>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - dyskusje koszykarskie

Status
Zamknięty.
mateusz209 0

mateusz209

Użytkownik
Dzięki za info.
W sumie mi to wystarczy ale szukałem coś w stylu takich wiadomości jak np: na TVP1, wstaję z rana i włączam powiedzmy 10 minutowy filmik i np: Boston wygrał z Cavaliers opowiada chwile o meczu akcje, potem kolejny wynik z nocy, potem LA LAKERS wygrali z Clipers takie podsumowanie dnia...

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
gdybyś mieszkał w USA nie miałbyś problemów ze znalezieniem takiego porannego programu, nawet w ameryce środkowej takowe są puszczane z tego co wiem, natomiast europa to nadal czarna dziura pod tym względem, zresztą na naszym kontynencie jest taki natłok innych sportów, że nie dziwi mnie braku miejsca na rynku... a zapotrzebowanie jest ale dośc znikome.

pamiętam jak chodziłem do liceum i specialnie wstawałem wcześniej, gdyż bodajże na CNN pokazywali o 6:30 własnie skróty spotkań i najlepsze akcje, to byly czasy ;-)

j.will 150

j.will

Użytkownik
witam panowie dzis mamy bardzo dużo spotkań w nocy więc można by cos wybrac godnego postawienia
napisze szybko co ja myśle o spotkaniach i czekam na wasze opinie
Boston -10.5 - Charlotte - celtowie po wczorajszym sukcesie na arcytrudnym terenie i dość pewnej wygranej wydają sie mi wracać do dyspozycji sprzed dwóch lat. Sheed zdaje sie szybko wkomponował się do zespołu co jest ogromnym atutem graczy z boston garden dzis grają na przeciętne Charlotte i podbudowani wczorajszym sukcesem moim zdaniem lekko powinni wygrac różnicą wyższą niz 10pkt
Clevland Cavaliers -5.5 - Toronto Raptors druzyna LBJ wzmocniona Parkerem Moonem i Shaqiem ma olbrzymi potencjał i nie widze dla nich wielu rywali w rozgrywkach którym nie potrafili by stawić czoła. Napewno nie jest nim jeszcze druzyna Toronto która jest solidna lecz nawet atut własnego parkietu i solidnych nazwisk nie przekona mnie by odpuscic typ na clevland z handicapem. Cavs z królem sporadycznie pozwalają sobie na 2 przegrane z rzędu.
Denver Nuggets -Utah Jazz klasyczny przykład pojedynku ekip z własnego parkietu Denver gra znakomicie u siebie a Utah bardzo bardzo przeciętnie na wyjazdach gdyby mecz odbywał sie w utah stawiałbym na jazzmanów. jednak w hali nuggets to gospodarze sa zwykle faworytem. dla mnie 1
San Antonio - New Orleans - Now orlean jeszcez niedawno wydawał się ekipą dołączającą powoli do grona najsilniejszych w lidze teraz ta tendencja rosnąca wyraźnie nie jest kontunuowana przeciwnikiem NO są spurs którzy ciągle mają potencjał nieco starzejący się ale dzis to oni są faworytem.
Memphis - Detroit Tłoki szukają i próbują ułożyc tak kadre i zawodników by dorównac druzynie sprzed lat jeszcze jednak im się to nie za bardzo udaje. Zachęca bardzo wysoki kurs na Detroit około 2.00
Orlando - 76ers Magic są druzyną aspirującą do mistrza w presezon wygrali wszyskie mecze na swoim parkiecie podejmuja philadelfie.Nie powinni miec problemu z pokonaniem gości nawet z handicapem
przepaszam ze tak mało ze tak szybko ale nie mam teraz czasu a bardzo chce usłyszeć wasze opiniie

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
pamiętam jak chodziłem do liceum i specialnie wstawałem wcześniej, gdyż bodajże na CNN pokazywali o 6:30 własnie skróty spotkań i najlepsze akcje, to byly czasy ;-)
A mi się przypomniał magazyn o NBA na tvnie co tydzień, było to jakieś 8-9 lat temu, nadawali to w godzinach popołudnowych. Miło powspominać stare dobre czasy...
Można by było zrobić jakąś konkretną stronkę o NBA z skrótami, linkami do meczów, informacjami. Jakby zebrało się nas ze 20 myślę że problemu większego by nie było.
Zauważyłem kilka blogów i stronek Polskich o NBA ale nie ma w nich czegoś co by mnie szczególnie przyciągnęło.

shen 408

shen

Użytkownik
Kto sprawdzał telegazete z wynikami NBA kilka minut po wstaniu i boxscory w przeglądzie sportowym w czasach podstawówki ten wie OCB:-D

A mi się przypomniał magazyn o NBA na tvnie co tydzień, było to jakieś 8-9 lat temu, nadawali to w godzinach popołudnowych. Miło powspominać stare dobre czasy...
Ja pamiętam jak czekało się cały tydzień na NBA Action w C+ w odkodowanym paśmie w czwartek wieczorem by tylko zobaczyć top 10 akcji tygodnia :-D

Zauważyłem kilka blogów i stronek Polskich o NBA ale nie ma w nich czegoś co by mnie szczególnie przyciągnęło.
Jeden z lepszych blogów o NBA
http://zawszepopierwsze.bloog.pl/?ticaid=68ccb

Można by było zrobić jakąś konkretną stronkę o NBA z skrótami, linkami do meczów, informacjami. Jakby zebrało się nas ze 20 myślę że problemu większego by nie było.
Można zrobić konkurencyjnego bloga tym wyżej:jezora:.Na serio zrobienie takiej stronki to 10 minut,dodawanie skrótów i info i innych rzeczy to drugie tyle.Jak ktoś ma jakiś pomysł to ja jestem za.Kiedyś się w takie blogowanie bawiłem i wiem że najgorsze w tym jest to że zawsze brakuję na to czasu.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Można zrobić konkurencyjnego bloga tym wyżej:jezora:.Na serio zrobienie takiej stronki to 10 minut,dodawanie skrótów i info i innych rzeczy to drugie tyle.Jak ktoś ma jakiś pomysł to ja jestem za.Kiedyś się w takie blogowanie bawiłem i wiem że najgorsze w tym jest to że zawsze brakuję na to czasu.
No właśnie dlatego potrzeba więcej ludu, im nas więcej tym zawsze ktoś znajdzie trochę czasu żeby coś znaleźć i napisać. Do tego zrobić dział z typami i opisami. Jakąś zrzutkę by się zrobiło jakby było trzeba, w końcu obstawiamy mecze więc jakaś kasa by się znalazła.
Hmm narazie to tylko taka myśl, pewnie nic z tego nie wyjdzie ale fajnie jest pomarzyć hehe.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Hmm narazie to tylko taka myśl, pewnie nic z tego nie wyjdzie ale fajnie jest pomarzyć hehe.
pisze sie ;)
panowie jezeli macie jakies przemyslenia dotyczace jutrzejszych meczy zapraszam do odpowiedniego dzial a nie tutaj ????

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Richard Hamilton (Pistons) w 4 kwarcie z Memphis nastąpił na stopę któregoś z obrońców Memphis. Zszedł i więcej nie powrócił na parkiet. Podobno złamania nie ma, tylko skręcona kostka. Jak poważne jest to skręcenie nie wiem, ale lepiej mieć to na uwadze.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Rajon ( dostaję co mecz czapę od Lebrona ) Rondo zostaje w Bostonie! :-D

Kiedy wydawało się, że negocjacje są już martwe i że latem przyszłego roku Rajon Rondo dołączy do grona wolnych agentów &quot;rzutem na taśmę&quot; zarząd klubu i agent zawodnika doszli do porozumienia w sprawie wieloletniej umowy dla podstawowego rozgrywającego Celtów.
Według źródeł kontrakt opiewa na ok. $55 mln płatne w pięć sezonów. Co warte podkreślenia to Danny Ainge wykazał dużą wolę porozumienia już teraz.
&quot;Zadzwoniłem do Ainge&#39;a by powiedzieć, że wstrzymamy się do wakacji z podpisywaniem. Wtedy on stanął na wysokości zadania i sprostał naszym oczekiwaniom. To bardzo uczciwy kontrakt. Chcieliśmy by był jednym z 5 najlepiej opłacanych rozgrywających w lidze. Z kolei klub dzięki temu ruchowi może pozostać na szczycie.&quot; - powiedział Bill Duffy, agent zawodnika.

http://www.youtube.com/watch?v=mdnMFnvq6Kc

Dwudziestotrzyletni Rondo został wybrany z 21 numerem draftu 2006 przez Phoenix Suns a potem oddany do Bostonu.
Biorąc pod uwagę zaawansowany wiek trzonu zespołu Paul Pierce (32), Kevin Garnett (33), Ray Allen (34), Rasheed Wallace (35) zatrzymanie młodego obrońcy to zabezpieczenie przyszłości klubu.
Wiele mówiło się latem na temat odejścia R.R. z Bostonu o jego niedojrzałości do bycia pierwszym rozgrywającym w klubie walczącym o najwyższe cele, o trudnym w prowadzeniu charakterze. Rajon zadał kłam wszystkim krzywdzącym go komentarzom stawiając się na obóz treningowy w wyśmienitej formie świadczącej o solidnie przepracowanych wakacjach. Nie bez znaczenia zapewne był też imponujący początek sezonu w jego wykonaniu. 4 mecze, 4 wygrane Celtów a w każdym z nich Rondo w roli reżysera gry. Jest obecnie drugim asystentem ligi ze średnią 11,8 na mecz. Jest także drugim przechwytującym ze średnią 2,5 na mecz. Gołym okiem widać nieprzeciętny talent zarówno czysto koszykarski jak i ten atletyczny Rajona i mimo, że czasem ponosi go jeszcze młodzieńcza fantazja to spokoju, dyscypliny i opanowania w żadnym wypadku nie można mu odmówić.

http://www.youtube.com/watch?v=bRX8VFHuIDg

za karolem śliwą

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nono, nie spodziewałem się że Boston zaoferuje mu aż tak wysoki kontrakt. No ale w sumie jest wart tych pieniędzy jak mało kto. Idealnie wpasował się w wielką trójkę no i jest jeszcze strasznie młody. Rozwija się z miesiąca na miesiąc a to jest szalenie ważne biorąc pod uwagę wiek pozostałych wielkich z Bostonu. Tym ruchem Celtics zagwarantowali sobie przyszłość z sukcesami, niezależnie od tego czy po sezonie odejdzie Ray Allen czy nie ...
Z dzisiejszej nocki warty odnotowania jest też fakt zdobycia przez Wade 10,000 punktu w karierze .
Dwayne Wade scored his 10,000th point on Sunday during a 25-point effort in the Heat&#39;s 95-87 win over the Bulls.
Wade becomes the first Miami Heat player to accomplish the feat, and of the other 42 active players who are on that list, only Lebron James and Allen Iverson have a higher scoring average than him.

danni 8

danni

Użytkownik
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego buki nie wystawiają czasami (może lepiej by było użyć słowa &quot;często&quot;) ofert na najciekawsze spotkania NBA? Dzisiaj np. na betsafe nie ma oferty na mecz OKC - LAL. Ostatnio oferta na mecz TOR - ORL pojawiła się dopiero krótko przed rozpoczęciem spotkania. O co w tym chodzi?

P 161

poozon

Użytkownik
Proponuje zmienić bukmachera na bet365 . Bardzo bogata oferta na jedno spotkanie około 30 handicapów gdzie u innych buków tylko 1 -2

LA Lakers -13.5 3.30 LA Lakers -13.0 3.15
LA Lakers -12.5 3.05 LA Lakers -12.0 2.90
LA Lakers -11.5 2.75 LA Lakers -11.0 2.65
LA Lakers -10.5 2.50 LA Lakers -10.0 2.40
LA Lakers -9.5 2.25 LA Lakers -9.0 2.15
LA Lakers -8.5 2.10 LA Lakers -8.0 2.05
LA Lakers -7.5 2.00 LA Lakers -7.0 1.95
LA Lakers -6.0 1.83 LA Lakers -5.5 1.76
LA Lakers -5.0 1.71 LA Lakers -4.5 1.66
LA Lakers -4.0 1.62 LA Lakers -3.5 1.55
LA Lakers -3.0 1.50 LA Lakers -2.5 1.45
LA Lakers -2.0 1.40 LA Lakers -1.5 1.37
LA Lakers -1.0 1.33 OKC Thunder +1.0 2.90
OKC Thunder +1.5 2.75 OKC Thunder +2.0 2.65
OKC Thunder +2.5 2.50 OKC Thunder +3.0 2.40
OKC Thunder +3.5 2.25 OKC Thunder +4.0 2.15
OKC Thunder +4.5 2.10 OKC Thunder +5.0 2.05
OKC Thunder +5.5 2.00 OKC Thunder +6.0 1.95
OKC Thunder +7.0 1.83 OKC Thunder +7.5 1.76
OKC Thunder +8.0 1.71 OKC Thunder +8.5 1.66
OKC Thunder +9.0 1.62 OKC Thunder +9.5 1.55
OKC Thunder +10.0 1.50 OKC Thunder +10.5 1.45
OKC Thunder +11.0 1.40 OKC Thunder +11.5 1.37
OKC Thunder +12.0 1.33 OKC Thunder +12.5 1.30
OKC Thunder +13.0 1.28 OKC Thunder +13.5 1.26

danni 8

danni

Użytkownik
Betsafe też ma sporo handicapów, może mniej od bet365, bo zaczynają się od +2,5 -2,5 a kończą na +12,5 -12,5, ale chodzi o to, że zbyt czesto im sie zdarza nie wystawic oferty na najciekawsze spotkanie ;/

lexus 0

lexus

Użytkownik
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego buki nie wystawiają czasami (może lepiej by było użyć słowa &quot;często&quot;) ofert na najciekawsze spotkania NBA? Dzisiaj np. na betsafe nie ma oferty na mecz OKC - LAL. Ostatnio oferta na mecz TOR - ORL pojawiła się dopiero krótko przed rozpoczęciem spotkania. O co w tym chodzi?
powinny już być, buki dowiedziały się o możliwej absencji Bryanta i stąd zmiany hc.. i brak ich na chwilę obecną w bukach.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Tak jest, kiedy buki wiedzą że jakiś ważny zawodnik może nie zagrać bądź może powrócić po kontuzji, często czekają z tym do uzyskania pewniejszego info i wtedy wystawiają ofertę na dane spotkanie. Ale to jest spotykane zazwyczaj w necie, bo w stacjonarnych zazwyczaj kursy są na wszystkie spotkania.

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Ja mam pytanko bo pewnie śledził ktoś przed sezonem zakłady długoterminowe na NBA.Interesuje mnie jakie buki oprócz bet365 i sportingbet (bo tutaj jestem pewny na 100% ,że było) posiadały ofertę na linie under/over wygranych w regular season?Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom