Witam!
Trochę mnie niepokoi działanie MB. Za pośrednictwem MB chciałem przelać pieniądze ze swojego konta bankowego na konto bet365. Zarejestrowałem się na MB i dokonałem transakcji wczoraj raniutko. Przelane 40 zł z konta bankowego znikły, ale nie ma ich zarówno na MB, ani na bet365. Raz czytam że transakcja trwa 3 dni, a raz że jest natychmiastowa i mam obawy co do tego gdzie "wsiąkły" moje fundusze. Na MB widzę, że status transakcji to oczekująca, a w jej szczegółach jest napisane coś takiego: "Transakcja ta jest zaległa , dlatego że nie mogła być w pełni Pokryta z Państwa środków na koncie. Kiedy będą mieć państwo środki na koncie transakcja zostanie automatycznie zrealizowana...". I jeszcze jedno, kiedy MB pobiera ode mnie te 6,50 za transakcje? czy mam je im sam przelać, czy zabiorą mi je z tych 40 zł czy poprostu "sami" wezmą z mojego konta? Może trochę panikuje, ale 40 zł piechotą nie chodzi jak dla mnie i nie wiem czy to jest jakiś kawał aprilisowym czy najzwyczajniej w świecie trzeba czekać. Z góry dzięki za pomoc i serdecznie Pozdrawiam!