>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata w siatkówce mężczyzn - Polska 2014 (30.08-21.09)!!!

Status
Zamknięty.
jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
to chyba wina większego przetrenowania jak mówili komentatorzy, bo nie wierzę, że takie drużyny jak Polska, Brazylia, Włochy, Bułgaria czy Rosja mogły przegrać seta z amatorami nawet grając drugim składem, a dziś prawdziwa kolejka cudów, gdyby nie gorąca głowa Korei też mogli to wygrać (10-7 w TB) i jak tu nie kochać siatkówki za takie cuda
jak popatrzeć na dzisiejsze wyniki i to jak wyglądały pary (mega faworyt vs dog) to z jednej strony nie dziwię się takiemu obrotowi sprawy... Dlaczego? A no dlatego, że każda z drużyny (faworyt) grała z Dogiem, wynik z takiego meczu kompletnie nie liczy się w układzie tabeli w następnej rundzie, wobec tego co to jest stracenie jednego seta przez taką Brazylię, Polskę czy nawet Włochy (sensacja wyniku) z outsaiderami jak Portoryko czy Kamerun?? Bardziej oddali im seta koleżeńsko niż turniejowo... :)
Pytanie jak postrzegać jutrzejsze mecze :)? Jak myślicie?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Wrzucam już teraz, bo jutro nie będę miał zbytnio czasu.
Może jeszcze coś podrzucę jak będę miał wolną chwilę, ale nie wiem czy będzie z czego wybierać.
Krótko.

Francuzi jak na razie na 1 miejscu w grupie D z 10 punktami.
Belgia na miejscu 5 z 4 oczkami na koncie.
Belgia dzisiaj powalczyła z Iranem, ale jednak przez dłuższe fragmenty spotkania było widać kto prowadzi grę i kto ten mecz wygra. Brakowało zagrywki, kiepsko też znowu ze skutecznością w ataku.
Francuzi kolejny dobry mecz z mocną ekipą. Naprawdę cały zespół funkcjonuje na wysokich obrotach i ciężko obecnie wskazać słabszy punkt.
Można tutaj mówić o jakimś &quot;podkładaniu się&quot; i wyeliminowaniu Włochów, ale nie ma to żadnego sensu.
Dwie drużyny o podobnym stylu gry. Bazują przede wszystkim na zespołowości. Z tym, że u Francuzów lepiej wygląda chyba każdy element. Są pewniejsi w przyjęciu, lepiej bronią. Więcej możliwości w ataku, lepsza gra blokiem. Ciężko wskazać coś co mogłoby przechylić szalę na stronę Belgii.

Typ:
Francja @ 1.22 MarathonBet ✅

Kanada - Chiny

Obie drużyny awansują. Kwestia tylko z iloma punktami.
Kanada na razie bardzo solidnie się prezentuje. Porażka 0:3 z Rosją, ale i tak wyglądali dobrze. Wyciągnęli mecz ze stanu 1:2 i 20:23, trochę przy pomocy Bułgarów. Ze słabszymi drużynami pewne wygrane 3:0.
Chińczycy jak na razie wygrana z Egiptem po zaciętym meczu, wygrana również z Meksykiem. Porażki z Bułgarią i Rosją wkalkulowane.
Chińczycy przyzwoita drużyna, ale jednak z brakami. Brakuje trzeciego porządnego skrzydłowego, bo Zhong i Yuan trzymają niezły poziom. Bez dokładnego przyjęcia ich gra nie jest już tak efektywna.
Kanadyjczycy pozytywnie zaskakują. Od kilku lat robią postępy, grają solidnie, poniżej pewnego poziomu raczej nie schodzą. Bardzo mocni w grze na siatce, zwłaszcza w bloku. Świetnie prezentuje się Hoag, który wywalczył miejsce w składzie na przyjęciu kosztem Wintersa. W meczu z Meksykiem wystąpili rezerwowi, więc podstawowy skład wyjdzie z Chinami na świeżości.
Kanadyjczycy grają zbyt solidnie. Schmitt w dobrej dyspozycji, Perrin i wspomniany Hoag tak samo. Bardzo dobrze w bloku funkcjonują, co powinno powstrzymać zapędy Chińczyków.
Ważny mecz, bo punkty z tego meczu będą zabrane do kolejnej fazy. I te punkty powinny powędrować do Kanady.

Typ:
Kanada @ 1.24 MarathonBet ✅

Całkiem przyjemne AKO z tego wychodzi (1.52) ✅ a typy bardzo dobre.

EDIT: Mogłem jednak poczekać, ale nie miałem pewności, że będę miał chwilę czasu.
Obecnie Francja @ 1.27 i Kanada @ 1.33 i AKO (1.69), więc jak ktoś jeszcze nie zagrał to może śmiało teraz brać.

Otrzymane punkty reputacji: +5
misiu 193

misiu

Użytkownik
Ekspertem siatkówki nie jestem, ale jak mi nie zakodują to lubię pooglądać.
Z rana wpadł mi dość ciekawy typ, przynajmniej tak myślę.
Portoryko +2,5 seta z Iranem. Iran rewelacja tego roku w LŚ i w tych mistrzostwach także bardzo dobre wyniki, Portoryko słabeusz, który wczoraj w dniu niespodzianek pokonał Włochów 3-1. Typ bazuje na tym, że Iran może sobie pozwolić tu nawet na porażkę, bo pkt z tego meczu nie będą uwzględniane w dalszej fazie turnieju. Oczywiście czystej wygranej bym się nie odważył pograć, ale +2,5 w Unibecie dają 2,2 dla mnie warto spróbować.

A 49

americano30

Użytkownik
Kolego skoro niemasz pojecia o czym piszesz to przestan wprowadzac ludzi w blad bo mozesz kogos wpakowac na mine Portoryko ma szanse na awans i jezeli wygra z iranem a Wlochy przegraja z Usa to wejdzie dalej i punkty beda sie liczyc dalej wiec napewno iran tego meczu nie odpusci.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Australia - Wenezuela (+2,5) - 2
Kurs: 1,67 ✅✅✅ Tak jak się spodziwałem Wenezuela ladnie w drugim secie
Betgun

Nie rozumiem skąd takie faworyzowanie Australii, owszem faworytem spotkania jest, ale nie aż takim aby wystawiać 1,15. Drużyny spotkały się na olimpiadzie, wtedy 3-0 dla Australii ale wtedy rzeczywiście była forma, dziś ta forma jest niższa. Nie przeczę ze Australia wygra, bo pewnie wygra, ale nie gładko 3-0. Nie ma co ukrywać ze Wenezuela jest równie słaba, ale na pewno od początku są nastawieni na ten jeden mecz na maksa, bo wiadomo było że to ten mecz zdecyduje o awansie jednej z drużyn. Dlaczego zatem mieliby nie ugrać choć jednego seta? Ja stawiam bo kurs zachęca a prawdopodobieństwo spore. Stawiam parę pięć złotych, siadam w bujanym fotelu i liczę plny grosze.

Italy-USA - handicap : 1.5-0 1
Kurs 1,5 ⛔
Betgun
Obje ekipy makabrycznie słabo, po jednej stronie Anderson po drugiej Zaytsev to na nich opiera się gra obu zespołów. Wlochy przegrały mecz z Portoryko o nic, ulegli również Iranowi. Amerykanie przegrali również z Iranem oraz z Francja która przegrała z Włochami mimo prowadzenia 2-0. Widziałem kilka setów obu drużyn, mimo wszystko Włosi lepiej się prezentują. Na pewno mecz nie będzie jednostronny, dlatego zabezpieczam się handi i uderzam w Włochów za parę pięć złotych.
Russia-Bulgaria - handicap : 0-2.5 2
Kurs 2,08 ✅✅✅
Betgun
A tutaj mój pewniaczek! Bułgarzy mizernie. Rosja nie miała póki co przeciwnika. Bułgaria przegrywa wygrany mecz z Kanada oraz meczy się w 5 setach z turbanami. Mimo wszystko mają klasowych grajków z Sokolovem na czele. Głównym problemem Bułgarów jest koncentracja. Nie twierdze ze Rosja nie wygra bo napewno nie pozwola sobie na strate waznych punktów, mając w drugiej fazie przede wszystkim Brazoli i mimo wszystko Niemców. Dodatkowym fakem jest urwanie seta na MHW, także uderzam za pare pięć złotych w Bułgarów.

O 38

oskar164

Użytkownik
Mój typ na dziś: Polska+ Kanada+ Australia. AKO:1.77 SPORTINGBET ✅
Polska i Kanada walczą o jak najlepszy dorobek punktowy. Australia z Wenezuelą zagrają o wyjście z grupy.
Wątpię aby naszym chłopakom przydarzył się drugi słaby mecz. Niemniej jednak stawka jest bardzo wysoka i mogą przydarzyć się piłki w której zadrżą nam ręce i stracimy max. jednego seta.
Kanada pięknie rozpisana przez Redwitza, typera pierwszego po Bogu. Nie zastanawiałem się ani chwili i pobrałem zdarzenie a zamknietymi oczami.
Inaczej przedstawia się mecz Kangurów. Faluja, grają nierówno, maja przestoje i problemy z odbiorem. Na szczęście ich przeciwnicy nie przedstawiają się lepiej. Typowy średniak, który gra mecz na tyle na ile przeciwnik pozwala. W głowie mam , ecze Australii z Finlandią w LŚ. Wiele zagrań zrobiło na mnie wrażenie i wiedząc jak mogą zagrać postawię na Nich swoje pieniądze.

