>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa świata 16.04-02.05.2011

Status
Zamknięty.
pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Mistrzem Świata w snookerze w roku 2011 został Szkot John Higgins:

Ze swojej strony powiem tyle - jest geniuszem. Zdecydowanie najlepszym snookerzystą świata w obecnym momencie. To nie ulega wątpliwości. UK, WO i MŚ mówią same za siebie, w sezonie bodajże 3 porażki. Psychika ze stali. Nie da się go praktycznie zniszczyć. Mimo, że po aferze nadal czuję niesmak, umiejętnościami nie może mu póki co nikt dorównać. Już zapowiedział, że postara się o wyrównanie rekordu Stephena Hendry&#39;ego, czyli zdobycia 7 tytułów Mistrza Świata. Brakują mu jeszcze 3, czy mu się to uda? Zobaczymy, póki co ogromne gratulacje dla &quot;Czarodzieja z Wishaw&quot;.
I jeszcze kilka słów o Juddie Trumpie - dla niego należą się wcale nie mniejsze brawa. Dojście do finału z kwalifikacji 21-latka - coś niesamowitego. Miał szansę zostać drugim w historii (oczywiście po... Hendrym ???? ) najmłodszym Mistrzem Świata. Nie został, ale jestem niemal pewny, że w niedalekiej przyszłości zostanie. Zaprezentował świetnego ofensywnego snookera, którego chciało się oglądać. Już nie będzie głosów, że triumf w CO to był przypadek. Brawo i jeszcze raz brawo!​

steve 55

steve

Użytkownik
Taki wielki finał to i ja dodam coś od siebie.Wczoraj sercem byłem za Trumpem a rozumem za Higginsem.Ofensywna gra Młodego anglika dała się podobać.Myślę, że większość widzów w Crucible też była za nim.W ostatnich frejmach kiedy podchodził do stołu dało się słyszeć liczne &quot;Come on Judd!&quot;.Gratuluję Higginsowi zwycięstwa, widać jaką to miało dla niego wartość,jak bardzo chciał zrobić to dla swojego ojca,kiedy odbierał gratulacje od swojej żony płakał jak dziecko.Swoją drogą nie łatwą miał drabinkę w tym roku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom