aleksandra
Użytkownik
na oficjalnej stronie SAS
http://www.nba.com/spurs/
http://www.nba.com/spurs/
The Spurs hope to have Oberto (irregular heartbeat) back in uniform for Tuesday's game at the ATandT Center against Dallas, the San Antonio Express-News reports.Oberto ? PrzecieŻ Od Jest Kontuzjowany ! SkĄd Masz Te Info ?
jest przewidywany do gry, choć nie jest nic pewnegoOberto ? PrzecieŻ Od Jest Kontuzjowany ! SkĄd Masz Te Info ?
Motywacja może nie wystarczyć, tu trzeba zagrać naprawdę na dobrej skuteczności by z Houston wygrać, a Houston też będzie zmotywowane by pokonać mistrzów. To tyle od mentalnej strony tego meczu ???? . Dla mnie Houston jest lepsze w początkowej fazie sezonu i jestem przekonany do mojego typu.
Sprzeciw.
Jak dla mnie Boston ma zbyt dużą motywację aby przegrać o raz drugi i pozostawić w oczach kibiców niedosyt na samym początku sezonu. Mecz z Indianą oglądałem,wypadli fatalnie, zwłaszcza Leon Powe, jednakże dziś ta sytuajca się nie powtórzy, gdyż Boston będzie chciał się zrehabilitować za porażkę w Indianie i będzie chciał wygrać to spotkanie. Postawiłem 12 zł na Boston i chyba dam więcej.
własśnie że nie wiedzialem że bede odpisywal na kilka postó i wyszla tak na spontanie, ale ok zapamietam na przyszlosc co do typow to sie az za bardzo z nimi z gadzam ..wszystkie 4 wydaja sie oczywiste ..zagralem Houston i Spurs za polowe stawki na Houston, under w Houston raczej pewny chyba że jedna z drużyn zacznie przyspieszac niesamowicie i wciagnie w tę gra drugą ...ale raczej wątpliwe..co do under w SAS to też jestem bardziej za niz przeciw ale nie wiadomo jak SAS zareaguje "nowe" oblicze otwartej koszykowki Dallas i czy nie rzuci im ponad 100pkt...powodzeniaTak na początek na zaostrzenie atmosfery Miodzik wiesz, że jest takie coś jak opcja edytuj ? Skoro wiesz, że będziesz odpisywał na kilka rzeczy to umieść to w jednym poście a nie jeden pod drugim piszesz...
Houston - Boston || Under 176,5 || 2.030
Houston - Boston || Houston (-3) || 1.962
Biorąc pod uwagę możliwości ofensywne obu drużyn typ na under wydaje się być już z góry skazany na porażkę, ale nic bardziej mylnego... Jak pokazuje historia spotkań między obiema drużynami szanse są na prawdę spore... Tym bardziej, że w ostatnich meczach żadna z ekip w obronie nie błyszczała tak więc jedna jak i druga drużyna mają coś do udowodnienia... Szczególnie Houston które słynie z bardzo dobrej obrony we własnej hali... Poza tym obie drużyny w swoich ostatnich meczach szczędziły siły na ten mecz i to wyraźnie... Można nawet powiedzieć, że ekipa z Bostonu myślami była już przy tym meczu... Jeśli chodzi o zwycięzcę w tym spotkaniu to typuję zdecydowanie na gospodarzy... Zagrają praktycznie najsilniejszym składem i co najważniejsze tworzą drużynę a nie indywidualności... Po stronie Bostonu wielkie trio i w sumie nic bo nie ma nikogo innego kto mógłby pociągnąć zespół gdyby nie szło... W Rockets grają całą drużyną i słabszy występ jednego czy teżdwóch zawodników nie przesądza od razu o stylu gry drużyny...
San Antonio - Dallas || Under 187,5 || 1.980
San Antonio - Dallas || San Antonio (-4)|| 1.909
Wczoraj zaufałem Dallas i na nich postawiłem... Dzisiaj już tego błędu nie popełnię... Grają ospale i nieskutecznie... 2 motory napędowe (czytaj Dirk i Kidd) chyba jeszcze nie są w pełni sił albo nie w pełni formy bo to co ostatnio grali woła o pomstę do nieba... Z San Antonio nie jest lepiej, ale Ci przynajmniej mają swoją niezawodną dwójkę, która pomimo tego, że co mecz gra regularnie po około 40 minut spisują się świetnie... Z Phoenix było blisko.... z Portland jeszcze bliżej... Z Dallas już musi się udać... A co do undera to biorąc pod uwagę dyspozycję w jakiej znajduje się Dallas myślę, że San Antonio mocniej ich przyciśnie i chłopaki się pogubią...
NBA 2008/2009 9:6
mówiłem Spurs to DNO ! szkoda tylko rakiet należało im się zwycięstwo !nawet jeśli zagra oberto to i tak bym na nich nie postawie złamanego centa ! w spurs gra jak narazie tylko duncan i parker a reszta totalna klapa boowen to chyba punktu jeszcze nie zdobył dno ! a dallas według mnie ma o wiele więcej graczy na równym poziomie terry, kidd . nowitzki , howard jak chcecie to grajcie na spurs dla mnie no bet