>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2010

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Tutaj ciezko wybrac jednak glosuje na usera kapszti. Bardzo duza wiedza o pilce o ktorej ja nic nie wiem, dobre rzeczowe i co najwazniejsze sprawdzajace sie analizy i tak jak ktos wczesniej mowil nie nabija sobie yeldu na Barcelonach i Realach. No i jeszcze gdy bralem od niego jakis typ to zawsze wchodzil ???? Rowniez moje słowa uznania dla: Fabik10, Hellraiser, leon92mielonka, TBM, Roxanne !

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
leon92mielonka- głos na niego, ponieważ bardzo dobrze sie zapowiada i życzę mu jak najlepiej. Myślę, że on swoje chwile na tym forum ma przed sobą. Analizy i typy godne uwagi.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Lista typerów zrobiła się bardzo wyrównana. Wydaje mi się że fox71 zasługuje na wyróżnienie wśród tej elity. leon92mielonka też niesamowicie się stara, barwnie prowadzony temat przez robson United xD zawsze będzie często odwiedzany, bo ludzie to lubią. Ciekawe typy z hokeja podaje Odisio, sam często z nich korzystam. Niewątpliwie wszyscy chcą aby w ich temacie było &quot;zielono&quot; lecz nie zawsze to się udaje..

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
Na forum wypowiadam się stosunkowo krótko ale śledziłem je dużo wcześniej. Swój typ oddaję na Marnika. Chłop ma olbrzymią wiedzę, potrafi w jasny sposób przekazać swoje myśli nawet osobie średnio interesującej się siatkówką, momentami szczęście jakże potrzebne w tym fachu oraz przede wszystkim wysoką skuteczność. Bardzo żałuję, że odpuścił prowadzenie tematu na rzecz strefy zamkniętej.

Z zawodników którzy biorą udział w konkursie pozwolę sobie jedynie podziękować za wszystko Leonowi, Foxowi, Robsonowi, Fabikowi, Hellraiserowi, Bartowi, Osisiowi oraz kapsztiemu. Zawsze chętnie czytam wasze analizy i przeglądam tematy. Szacunek.????

Powodzenia!;)

marnik 18

marnik

Forum VIP
Ja mam dwóch faworytów. leon92mielonka .....
Rowniez moje słowa uznania dla: ... leon92mielonka ... !
leon92mielonka- głos na niego.
Właśnie przeglądałem sobie ankietę na najlepszego typera roku 2010. Muszę przyznać, że bardzo miło mi z tego powodu i mojego ego czuje sie lekko połechtane.
Do rzeczy przeglądałem temat z ankietą aby wyłapać jakiś ciekawy temat i byc może podrzucić go do Vipów. Moją uwagę zwróciła jednak duża liczba głosów na leon24mielonka. Być może wykażę się teraz ignorancją, ale nie kojarzyłem specjalnie tego użytkownika i postanowiłem przyjrzeć się bliżej jego tematowi (w nadziei, że znajdę kolejną osobą od której będę pożyczał typy). Co zauważyłem lekko mnie zdziwiło. Oto statystyki które policzyłem:

Rozumiem, że zysk/yield nie jest dla najważniejszy dla osoby obstawiającej zakłady sportowe. Niektórzy wolą poczytać długie analizy, pooglądać przejrzyście prowadzony temat. Dla mnie to jakaś kpina. Jeżeli typer nie potrafi wyjść choćby na minimalny plus w długim okresie to spójrzmy w prawdzie w oczy - nie jest dobry w tym co robi. Natomiast jeśli notuje taki minus to zwyczajnie jest słaby...

Otrzymane punkty reputacji: +12
cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Marnik jak bys napisal to pare dni wczesniej to pomimo mojej sympatii dla Kukli glos na moda roku rowniez poszedl by na Ciebie. Gratuluje szczerosci i trzezwego spojrzenia ktorego u innych zielonych nie uswiadczymy. Szkoda ze ten post sie dlugo nie utrzyma w takiej formie. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +10
leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
To nie miejsce na polemikę, ale powstrzymać się nie mogę ????
Nie musi nikt odpowiadać, można usunąć jak nie na temat
Marniku drogi, sam powiedziałem, że ten rok mi nie wyszedł. Przecież to widać jak na dłoni. Jednak wkładam dużo serca w to, żeby coś zrobić na tym forum. Spędzam dużo czasu na tym, żeby ludzie mogli wiedzieć, co stawiają.
Szacunek dla Ciebie za to, że osiągnąłeś tak znakomite wyniki w trakcie swojej pracy na forum. Widać, że znasz się na tym, co robisz - to super. Przecież nikt nikomu nie każe na nikogo głosować. Miło mi, że ktoś docenia to, co robię. Staram się znaleźć optymalny sposób na typowanie, zajmuję się nim krótko, wierzę, że to, co robię może mnie za jakiś czas doprowadzić do sukcesu.
Więc skup się na sobie, rób dalej to, co Ci wychodzi, ale pamiętaj o tym:
Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane. Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane. Można oddać głos tylko na jedną osobę.
Dla mnie to, co zrobiłeś jest troszkę nie fair-play. Nie chodzi o statystyki, bo sam je podałem, ale o to, co napisałeś.
Mimo to nie robię problemów, bo w końcu fakty mówią same za siebie, straciłem kasę w tym roku i to wystarczająca kara. Mimo to wiem, że wiele osób skorzystało z tych dobrych typów i być może komuś udało się zarobić. Cieszę się, bo tak naprawdę na forum podaje typy tylko dla Was, nie dla siebie.
Pozdrawiam

