konrad140
Forum VIP
Ja sobie przypominam straty Karola z innych turniejów gdzie miał obydwa sprawne oka ale nie tak często więc być może ma a nawet powinno mieć to wpływ na jego grę. Zasłoń sobie jedno oko i sam zobaczysz.Właśnie to mnie intryguje...Zrobił parę razy bardzo głupie starty tymi podaniami i teraz czy to normalne, bo zawsze tak robił i robi czy to jednak wina tego oka a co za tym idzie ograniczonego pola widzenia ?
Co do meczu z Danią. Na wielkich turniejach z Danią lubimy grać u potrafimy wygrywać. Wiem , że dużo się zmieniło ostatnimi czasy ale oni są do ogrania. Jeszcze zarzucę fajny filmik
http://www.youtube.com/watch?v=qVJLIHtaHso
Pamiętam ten mecz jak dziś. Dwie dogrywki , bomby Karola , parady Szmala , Wejnera i te rzuty Tkaczyka z dwóch nóg ???? ojjj to był mecz ????
-----------------------------------------------------------------------------------------
:idea: Dania - Polska 2 3.60 Bet365
Żal nie skorzystać z takiego kursu. Polacy ze Szwedami przegrali jakby nie było na własne życzenie , tak głupich strat w takich momentach to już dawno nie widziałem. Czyli pierwsze primo dokładność w rozegraniu i już powinno być lepiej. Po drugie , po bramce dla nas , ogień w butach i powrót do obrony w nie dwie godziny celebrowanie bramki. Już kilka razy nas tak załatwiali czy to Słowacy , Argentyńczycy , Koreańczycy czy Szwedzi. O Szmala można być spokojnym bo znowu cuda wyczynia. Poprawić te z pozoru proste elementy i powinno być dobrze. Wiem , że Duńczycy grają świetny turniej , ale jak już pisałem tu KLIK Polakom nie straszni Duńczycy , raczej odwrotnie to powinno być więc "mast bi gud " ????