>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2010

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gratulacje dla TOP3 oraz dla wszystkich osób, którzy zostali uwzględnieni w ankiecie.
Mam na dzieje, że w przyszłym roku poziom się wyrówna, osób w ankiecie będzie więcej, tak samo głosujących.
Proszę o przesłanie danych (najlepiej moneybookers) osób z TOP3 do mnie, na PW.
Pozdrawiam

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Serdeczne dzięki za głosy, te drugie miejsce to dla mnie największy zaszczyt po też drugim miejscu w turnieju tenisowym parę lat temu na tym forum.

Jednak ktoś podpatrywał moje ikony w tym roku jak Rzym, Madryt, RG, USO czy ostatnie dwa, trzy miechy na challengerach jak i ogólnie tenis bo w 90% mój temat opiera się na nim i bardzo mnie to cieszy że jakieś grono ufa moim typom i jestem jeszcze bardziej zadowolony jeśli ktoś wygrywa razem ze mną.

Gratulację dla reszty, a na pewno dla Marnika w tej ankiecie był identyczny jak Nadal w tym roku trzy Szlemy, gdzie Fedex wygrał tylko jeden i identycznie można to rozłożyć na te głosy trzeci kudłaty czyli Murray który zgarnia Mastersy.

Jeszcze raz dzięki i na pewno spróbuję nie zawieźć tych którzy dali na mnie głos w kolejnym sezonie tenisowym, na pewno odezwę się w temacie podczas AO ale myślę że będzie to jeszcze szybciej.

Pozdrawiam Hellraiser.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dziękuję za oddane głosy ;) Udana pierwsza połowa roku, później nie byłem już w pełni konsekwentny w podawaniu typów, nie podawałem ich regularnie [brak czasu]. Nie mniej jednak 5 miejsce w ankiecie i docenienie bardzo cieszy, choć sam wiem, że popełniam mnóstwo błędów, ale od czasu do czasu jakiś dobry typ można podłapać ;P
Gratulacje dla nagrodzonych ;D

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
To najniższe miejsce na podium mocno mnie zaskoczyło ale także zmobilizuje do jeszcze lepszej pracy. Mam świadomość, że stało się tak głównie ze względu na świetny grudzień a nie cały rok. Jednak dziękuje za wszystkie głosy oddane na moją skromną osobę. Gratuluje też zwycięzcom. W kolejnym roku postaram się zaatakować najwyższy stopień na podium ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Związku, iż Marnik zdecydował się nie przyjąć nagrody podział jest następujący:
1. Hellraiser
2. kudłaty089
3. TBM
Robson otrzymał nagrodę w ankiecie na moderatora roku.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Marnik jaka postawa ????
Gratulacje TBM bo głosowałem na Ciebie:cool: Wierzę że tą nagrodę wykorzystasz w sposób rozsądny i skorzystam nie raz z Twoich typów w nadchodzącym roku ???? Pozdro!
Hellraiser no to Ty masz pole do popisu;) Trochę grosza wpadło i teraz jedziemy z Tenisem tzn. Ty jedziesz a my podpatrujemy;) Pozdro!

Otrzymane punkty reputacji: +4
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Mam pytanie kto jest uwzględniany w ankiecie ?? Każdy typer czy z największą skutecznością ?? Czy z jakiegoś działu ??

Do góry Bottom