wujo 360

wujo

Użytkownik
Głos na Marnika. Wiele razy korzystałem z jego typów jak i celnych rad na prv. Mądra, przemyślana gra, dobre stawkowanie, brak typów &#39;na siłę&#39;.
Cenię również sobie Hellrisera, Jacquesa, barta7890, snoopdoga oraz Redwitza.

p.s Gdzie się podziali tacy typerzy jak Gangster itd ? W okresie przedświątecznym przypomniałem sobie jak tutaj kiedyś forum wyglądało z 2-3 lata temu. Dział VIP - każdy podawał progresję, jak Gangster dochodził do 4 poziomu to można było zaczynać z nim grać ???? Ogólnie szkoda, że starzy wyjadacze wyginęli.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Marnik trochę zachowałeś się nie ładnie. Nie będę polemizował czemu wkleiłeś tutaj statystki Leona i czemu akurat w tym momencie. Każdy kto odwiedza temat Leona, wiek jak gra. Wiele razy kasę tracił w głupi sposób, ale jego zielone serie budzą podziw. Nie każdy musi brać od kogoś całe kupony, wystarczy że weźmie np 1 typ i ten typ wejdzie. Grajcie fair wobec siebie i podawajcie argumenty ZA a nie PRZECIW sobie. Leon bardzo często podaje analizy, szuka informacji na temat spotkań których wielu z nas niewiele obchodzą a dają zarobić. Zdecydowanie wolę Leona piszącego analizy który przemyśli swój typ niż jakiegoś typera który podaje sucharki - od takiego na pewno nie wziąłbym typów.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Marnik trochę zachowałeś się nie ładnie. Nie będę polemizował czemu wkleiłeś tutaj statystki Leona i czemu akurat w tym momencie. Każdy kto odwiedza temat Leona, wiek jak gra. Wiele razy kasę tracił w głupi sposób, ale jego zielone serie budzą podziw. Nie każdy musi brać od kogoś całe kupony, wystarczy że weźmie np 1 typ i ten typ wejdzie. Grajcie fair wobec siebie i podawajcie argumenty ZA a nie PRZECIW sobie. Leon bardzo często podaje analizy, szuka informacji na temat spotkań których wielu z nas niewiele obchodzą a dają zarobić. Zdecydowanie wolę Leona piszącego analizy który przemyśli swój typ niż jakiegoś typera który podaje sucharki - od takiego na pewno nie wziąłbym typów.
Święte słowa. Ja uważam, że Marnik pomimo tego, że typerem jest świetnym co nie jednokrotnie udowodnił chyba pomylił wybory na typera roku z wyborami prezydenckimi. Przecież tu nie chodzi by rządzić czymś. Ja to odbieram w formie zabawy i jakie miejsce ja zajmę to sprawa dla mnie drugorzędna ale miło by być wysoko. Marnik wyraźnie agituje by nie głosować na Leona, a to jak napisane było na samym początku jest zabronione więc chyba coś z tym trzeba zrobić.

Otrzymane punkty reputacji: +7
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
pomylił wybory na typera roku
W tym rzecz właśnie, że niektórzy tutaj głosują na kogoś bo ktoś przed meczem pisał składy czy wklejał herby drużyn, a typy to sprawa drugorzędna. A chyba w tym głosowaniu nie chodzi o najlepszy plastycznie wyglądający temat, tylko o miano tego typera roku.

marnik 18

marnik

Forum VIP
Marnik trochę zachowałeś się nie ładnie. (...) Wiele razy kasę tracił w głupi sposób, ale jego zielone serie budzą podziw. (...) Grajcie fair wobec siebie i podawajcie argumenty ZA a nie PRZECIW sobie. (...)
1. Nie widzę nic nieładnego, nie fair w pokazaniu prawdy.
2. Ja nie widzę zielonej serii budzącej podziw widzę tylko jedna wielka czerwoną od stycznia do listopada z przerwą na 4 kupony we wrześniu.
3. Wszyscy piszą dlaczego zagłosowali na kogoś, ja napisałem dlaczego nie zagłosowałbym na Leona.
4. Głosowanie na forum nie jest w zasadzie dla mnie ważne. Znam swoje mocne i słabe strony. Nie jestem człowiekiem potrzebującym uznania w oczach anonimowej internetowej społeczności. Jeżeli udałoby by mi się wygrać jakąś nagrodę finansową to przekażę ją innej osobie.

Edit nie wypowiadam się już więcej w tym temacie nie ma to sensu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
W tym rzecz właśnie, że niektórzy tutaj głosują na kogoś bo ktoś przed meczem pisał składy czy wklejał herby drużyn, a typy to sprawa drugorzędna. A chyba w tym głosowaniu nie chodzi o najlepszy plastycznie wyglądający temat, tylko o miano tego typera roku.
Ja też wklejam herby i jakoś nie szkodzi to ani mi, ani nikomu innemu. Nie mówię, że Marnik ma głosować na Leona ale po prostu było napisane na samym początku, że nie można kogoś namawiać do głosowania na kogoś bądź nie głosowania, a to Marnik wyraźnie zrobił moim zdaniem.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Dokładnie! Dobry typer to ktoś kto ... tadam! .. podaje dobre typy, a nie ktoś kto prowadzi ładne statystyki, albo pisze dużo choć nie na temat( to ostatnie nie jest pod niczyim adresem). Jak ktoś ma regularne straty to... to o co właściwie chodzi?
A uwagi o &quot;agitowaniu&quot; i to w sytuacji w której 1)marnik jest/był zdecydowanie najlepszym znawcą siatkówki na forum 2) sporo osób pisze na kogo głosowało co też można by uznać za formę agitacji , jest całkowicie niepoważne.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Po wypowiedziach ,znawców&quot; i głębokim przemysleniu ,oddaje typ na leon92mielonka.Nie lubię gości,którzy bija pianę,leon92mielonka nie nalezy do nich, dobra praca ,dobre typy ,bardzo dobre analizy.Pozdrawiam Leon, fox71.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Marnik bez dwóch zdań, wg mnie prowadził jeden z najlepszych jak nie najlepszy z tematów na całym forum i nie chodzi mi tu świetne analizy na niewiadomo ile stron, gdyż były one krótkie i treściwe, ani o %% w postaci yieldu czy skuteczności. Największa zaleta to to że jeśli szło mu źle i był na minusie, to potrafił dokonać właściwej oceny sytuacji i zagrać dobre kupony, dzieki czemu nie tylko wychodził na zero, a często robil jeszcze ogromny plus. Na dodatek zajmował się tylko i wyłącznie tym na czym się zna i co można samemu ogarnąć tzn tylko siatkówką (głownie byla to PLS oraz włoska A1), a nie jak ogromna wiekszosc forumowiczow podajaca typy ze wszystkich lig futbolowych swiata, kosza, hokeja i jeszcsze tenisa (mowie o wiekszosci, a nie o wszystkich bo sa tez inne bardzo profesjonalne tematy).
Bardzo szkoda ze nie prowadzi on juz swojego tematu, jednakze ze wzgledu na aktualny stan dzialu VIP wcale mu sie nie dziwie.

N 50

nikt

Użytkownik
Głos na Marnika. Wiele razy korzystałem z jego typów jak i celnych rad na prv. Mądra, przemyślana gra, dobre stawkowanie, brak typów &#39;na siłę&#39;.
Cenię również sobie Hellrisera, Jacquesa, barta7890, snoopdoga oraz Redwitza.
p.s Gdzie się podziali tacy typerzy jak Gangster itd ? W okresie przedświątecznym przypomniałem sobie jak tutaj kiedyś forum wyglądało z 2-3 lata temu. Dział VIP - każdy podawał progresję, jak Gangster dochodził do 4 poziomu to można było zaczynać z nim grać ???? Ogólnie szkoda, że starzy wyjadacze wyginęli.
Albo się dorobili i już się nie bawią w bukmacherkę ;) Mój głos na Tofinka.

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Mój głos poszedł na jedną z dwóch osób, których typy grywałem w tym roku w ciemno, samemu nie analizując. Jako, że pierwszej nie ma na liście, to wybór był prosty - wilQ. Trzeba przyznać, że miewał różne momenty, lepsze i gorsze, ale najważniejsze, że potrafił wyciągnąć właściwe wnioski z popełnianych błędów. Nie wiem jakie ma statystyki, ale osobiście muszę powiedzieć, że rzadko zawodziłem się na jego typach i dlatego zasłużył na mój głos.
Na wyróżnienie zasługują również SimonS, którego o dziwo nie ma na tej liście, a przecież nie dość, że miażdży typami z Serie A, to jeszcze nie gorzej zna się na Moto GP oraz Robson_26, osiągający niezłe wyniki w typowaniu żużla, co nie należy do najłatwiejszych zadań, sam o tym wiem najlepiej.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Niestety glos tylko jeden (ostatecznie padlo na Hella) ale wyrozniam glownie 3 osoby: Hell za analizy temat i tenisa ogolnie, WilcQ za kosza, Marnika za byly temat z siatki.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom