Czyli mam przesłać dwie strony dowodu i jakąś fakturę ze sklepu, czy jedna strona i faktura wystarczą? Bo dwie strony dowodu przesyłać to nie jest zbyt bezpieczne, chyba że można to jakoś przekreślić?-kolorowy skan lub zdjęcie obu stron ważnego urzędowego dokumentu tożsamości – na przykład dowodu osobistego lub prawa jazdy – bądź stron z paszportu zawierających dane osobowe, a także
-dokument stanowiący potwierdzenie Twojego imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania, wydany w ciągu ostatnich trzech miesięcy – na przykład wyciąg bankowy lub niedawny rachunek za media.
Ok, dzięki.
Wiesz może czy oni później kasują te zdjęcia po weryfikacji?
No i jeszcze jest taka sprawa, że w tym tygodniu ma mi przyjść karta ze skrilla więc do czasu weryfikacji nie będę mógł nią płacić?
Nie jest konieczna weryfikacja tożsamości wystarczy weryfikacja adresu. Możesz z niej korzystać dopuki Ci się limit nie skończy wtedy weryfikujesz tożsamość.Czy żeby z niej korzystać koniecznie muszę dokonać weryfikacji tożsamości. Bo powiem szczerze, że interesowałaby mnie opcja anonimowości z ograniczeniami/limitami. Czy po ostatnich zamieszaniach dalej jest możliwość korzystania jako niezweryfikowany?
Co masz na myśli ? Trochę dziwne pytanie.Witam,
Panowie - czy weryfikacja konta na skrill ciągnie za sobą jakieś konsekwencje poza ściągnięciem limitów?