Selby M.-Robertson J.-4,5 1,65
Higgins J.-
Lee S. +3,5 1,70 lub over 16,5 za 2zł
Co do Selbiego wszystko zostało już napisane.Mecz powinien nie trwać długo.Stawiam że Jimmy ugra 2 partie.
Co do meczu Higgins-Lee.
Lee gra ostatnio coraz lepiej.Mecz z Williamsem w Co i wygrana 5-4.(ajjj to był dopiero meczyk

)Podoba mi się jego gra.Wydaje się że sam zawodnik czuje się mocny a to ważne.Myślę że go może podbudować własnie ta wygrana z Williamsem.Co do Higginsa to niczym nie zaskoczył ostatnio.Średnio,równ

czywiście to stary mistrza,repsekt się należy ale kurs 1,25 -Śmiech.Uważam że Higgins wygra(choć kibicuje Lee)Będzie to jednak długi mecz,over powinien paść.
Allen M.-Stevens M.(wyn.4:5) -over jak najbardziej.Kibicuje Stevensowi.
Dott już jest w drugiej rundzie jak dla mnie.
Ricky i Rory-zagadka.(Wole McLeoda).
Fu-Gould.Marco ma przewagę która powinna wystarczyć do pokonania Goulda.Kibicuje Martinowi.
Milenium wystawił mecze już 2 rundy;
Murphy S.-O`Sullivan R.(R2) 2,15 i 1,55
Williams M.-Cope J.(R2) 1,25 3,20
Co do wygranej Williamsa to chyba wszyscy się zgodzą.Oczywiście po takim kursie tego nie ruszam.Będe musiał znaleźć jakiś over/under bądz hcs.Mecz do 13 wygranych.
Milenium wystawił odpowiednio:
Williams M.-Cope J.(R2) (H 0-4.5) 1.90 1.70
Williams M.-Cope J.(R2) (H 21.5) -1.95 +1.75
A więc czy Borsuk wygra 5 partiami z Copem?Teoretycznie to dużo ale to wcale nie będzie takie trudne.Zapewnie wszyscy wiedzą że Cope gra ryzykowanie.Nie w głowie mu rozgrywki taktycznie.Także mecz powinien być szybki,wysokie brejki też będą.I tu własnie widzę hcs na Williamsa.Wiadomo że forma Cope jest raczej...słaba niż dobra.Męczył się z Paggetem.Popełniał dużo prostych błędów,gdzie później zostawiał stół.To że Pagget nie mógł tego wykorzystać to już jego problem.Natomiast jeśli takie błędy będzie dalej popełniał Cope i będzie oddawał stół Borsukowi to ten powinien wbijać brejk za brejkiem i szybko kończyć ten mecz.Także ja uważam że w meczu pojawi się kilka "setek" jednakże spotkanie dość pewnie wygra Williams oddając przeciwnikowi nie więcej niż 7-8 partii.
Co do spotkania Roniego to sam nie wiem co o tym myśleć.Obaj zagrali bardzo fajnie w 1 rundach.Narazie się nie podejmuje analizie.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji