>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
witam, mam problem z rejestracją na skrillu. Mianowicie w miejscu gdzie wpisuje imie wyskakuje mi ze jest ono nie prawidłowe tzn. Łukasz , zmienilem bez polskich znaków i niby jest ok , mam nadzieje ze przy weryfikacji nie bedzie z tym problemu, ale kolejny problem mam z wpisaniem kodu pocztoweo wpisuje taki jaki mam a tam wyskakuje ze błąd, jak powinienem wpisac?
Wpisz bez spacji w formacie XXXXX
Imię prawidłowo wpisałeś , nie będziesz miał problemu podczas weryfikacji.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
witam, mam problem z rejestracją na skrillu. Mianowicie w miejscu gdzie wpisuje imie wyskakuje mi ze jest ono nie prawidłowe tzn. Łukasz , zmienilem bez polskich znaków i niby jest ok , mam nadzieje ze przy weryfikacji nie bedzie z tym problemu, ale kolejny problem mam z wpisaniem kodu pocztoweo wpisuje taki jaki mam a tam wyskakuje ze błąd, jak powinienem wpisac?
Nigdzie poza granicami Polskie znaki nie są akceptowane. A tym bardziej w internecie.Kiedyś też był taki agent przez miesiac nie potrafił się zarejstrować bo mu kod pocztowy nie wchodził. Pisał na kilku forach o pomoc nikt nie wiedział o co chodzi dopiero chyba sam się zorientował xd

szpon 154

szpon

Użytkownik
Na stronie Skrilla podaja, ze wymagaja do weryfikacji dwoch dokumentow:
1) dowod osobisty, paszport, prawko
2) rachunek/wyciag z banku, tak zeby byl widoczny adres
Teraz pytanie czy trzeba przechodzic ten drugi etap zeby limity zostaly zwiekszone?
Bo w sumie na dowodzie osobistym jest adres zameldowania na drugiej stronie.
Komus zweryfikowali w pelni na sam dowod?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Na stronie Skrilla podaja, ze wymagaja do weryfikacji dwoch dokumentow:
1) dowod osobisty, paszport, prawko
2) rachunek/wyciag z banku, tak zeby byl widoczny adres
Teraz pytanie czy trzeba przechodzic ten drugi etap zeby limity zostaly zwiekszone?
Bo w sumie na dowodzie osobistym jest adres zameldowania na drugiej stronie.
Komus zweryfikowali w pelni na sam dowod?
Jak zweryfikujesz tylko tożsamość to zwiększą Ci limity do 2,5K euro.
Weryfikacje adresu możesz przeprowadzić również przez zamówienie karty lub listu aktywacyjnego.
Na podstawie dowodu nie zweryfikują Ci adresu bo w Angli w dowodach nie ma adresu u nas zresztą też już nie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
szpon 154

szpon

Użytkownik
Jak zweryfikujesz tylko tożsamość to zwiększą Ci limity do 2,5K euro.
Weryfikacje adresu możesz przeprowadzić również przez zamówienie karty lub listu aktywacyjnego.
Na podstawie dowodu nie zweryfikują Ci adresu bo w Angli w dowodach nie ma adresu u nas zresztą też już nie.
Dzieki, wlasnie o taka informacje mi chodzilo.
Troche upierdliwa jest wlasnie ta weryfikacja adresu (przy zakladaniu nowych kont na znajomych). Ktos w temacie wczesniej pisal, ze mozna im w tym celu wyslac fakture VAT. Kolezanka prowadzi swoj sklep z odzieza, moze mi wystawic fakture na dowolne dane. Przejdzie takie cos?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Dzieki, wlasnie o taka informacje mi chodzilo.
Troche upierdliwa jest wlasnie ta weryfikacja adresu (przy zakladaniu nowych kont na znajomych). Ktos w temacie wczesniej pisal, ze mozna im w tym celu wyslac fakture VAT. Kolezanka prowadzi swoj sklep z odzieza, moze mi wystawic fakture na dowolne dane. Przejdzie takie cos?
Nie chcę nic mówić ale dla mnie angole to trochę idioci. Dosłownie wszystko przejdzie nie musi być nawet faktura, byle co gdzie są widoczne twoje dane powinno przejść.

szpon 154

szpon

Użytkownik
Nie chcę nic mówić ale dla mnie angole to trochę idioci. Dosłownie wszystko przejdzie nie musi być nawet faktura, byle co gdzie są widoczne twoje dane powinno przejść.
Swietnie. Jeszcze raz dzieki za informacje ????

mati_czarny 4

mati_czarny

Użytkownik
potrzebuję założyć konto skrill i wpłacić przez paysafecard... mam kupon 100zł paysafecard... a musiałbym najpierw je wpłacić na skrilla potem do dafabet. teraz moje pytanie, zdąrze założyć i zweryfikować konto jeszcze dzisiaj? a jak z wypłatą potem to wygląda? z skrilla na konto osobiste?

waska 131

waska

Użytkownik
Panowie pytanko macie kontakt w ogóle do skrilla? Na mejle nie odpowiadają telefonów nie odbierają już sam nie wiem jak z nimi się skontaktować... Chce zmienić adres e-mail na swoim koncie wyslalem skany dokumentów ale nic cisza w eterze...

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Panowie pytanko macie kontakt w ogóle do skrilla? Na mejle nie odpowiadają telefonów nie odbierają już sam nie wiem jak z nimi się skontaktować... Chce zmienić adres e-mail na swoim koncie wyslalem skany dokumentów ale nic cisza w eterze...
Przeciez mozesz to zrobic w opcje ustawienia mozesz dodac do konta kilka adresow. Dodaj nowy email a stary mozesz usunac badz zostawic. Po co do nich pisac ? Wendz w ta opcje ustawienia i tam przy adresie email masz ta opcje

waska 131

waska

Użytkownik
Sylwek sek w tym jest taki że zresetował moje hasło na skrilu i wysłali nowe na e-mail tylko na ta pocztę się nie mogę dostać i się już nie dostane bo hasła nie pamiętam i w ogóle i chciałem zmienić adres e-mail na ten nowy i nic kontakt z nimi to tragedia, wiem mogłem to zrobić wcześniej ale kto wiedział że mi hasło zresetuja sami... I teraz nie wiem co

marcins 224

marcins

Użytkownik
Jets pytanie czy jak na jednym IP korzystan z dwoch roznych kont Skrill oczywiscie kazdy na inne dane to czy moga sie o to przypucowac czy korzystacie i jest git?

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Mam takie pytanko, po zalogowaniu do skrilla wyskoczyło mi okienko
To complete your login, please enter the last six digits of one of your registered payment instruments.
Podałem i jest oki. Co natomiast w sytuacji kiedy konto skrill nie ma zarejestrowanej metody płatności, nie ma karty skrilla ?

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
To wtedy o takie coś bym się nie pytał :|
Mam inne konto skrill powiązane z bukiem (wiadomo limity) i na tym koncie nie robiłem żadnego depozytu z banku, nie wyrabiałem karty. Jedynie tranzakcie między kontami skrill.
Teraz żeby się zalogować muszę podać 6 ostatnich cyfr instrumentu płatności ??
Akurat środków tam żadnych nie mam ale fajnie by było jeszcze to konto używać.
Dodam jeszcze że jest ono w pełni zweryfikowane z skanem dowodu i rozmową telefoniczną.

Do góry Bottom