Raczej Ty jestes taki Ciemny, bo to jest bajecznie prosteWitam mam taką prośbę do wszystkich czy ktoś pomógłby mi wpłacić kasę z MB do GB bo albo to jest takie trudne albo ja jestem taki ciemny. Pisać na PW albo gg 4458569
Raczej Ty jestes taki Ciemny, bo to jest bajecznie proste:jezora:Witam mam taką prośbę do wszystkich czy ktoś pomógłby mi wpłacić kasę z MB do GB bo albo to jest takie trudne albo ja jestem taki ciemny. Pisać na PW albo gg 4458569
nie umiesz zalozyc konta? czy czego nie umieszNo raczej tak bo nie moge sie polapac to moze bys pomogł ? ????
z supportem bardzo ciezko sie dogadac . Ja dawniej jak pisalem odpowiedzi mialem po tygodniu . Polecam zadzwonic .Po jakim czasie odpisuje support ?
czekalem prawie 2 tygodnie takze nie martw sie napewno dojdziea weryfikował już ktoś swój adres? bo czekam na list już 7 dni roboczych a rzekomo miał przyjść po 5... i jakby tego było mało nie mogę się logować na konto bo niby hasło nie pasuje... wie ktoś może czy to jest właśnie związane z ów weryfikacją? i czy wam też tak długo list dochodził? dzisiaj napisałem do supportu ale skoro mówicie że odpisuje po tak długim czasie wole się jeszcze tutaj popytać...