>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Finals 2012

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jeśli dziś Heat wygrają to James będzie naprawdę bliski zdobycia tytułu i nie wierzę, że w 5 spotkaniu Heat u siebie oddadzą tytuł. Więc jak dla mnie dziś kluczowy mecz tego finału.
No i tak też się stało. Heat wygrali i wyszli na prowadzenie na 3-1 zatem dziś:
???? Miami Heat - Oklahoma City Thunder --&gt; 1 - 1,64 (betsafe) ✅ 121-106 :browar565:
Jak dla mnie to dziś mamy koniec finałów. Niby James jakaś kontuzja w ostatnim spotkaniu, ale nie sądzę, aby była ona poważna skoro w kolejnej akcji był w stanie rzucić kosza z wyskoku, a parę minut później przy remisie odpalił celną 3kę. Takiego runu - 3 zwycięstw z rzędu - Heat nie mogą zaprzepaścić, tym bardziej, że jest to ostatnie spotkanie w Miami. Kolejne 2 odbyłyby się w Oklahomie. James dziś w nocy w swojej hali w Miami zakłada swój 1wszy mistrzowski pierścień i odbiera statuetkę MVP finałów :] Durant i Westbrook jeszcze muszą poczekać na tytuł, ale jeśli Thunder utrzymają skład niebawem i oni powinni wygrać tytuł.
PS: obym miał rację :razz:
???? Oklahoma City Thunder - Miami Heat --&gt; Miami Heat wygra finał - 2,33 ✅ 1-4 :browar565: :browar565: :browar565:

Jutro w nocy o 2:30 czasu polskiego startuje bardzo ciekawy finał NBA. Wg mnie jeden z ciekawszych w ostatnich latach. Naprawdę ciężko wskazać faworyta. Dla mnie tu jest 51 do 49 dla Thunder i troszkę tych kursów nie rozumiem...Pewnie wpływ ma na to wygranie 4 spotkań z rzędu przez Thunder ze Spurs i dźwignięcie się ze stanu 0-2. Wrócił Bosh, więc pod koszami nie ma już tragedii, choć przewaga fizyczna po stronie Thunder - Perkins i Ibaka vs w zasadzie sam Bosh, bo rezerwowi wysocy Heat za dużo nie pomagają - Turiaf czy Anthony i weteran Howard. Świetnie zapowiada się pojedynek gwiazd i liderów - Wade i James vs Durant i Westbrook. I tutaj moim skromnym zdaniem wygrywa jednak Heat. Liderzy Heat są o wiele bardziej doświadczeni. Na tym etapie rozgrywek może to odegrać kolosalną różnicę. Wade w końcu mistrzem już jest, a LeBron w jednych finałach już był. No i jednak ten brakujący pierścień dla Jamesa. LeBron zrobi wszystko co tylko się da. OCT może, ale nie musi. Heat już chyba tylko i wyłącznie wreszcie musi wygrać ten tytuł. Ale to w sumie żaden argument. No i zostaje cała reszta składu. Niby przewaga OCT, ale z 2 strony jeśli się przyjrzeć ławkom to nie jest wcale tak źle u Heat. Bardzo dobry obrońca Battier (może odegrać kluczową rolę w defensywie w tym finale), potrafiący bardzo dobrze rzucać za 3 - Chalmers oraz Jones. I do tego Mike Miller i Udonis Haslem, który być może przebudzi się i wspomoże BIG3. Zaś w OCT to przede wszystkim Harden. Ale mówiąc szczerze nie sądzę, żeby sobie tak łatwo hasał i rzucał w pojedynku z Heat. Poza tym to co wyprawiał James w serii z Bostonem jest wręcz nie wiarygodne. Nie widzę defensora, który go powstrzyma a do tego jest jeszcze przecież Wade. Po takim kursie myślę, że warto spróbować, bo jak mówię dla mnie szanse 51 do 49 dla OCT i to tylko dlatego, że mają przewagę parkietu i decydujące spotkania mogą być rozgrywane właśnie w Oklahomie. Durant i Westbrook - trochę za wcześnie na majstra :razz:

Wade, James &gt; Durant, Westbrook

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Ja tam dziś nie bawię się w 1 lub 2 , myślę , że każdy zdaje sobie sprawę , że Oklahoma może spokojnie wygrać to spotkanie. W dwóch poprzednich meczach trzeba sobie powiedzieć , że OKC nie grała źle i równie dobrze mogła wygrać. Moim zdaniem na 4:1 się nie skończy , to byłoby zbyt banalne , Oklahoma jest za mocną drużyną , żeby zebrać takie baty i przegrać 4 razy z rzędu.
Ale zamiast grania na OKC , postanowiłem pobrać Duranta over 29.5 pkt - 1.85 Milenium . Nie wyobrażam sobie , aby Kevin tego nie pokrył. KD musi grać masę czasu , to ostatnia szansa dla Oklahomy i oni wiedzą, że tylko Durant może ich uratować. Kevin w ważnych meczach po prostu nie zawodzi , ten gość mimo młodego wieku ma jaja , przychodzi czwarta kwarta to wpada w trans i gra niesamowicie. Mam nadzieję , że dziś to Durant zatriumfuje i przedłuży tą serię , nie tylko dlatego , że kibicuję OKC , ale też dlatego , że fajnie byłoby obejrzeć jeszcze ze dwa mecze na tak kapitalnym poziomie. Jazda Thunder!

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Myślę, że OKC nie powiedzialo jeszcze ostatniego slowa ; ) dzisiejsza noc przysporzy nam duzo wrazen, jak i wynik w serii bedzie 3-2 dla miami.
Kolega wyzej - jesli Westbrook nie bedzie sie &#39;harpil&#39; to durant rzuci te 29,5+ . Wg mnie to straszny samolub, rozgrywajacy?! OKC gra bardzo dobrą piłkę i nie wyobrazam sobie, zeby sie tak latwo poddali ;)

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Nie chce pisac analizy ani nikomu nic sugerowac, ale dzis Miami po 6ciu latach znow bedzie World Chapmions i nic tegon nie zmieni, a Lebron do tytulu MVP regularnego sezonu dołoży NBA FInals MVP i pierwszy wyczekiwany pierscien.
Lets Go Heat!

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
taki mały njusik:
Harden gra na razie tragicznie w tej serii, prócz g2, co wynika po części z dobrej obrony pnr Heat i konieczności bronienia Wade&#39;a lub Jamesa po drugiej stronie parkietu przez Brodacza, co przekłada się na mniejszą energię w ataku. G4 wyjątkowo zagrał tragicznie, a teraz dowiadujemy się, że przyczyną tego była kontuzja lewej dłoni złapana w trakcie meczu. W tej sytuacji wyjątkowo dobrze wygląda under 16 pts, bo Harden miałby problemy z przekroczeniem tej linii nawet bez kontuzji. Jeżeli faktycznie jest to kontuzja dłoni, to może on szczególnie unikać rzutów, ale z drugiej strony wiadomo, że różnie bywa z takimi gadkami. Może chcieli tylko usprawiedliwić Jamesa, który wyjątkowo się &quot;zesrał&quot; w tamtym meczu i nie trafił choćby banalnego lay&#39;a na prowadzenie w 4 kwarcie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A ja zagram dziś na Heat. Nie chcę powiedzieć, że ta seria jest już zamknięta, ale mam takie odczucie, że Thunder mieli już swoje szanse na ogranie Heat na wyjeździe i ich nie wykorzystali. Na analizy też nie będę się wysilał, bo już wszystko o tych drużynach zostało już napisane. Ja po prostu nie wierzę, by tego dziś Heat tego nie skończyli. Na tle Thunder wyglądają bardzo dobrze w tych finałach. Grają u siebie, gdzie czują się silni i tyle. Muszą dziś to wygrać, bo jak Thunder by dziś wyrwali wygraną, to biorąc pod uwagę to jak z presją radzi sobie LBJ to nie zdziwiłoby mnie jakby Thunder dokonali historycznego runa i odwrócili stan rywalizacji od 1-3. Ale jak mówię, tego się po prostu nie spodziewam. Zwłaszcza, że Thunder są w ciężkiej pozycji. Gram na Heat. Ale nie na zwykłe ML, bo kurs nie jest zbyt atrakcyjny. Zagrałem wyższy handicap, bo historia z ostatnich 20 lat pokazuje, że zespoły który kończyły rywalizację w finałach na własnym terenie zazwyczaj wygrywali pewnie. Owszem zdarzały się takie mecze jak Lakers-Celtics, gdzie gra toczyła się do ostatniego kosza, ale zazwyczaj to były wygrane ~ 10 pkt. Biorąc pod uwagę fakt, że Heat raczej nie wygrywają takich closerów, to liczę na to że już na około połowy czwartej kwarty obejmą pewne prowadzenie i końcówka będzie już dogrywana bez timeotów xD

