o ofensywne zbiórki,
Jak mówiłem Chicago nie zachwyca skutecznoscią,spotkania graja falami,potrafią gasnąc chwilami w meczach,przestoje sa bardzo zauwazalne.
Od czego bedzie zalezało zwyciestwo ? od agresji,ciągłym ataku,energicznej gry i to bedzie w tym spotkaniu mocna strona NY,
Poruwnajmy zestawienie Srodkowi nie beda mieli wpływu na ten mecz, wiec nie trace czasu na tą pozycje,Skrzydłowi Stadumaier, Galinari Fields Turiaf(srdokowy=ostatnio błysną, choc wiemy ze NY gra niskim składem) a po przeciwnej stronie Boozer, Gibson Deng od nich w głównej mierze bedzie zalezało spotkanie i widze duzą przewage po stronie NY bo wysocy NY beda bardziej aktywni skuteczni i szybsi,statyczna gra Chicago niewiele przyniesie w szybko toczącym sie spotkaniu
Pozycje 1 & 2 NY to Felton (Douglas) i Chandler sa takze zmiennicy na równym poziomie,
na przeciwko (chicago) to głównie Rose, Watson, i widze duza przewage NY Felton bedzie grał dla druzyny, ze Stademaierem pick &role obslugiwał dobrze sytuowanych partnerow na skrzydlach, W Chicago Rose nie rozegra tego spotkania dla druzyny, a w pojedynke w takim starciu nie ma prawa wygrac zawodów, Skrzydłowi NY beda zbyt efektywni dla Chicago i to bedzie główny czynnin który przyczyni sie i zdecyduje o bezporblemowym zwyciestwie NY Knicks,to bedzie podobne spotkanie jak z Oklachomą ale Chicago nawet w tym stopniu sie nie postawi, Skrzydła Byków bedą zbyt statyczne na niezwykle energetycznych NY(dobrą postawe skrzydłowych Knicks przewiduje na tle jutrzejszego meczu a nie ze sa tacy dobrzy zawsze,zebym dobrze był zrozumiany,tak bedzie jutro !!)New York rozegra dobry wielki mecz na tle Chicago,a kibice bedą głośno ich oklaskiwac, jak to ma zawsze miejsce,Chicago zejdzie z parkietu z opuszczonym czołem.
zachecam do grania NY Knicks w granicach 1.7 to pewny zysk
zastanawiam sie nad spotkaniem Orlando - Boston i widze tu 1
kurs kolo
1.9
Orlando łapie forme idzie do przodu wiec tu głownie trzeba sie zastanowic co zagra Boston
moje przemyslenia mogą sie zmienic odnosnie tego spotkania o 180 stopni jak to czesto bywa, Jak wszyscy widzimy Boston zwycieza po cfaniacku z Philą i NY Nicks ida równo nie wyrozniaja sie zbytnio ale są efektywni
Ale kto bedzie bronił w pomalowanym Garneta,Glena Davisa ,Tureckiego srodkowego, moze Shaqa(niewiem czy zagra)ale zakladam ze nie Howard Turkoglu bedą wyeksploatowani w ataku Bass moze przejsc obok meczu na niego nie licze
Wiec o zwyciestwie zadecyduje atak z przodu obu druzyn zakładam ze Rondo nie zagra
Nate Robinson kapitalnie moze zagrac w takim meczu,R Allen, Daniels, Pirce a po stronie Orlando Arenas Nelson J Richardson Q Richardson Turkoglu
no i o to mi chodzi, duza przewaga Orlando na 1 zastopowanie Robinsona i jednego z 2 waznych graczy Pirca badz Allena moze byc przepustka do zwyciestwa Orlando
Szybka gra, szybkie przeprowadzanie akjci przez 1 & 2 Orlando ,znów powtórze słaba gra niskich Bostonu, ostatnio nie zachwycaja tempem i laniem przeciwnikow moze spowodowac ze sami zostaną zlani, ponadto sprwdzilem Rondo najprawdopodobniej nie zagra i Nate the Grate jest pod ? Shaq jest aktywny i Jarmanie Oneal moze sie pojawic
dla mnie wazniejsza jest pozycja nr 1 a Rondo i tak jest bez formy
na dzien dzisiejszy widze Orlando 1 po kursie kolo 1.9
jutro wiecej w tym temacie rozwine