To nie miejsce na polemikę, ale powstrzymać się nie mogę ????
Nie musi nikt odpowiadać, można usunąć jak nie na temat
Marniku drogi, sam powiedziałem, że ten rok mi nie wyszedł. Przecież to widać jak na dłoni. Jednak wkładam dużo serca w to, żeby coś zrobić na tym forum. Spędzam dużo czasu na tym, żeby ludzie mogli wiedzieć, co stawiają.
Szacunek dla Ciebie za to, że osiągnąłeś tak znakomite wyniki w trakcie swojej pracy na forum. Widać, że znasz się na tym, co robisz - to super. Przecież nikt nikomu nie każe na nikogo głosować. Miło mi, że ktoś docenia to, co robię. Staram się znaleźć optymalny sposób na typowanie, zajmuję się nim krótko, wierzę, że to, co robię może mnie za jakiś czas doprowadzić do sukcesu.
Więc skup się na sobie, rób dalej to, co Ci wychodzi, ale pamiętaj o tym:
Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane. Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane. Można oddać głos tylko na jedną osobę.
Dla mnie to, co zrobiłeś jest troszkę nie fair-play. Nie chodzi o statystyki, bo sam je podałem, ale o to, co napisałeś.
Mimo to nie robię problemów, bo w końcu fakty mówią same za siebie, straciłem kasę w tym roku i to wystarczająca kara. Mimo to wiem, że wiele osób skorzystało z tych dobrych typów i być może komuś udało się zarobić. Cieszę się, bo tak naprawdę na forum podaje typy tylko dla Was, nie dla siebie.
Pozdrawiam