>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2010

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Trochę wstyd ale głosowałem na siebie. Generalnie również bart7890 naprawdę fajnie typuje i dla niego wielkie brawa. Również za świetną znajomość jednej z moich ulubionych dyscyplin dostaje ode mnie plus Robson_26 i oczywiście kolega z działu latino Robson United.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
kudłaty089 - często korzystam z jego analiz, które zawsze są obszerne i konkretne i chociaż wynik nie zawsze na ✅ to wiele razy korzystałem z informacji. Szacuneczek!
Słowa uznania także dla
jrpl - zna się na tym co robi i choć nigdy nie grałem jego typów to widać, że ma pojęcie o tym, w co inwestuje kasę
Często zaglądam też do innych tematów, m.in. Robsona, TBM czy snajpera oraz wielu wielu innych. Wszystkim, którzy w ogóle znaleźli się na tej liście gratuluje!

Osobiście dziękuję za wszystkie głosy (jeśli będą ???? ) na mnie. Choć ten rok był dla mnie, bądź co bądź, zły pod względem bukmacherki, to starałem się jak mogłem :p
Pozdrawiam ????

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
Ciekawe jest to że bardzo wielu typerów którzy znaleźli się w ankiecie są na minus w grze u buka ( i to niekiedy na bardzo duży minus ) , ciekawe jest to że nie ma tutaj takich typerów jak: http://forum.bukmacherskie.com/f15/jak-zarabiam-na-progresji-47612-11.html - wygrywa bardzo regularnie i dużo , jego Yeld jest wysoki praktycznie w każdym miesiącu.
czy : http://forum.bukmacherskie.com/f35/dawidbarca-jak-najszybszy-awans-do-vipow-48021-5.html - gość dzięki któremu wygrałem mase kasy u buka , ostatnio świetne analizy co do meczu United z Arsenalem czy przedewszystkim Barcy z Realem , ale widze że koleś już zbanowany , aż mnie krew zalała jak zauważyłem że już typów podawał nie będzie.
Ale cóż poradzić , jeśli nie ma tych dwóch to oddam głos na Marnika .
Również zdziwiłem się że nie ma w tym zestawieniu Redwitza który wiedze o siatce ma przepotężną i bardzo często rozdaje kapitalne typy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
czy : http://forum.bukmacherskie.com/f...w-48021-5.html - gość dzięki któremu wygrałem mase kasy u buka , ostatnio świetne analizy co do meczu United z Arsenalem czy przedewszystkim Barcy z Realem , ale widze że koleś już zbanowany , aż mnie krew zalała jak zauważyłem że już typów podawał nie będzie.
Czasami porażają mnie pewne osoby i ich wypowiedzi...
Nie ma to jak &quot;zareklamować&quot; samego siebie...
dwight18 to, że teraz zalogowałeś się na to konto zupełnie nic nie znaczy. My i tak wiemy, że dwight18, DawidBarça oraz jeszcze jedno konto to jedna i ta sama osoba.
Więc skończ tutaj udawać...
Gdyby każda osoba zakładała po kilka kont to za którymś razem wreszcie okazałby się dobrym typerem.
Pozdrawiam

artsik 3

artsik

Użytkownik
Marnik - jeden z lepszych typerów na tym forum. Swoimi typami zarobił sporo kasy i dał też innym zarobić. Oczywiście głos na tego pana.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Trochę wstyd ale głosowałem na siebie.
????
Żeby nie mieć koszmarów, a zarazem mieć czyste sumienie wybrałem typera który miał dobre statystyki, yield na odpowiednim poziomie przez większość roku i dobrze (bardzo) zna się na tym co gra. Czyli zagłosowałem na Marnika.
Jednocześnie pozdrawiam osoby które głosują na kogoś, bo pisze on fajne, długie analizy. Przepraszam czy to konkurs poetycki ?
odpowiedzi nie oczekuję.
Pzdr.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Nie przeglądam praktycznie tematów z typami, w 3/4 tematów nigdy pewnie nie byłem.

Skoro jednak moge oddać głos leci on do barta782490123_ trochę po znajomości troche dlatego że jest na górze listy i nie chce mi sie dalej przeglądać ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Głos oczywiście na Marnika, który zdeklasował konkurencję w tym roku. Znajomość dyscypliny, a do tego umiejętność wybierania dobrych kursów i doboru stawek. Wszystko to razem, a to rzadko spotykane.

Dalej byłby na mojej liście Robson, ale ten od żużla i Fox, ale niestety zostali znokautowani przez Marnika.

dzibul 0

dzibul

Użytkownik
Robson_United xd, Typer jakich mało, analizy poparte świetnymi argumentami, a nie byle jakie wypociny. Świetny Typer

wincent 150

wincent

Użytkownik
Marnik zdecydowanie przoduje/przodował na forum. Na drugim miejscu miałbym Hellraisera w tenisie, no ale głos mam tylko jeden ;)

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
TBM i tyle w temacie...
Wiedza z wielu dyscyplin co jest handicapem dla typera. Do tego kilka fantastycznych miesięcy w których grający jego typy mogli sporo zarobić. Gra polską ligę kopaną co bardzo cenię, a także służy opinią na temat typów. Wiadomo każdy ma czasami gorsze okresy, ale gdy już korzystałem czasami z jego typów to mało kiedy się zawiodłem ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Ja zdecydowałem się postawić na Fabika bo regularnie zaglądałem w jego temat i podoba mi się w nim, że ma przemyślany swój system, kieruje się zasadami dzięki czemu w polityce długofalowej osiągnął zyski także głos na Fabika.

Niemniej jednak muszę przyznać, że miałem dość trudny wybór bo kilka tematów zasługuję na wyróżnienie.Wiadomo Robson, TBM czy Odiś za znajomość dyscypliny i staranne przygotowanie typów, ale zaś z regularnością jest ciężko, Kapszti u mnie również mocno zapunktował, świetna znajomość brazylijskich klimatów i dobre typy z tych lig.Dużo by jeszcze wymieniać, ale dodam jeszcze do tego, że korzystam z typów Wilqa oraz adsq i cieszy mnie powrót Filipa.

Pozdrawiam.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Ja mam dwóch faworytów. leon92mielonka oraz kudłaty089. Obaj panowie prowadzą przejrzyste tematy a co ważniejsze dzielą się z nami dobrymi typami najczęściej popartymi interesującymi analizami co przynajmniej dla mnie jest ważne, bo wiem dlaczego taki a nie inny typ szczególnie gdy sam mam inny pomysł na dane zdarzenie. Także skuteczność obu typerów jest zadowalająca. Dlatego mój głos wędruje dla jednego z nich.

Wyróżnić także należy tematy robsona United oraz Horusa.

kevo88 27

kevo88

Użytkownik
Zaglosowalem na OrngCrsh i nie zaluje swojego wyboru, gosc odwala bardzo dobrze swoja robote, zna sie na NHL o czym swiadczy jego stan konta, nie raz zdazylo mi sie skorzystac z jego typow i trafnie ;) ciekawe i przemyslane analizy, spotkania nie grane na sile, poprostu wie kiedy i na co zagrac, podoba mi sie taki system, brawo kolego ! ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A ja swój głos oddałbym na Simmonsa. Głównie za to, że typuje mniej popularną dyscyplinę jaką jest Moto GP. A to dla mnie ważniejsze niż yield nagrywany na Realach i Barcach czy innych popularnych ;) Sam jestem fanem (nie expertem) motogp ale gdy widziałem Simmonsa typującego tak samo to tylko utwierdzało mnie w przekonaniu że dobrze kombinuje. Ale nie mogę ???? Trochę dziwi mnie, że go nie ma w tej stawce a jestem np. ja a też udzielam się tylko w działach tematycznych raczej. Ale to chyba Marcin zrobił taki mały ukłon dla mnie :*
Także głos leci dla Olo (choć troszkę wioska głosować na siebie xD). Za &quot;żenską babkę&quot; czyt. koszykówkę kobiet. Jest chyba jedynym człowiekiem który obstawia babski sport. I robi to z niezłym %, choć gdy ja gram jego typy to akurat nie wchodziły ale za to go nie winie - karma ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A ja swój głos oddam na Barta7890 fajne prowadzi swój temat, zawsze można znaleźć tam ciekawe typy, rzeczowe analizy więc jak najbardziej na ✅

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Zawsze ceniłem sobie graczy specjalizujących się w danym sporcie czy lidze. Takim osobom warto ufać. Mój głos dostaje Marnik. Wyjątkowo dobry spec od siatkówki. Gdybym mógł to jeszcze zagłosowałbym na Hellraisera i Olo_13 - też nieźli fachowcy w swoich dziedzinach.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Marnik, Hellraiser, TBM - to chyba ludzie, którym najbardziej &quot;ufam&quot; na tym forum.
Taka też dla mnie powinna być czołówka ale zagłosować mogę tylko na jednego
Marnik ????

Do góry Bottom