depee
Użytkownik
tak, 6,5 ????O ile dobrze pamiętam to 6,50 zł .
tak, 6,5 ????O ile dobrze pamiętam to 6,50 zł .
no ja na ten przykład mam 4 konta na ten sam adres... w tym dwa są na mnie /w jednym zmieniona jest data urodzin tylko, a tak reszta jest to samo/ i nie ma problemu z przelewami między nimi oraz między nimi a bukami:jezora:Czy mogę załozyc tak jakby dwa konta ? Tj. Jak jeszcze nie miałem 18 lat to w kilku bukach zarejstrowałem sie na dane rodziciela, a teraz mam tez zamiar wpłacic jeszcze do 1 buka tylko na swoje dane. Więc w takim razie czy moge miec konto osobiscie na np. Jaś Kowalski ul.Uliczna Warszawa, a drugie niby na kogos innego tj. na mojego rodziciela Małgorzata Kowalska ul Uliczna Warszawa. W srócie chodzi o to czy moga byc dwa konta na ten sam adres i nazwisko a inna osaobę.
Dzięki i Pozdrawiam
Czekaj jak przyjdzie weryfikacja. Ciekawe co wtedy powiesz. Polak potrafi ehh.no ja na ten przykład mam 4 konta na ten sam adres... w tym dwa są na mnie /w jednym zmieniona jest data urodzin tylko, a tak reszta jest to samo/ i nie ma problemu z przelewami między nimi oraz między nimi a bukami:jezora:
moje jedno konto już zweryfikowałem /to prawdziwe/... a tamte były mi potrzebne do grania gdy nie miałem 18 lat... ale były założone na członków mej rodzinki na prawdziwe dane więc nie powinno być żadnego problemu... jedynie jedno było sfałszowane:jezora::spokodfhgfh:Czekaj jak przyjdzie weryfikacja. Ciekawe co wtedy powiesz. Polak potrafi ehh.
nie... list przyjdzie jeśli ich o to poprosisz... a będziesz chciał to zrobić przy wypłacie kasy z MB do jakiegoś banku... przy wpłacie oraz transferach MB>MB oraz MB>bukmacher nie jest konieczna weryfikacja tzn nie przyślą ci żadnego listuMam pytanko dotyczące MB . Czy po założeniu konta w MB przychodzą do domu jakieś listy itp. ??
Chodzi mi o to czy jeśli będę chciał wypłacić kase z moneybookers do banku BPH to czy coś przyjdzie ??nie... list przyjdzie jeśli ich o to poprosisz... a będziesz chciał to zrobić przy wypłacie kasy z MB do jakiegoś banku... przy wpłacie oraz transferach MB>MB oraz MB>bukmacher nie jest konieczna weryfikacja tzn nie przyślą ci żadnego listu