Heat (handicap - 10) @ 3.35 w
Bet365 ✅ ✅ ✅

oki 270

oki

Użytkownik
taki mały njusik:
Harden gra na razie tragicznie w tej serii, prócz g2, co wynika po części z dobrej obrony pnr Heat i konieczności bronienia Wade&#39;a lub Jamesa po drugiej stronie parkietu przez Brodacza, co przekłada się na mniejszą energię w ataku. G4 wyjątkowo zagrał tragicznie, a teraz dowiadujemy się, że przyczyną tego była kontuzja lewej dłoni złapana w trakcie meczu. W tej sytuacji wyjątkowo dobrze wygląda under 16 pts, bo Harden miałby problemy z przekroczeniem tej linii nawet bez kontuzji. Jeżeli faktycznie jest to kontuzja dłoni, to może on szczególnie unikać rzutów, ale z drugiej strony wiadomo, że różnie bywa z takimi gadkami. Może chcieli tylko usprawiedliwić Jamesa, który wyjątkowo się &quot;zesrał&quot; w tamtym meczu i nie trafił choćby banalnego lay&#39;a na prowadzenie w 4 kwarcie.
Mam inny ciekawy zaklad dotyczacy Hardena.
Mianowicie under 12,5 pkt average series points✅
WillHill 1,8
Jak do tej pory Harden zdobyl 43 pkt co daje mu srednia 10,75.
Wielu z nas, w tym rowniez ja uwazamy, ze dzis odbedzie sie ostatni mecz tych finalow.
Aby zaklad ten nie wszedl Harden musialby zdobyc dzis 20pkt, co podniosloby jego srednia do 12,6. Tak jak napisal blaise seria finalowa zupelnie nie idzie po mysli Jamesa i dzis rowniez nie spodziewalbym sie fajerwerkow.
nie obylo sie bez nerwow, jednak 19 pkt pozwolilo osiagnac srednia 12,4:spokodfhgfh:

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
No to jeszcze raz gratulacje.Heat mieli to czym straszyć miała OKC czyli drużyne.Lebrick zagrał fenomenalne finały i należy mu sie tytuł MVP.Te PO to dla mnie koszmar,najpierw kontuzja Rose&#39;a,teraz wygrana Heat.Ale jestem dobrej myśli na przyszłość,frycowe zapłacone teraz trzeba wyciągnąć wnioski i sięgnąc po tytuł w natępnym roku.OKC i tak wygrali ten sezon,nie typowani do finalu w ciągu 3lat zaledwie osiągneli tak dużo.Ta drużyna z roku na rok gra coraz lepiej,teraz zdobyli doświadczenie jakże ważne bo z finałów i myśle że za rok może być już lepiej.Jednak Heat to moim zdaniem po tym co pokazali teraz,po tym jak dojrzali przez te finały będą w 4rce przez najbliższe 3 lata.Ciężko będzie ich zdetronizować i jedyni mogący to zrobić to właśnie OKC,Bulls czy nawet Pacers.Jestem pewien że o LAL,SAS czy Mavs zapomnimy na pare lat a mlodzi dojdą do głosu.Gratulacje!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom