>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2010

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
najchętniej oddałbym dwa głosy - vrazzo i jrpl....obaj piszą merytorycznie i z przyjemnością czyta się ich analizy...rzut monetą zdecyduje o tym, na kogo pójdzie głos..pozdrawiam
ponieważ pojawiły się nowe fakty, które dla mnie dyskwalifikują jrpl z tej ankiety, proszę o przekazanie mojego głosu na Vrazzo, jeżeli istnieje taka możliwość. dziękuje

B 94

bart7890

Użytkownik
mój głos poszedł na Marnika, który pokazał kawał dobrej roboty, zna się na tym co gra i regularnie odnosi zyski. gdybym mógł oddać dwa głosy zostałby jeszcze obdarowany Fabik ;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Typerzy, którzy podawali przez większą część roku swoje typy w temacie i są godni wyróżnienia to moim zdaniem:
Fabik10, fox71, JuanRoman08, lukascash, Marnik, Odisio, TBM, tofinek, wilQ, kudłaty089, adqs, Roxanne

reszta biorących udział w ankiecie to generalnie eksperci w konkretnych dziedzinach sportu, z małą wiedzą o rzemiośle jakim jest bukmacheraka, którzy w VIP-ach być nie powinni. Mój głos pójdzie na kogoś z trójki: Fabik, lukascash, Marnik

Otrzymane punkty reputacji: +4
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Ja w sprawie jrpl gość jest prze burakiem sądziłem wcześniej co innego ,dzięki jednemu z &quot;zielonych&quot; udało się go obczaić plus dla tej osoby.
Normalnie to jest tak głupie że aż śmieszne.

prawda nr 1.

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Moim zdaniem na wyróżnienia w tym roku zasługują: TBM, robson united, wilq, adqs, OrnCrsh, Marnik, Hellraiser i Odisio. To ich tematy najczęściej odwiedzałem i z ich typów najczęściej korzystałem. Zagłosowałem na wilqa.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Głosuję na adqs, bo nie ma Redwitza ani Optymisty.
Chciałem na dawida 6500, ale nie.
No ale w przyszłym roku to pewnie ja wygram.
Pzdr.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Hellraiser i Marnik. Moim zdaniem powinni stanac razem na 1miejscu, w obu przypadkach ogromna wiedza, swietne typy i skutecznosc. jak najwiecej takich osób na tym forum. niejeden pewnie zarobił na ich typach, ja oczywiscie tez. dzieki!

mako23 27

mako23

Użytkownik
Mój głos wędruje do Kudłatego, ale z chęcią zagłosowałbym jeszcze na kilka osób tj. Marnik, Adqs, Dawid.400.

Pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Trochę statystyk:
Użytkowników: 67,136
Aktywni użytkownicy: 6,070
Aktualnie na forum: 616 (252 zalogowanych oraz 364 gości)
Głosujących: 237. Już zagłosowałeś w tej sondzie
1. Marnik
2. Hell
3. Kudłaty
Tak ciekawy jestem kto by wygrał, jakby nie brał udziału Marnik i Hell.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Gratulacje dla trójki WINNERÓW ;) i niestety AKA wyżej przedstawił brutalną prawdę :| na za rok trzeba coś pomyśleć aby wyższa frekwencja była :| może więcej czasu . albo jakaś notka na stronie głównej pzodro i raz jeszcze gratulacje

Do góry Bottom