Powodzenia!

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Australia - Wenezuela (+2,5) - 2
Kurs: 1,67
Betgun

Nie rozumiem skąd takie faworyzowanie Australii, owszem faworytem spotkania jest, ale nie aż takim aby wystawiać 1,15. Drużyny spotkały się na olimpiadzie, wtedy 3-0 dla Australii ale wtedy rzeczywiście była forma, dziś ta forma jest niższa. Nie przeczę ze Australia wygra, bo pewnie wygra, ale nie gładko 3-0. Nie ma co ukrywać ze Wenezuela jest równie słaba, ale na pewno od początku są nastawieni na ten jeden mecz na maksa, bo wiadomo było że to ten mecz zdecyduje o awansie jednej z drużyn. Dlaczego zatem mieliby nie ugrać choć jednego seta? Ja stawiam bo kurs zachęca a prawdopodobieństwo spore. Stawiam parę pięć złotych, siadam w bujanym fotelu i liczę plny grosze.
Co prawda nie śledzę tak tych MŚ, ale kurs jest jak najbardziej adekwatny dlatego może, iż,ponieważ Australia jakiś tam poziom prezentuje, o Wenezueli bym nie powiedział.Jednak po takim kursie także bym nie tykał nic w stronę kangurów.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Brazylia-Kuba
Brazylia -2,5 1.63 Pinnacle
⛔
Ciekawy kurs w mojej opinii.
Tym razem odpuszczania ze strony Brazylijczyków już nie powinno być, ponieważ te punkty będą liczyć się w następnej fazie.
Widoczny był brak Bruno, Raphael chyba nie ma takiego zgrania z pozostałymi zawodnikami.
Jakoś nie zwracałbym specjalnej uwagi na ich wczorajszy mecz z Koreą, zaangażowania tam za wiele nie widziałem, pograli trochę też rezerwowi, więc myślę, że dzisiaj znowu zagrają podstawowym składem z Lucarellim, Ederem i Wallecem.
Kubańczycy jak wiadomo strasznie nierówni, potrafią grać przez seta albo nawet dwa na bardzo wysokim poziomie, ale nie potrafią na dłuższą metę utrzymać tego, sporo błędów i niedokładności.
Jeśli Brazylia podejdzie na serio do tego meczu to powinno być 3-0.
Finlandia-Tunezja
Finlandia -2,5 1.64 Pinnacle
✅
Finlandia ciągle mnie nie przekonuje, ale chyba jest już troszkę lepiej z ich grą niż na początku.
Ważny mecz teoretycznie, choć awans raczej pewny, ale na wszelki wypadek, czyli na wypadek ewentualnej porażki Niemców z Koreą warto wygrać za trzy punkty.
Różnica w poziomie obu drużyn jest dość wyraźna, Tunezja ostatnie mecze jakby trochę lepiej, ale ciągle są jak dla mnie strasznie chaotyczni.

Ciekawy kurs na Polaków -2,5 2.50 bet365, ale jeszcze nie jestem co tego przekonany.

dynamit 440

dynamit

Użytkownik
Egipt - Meksyk (+2.5 seta) @ 1,564 ✅
Najbardziej ogórkowy mecz dzisiaj. Z bólem serca żegnamy obie egzotyczne ekipy. Faraoni napędzili wczoraj stracha Bułgarii, ba, nawet urwali punkcik do tabeli. Meksyk powalczy o to, żeby nie skończyć z zerem na koncie. Pamiętamy jednak, że jeszcze w piątek wyprzedzali ferajnę znad delty Nilu lepszym bilansem setów (wyżebrana partyjka od Sbornej).
Moim zdaniem obie ekipy na podobnym poziomie, Meksyk widzieliśmy w LŚ w tym roku i wcale nie wyglądał on tragicznie, zwłaszcza u siebie. Kurs -2,5s na Egipt to wielki błąd i wynika z efektu hipnotyzacji - bukmacher za bardzo przejął się wczorajszą sensacyjną pięciosetówką. Dobra postawa Sfinksów nie musi się wcale powtórzyć (może nawet nastąpić efekt &quot;zjazdu&quot;), a Aztekowie mogą być bardziej zdeterminowani. Tak czy inaczej szanse na wejście tego typu są moim zdaniem wielkie, a przy takim kursie oznacza to mocną stawkę. ¡ Viva México !
Edit: biorę też Meksyk (+12,5 pkt) @ 1,8 w Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Wenezuela (+14.5) @ 1.90
1.90
WH

Ekspertem siatkówki nie jestem, oglądam jak jest większa impreza.
Z godziny 13:00 spotkanie Australia - Wenezuela zwróciła moją uwagę, a bardziej powyższy typ.
Faworytem jest Australia, ale czy aż takim mocnym, że wgniecie w parkiet rywala? Nie sądzę. Jedni i drudzy walczą o awans, więc powinna gra być zacięta.
Australia to zespół poukładany, grający równo w każdym elemencie, ale nie mogą złapać odpowiedniej formy.
Wenezuela podejdzie do tego meczu bardzo zmotywowana, choć wygrać raczej nie wygrają, ale w parkiet nie zostaną wbici.

toku-san 23,6K

toku-san

Użytkownik
Serbia - Kamerun (+20.5 pkt) @ 1,65 w efortuna
Czy Serbia będzie się jakoś szczególnie starać wygrać to spotkanie?
Awans już ma. Wygrana z Kamerunem nic im nie daje, ponieważ drużyna ta żegna się z mistrzostwami po tej konfrontacji a jak wiemy punkty do kolejnej fazy nie przechodzą od drużyn wyeliminowanych w 1 fazie turnieju (Australia z Wenezuelą biją się o 4 miejsce w grupie). Możliwe a raczej bardzo realne że Serbowie dadzą odpocząć podstawowym zawodnikom, a do tego jak każdy zauważył to nie są &quot;Ci&quot; Serbowie na tych mistrzostwach - głownie chodzi tu o ich formę.
Reasumując: nie jestem na tyle odważny żeby postawić na to że Kamerun wygra choćby seta tak jak z Polską, ale handicap +20,5pkt przy ewentualnych rezerwach Serbii wygląda całkiem realnie.

bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Kanada - Chiny
Typ: Kanda 3-0
Kurs: 3,20 bet365
pyk ✅
Analiza: Kanada jako jeden z nielicznych zespołów, nie kalkuluje. Graja w tym turnieju fajną siatkówkę. Z roku na rok robią ogromne postępy. W ekipie klonów tradycyjnie kiler na czwórce Schmitt = sporo punktów. Ekipa Chin, bardzo ale to bardzo przeciętna. Chiny odrzucone od siatki, wyglądają fatalnie a Kanadyjczycy, potrafią kopnąć w polu serwisowym. Ganie kursów 1,12 na 3-0 na tych mistrzostwach to zabójstwo. Tutaj dają aż 3,2 i żal nie skorzystać bo skośni w tej chwili są poziom niżej.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Portoryko +20.5 (1.65) Marathonbet

Jak dla mnie coś pięknego taka linia na ten mecz, nie wiem skąd buki ją wytrzasnęły. Portoryko jak do tej pory dosłownie jedna wpadka jeśli chodzi o nie pokrycie takiej linii, w meczu z USA. Z Francją fajnie powalczyli, co zrobili wczoraj z Włochami nie trzeba wspominać, z Belgią też ogarnęli taką linie. Nie wiem, czy Irańczycy będą się jakoś specjalnie spinali dzisiaj na 100% aby rozwalić to Portoryko, które i tak szanse na wyjście ma iluzoryczne. Baardzo dobry typ jak dla mnie

Włochy (1.95) Unibet

Miałem nie ruszać tego mecz i być może lekko nieprofesjonalne jest to, że jednak to zrobiłem, bo stać się tutaj może wszystko, ale ja jednak uważam, że górą wyjdą Wlosi.

Obie drużyny grają skandalicznie słabo na tym turnieju, obie były faworytami rozgrywek przed MŚ a teraz ich gra wygląda żenująco. Co do USA to oni bez Rooneya o medalu raczej mogą zapomnieć, drugi przyjmujący obok Sandera wygląda dennie a Anderson na prawym nie wygląda tutaj wybitnie.

Ok. Włosi wczoraj patologia patologii, ale z Francją i Belgią mieli momenty doskonałej gry. Dzisiaj nie grają o pietruchę i mecz moim zdaniem wygrają.

Polska -1.5 (1.42) Unibet

Argentyna to patologia, raczej bez straty seta dla Polaków. Nie mam jakoś weny po raz kolejny pisać o tym jak denni są Argentyńczycy, ale na jakiekolwiek zapałanie się na gre z lepszymi rywalami to oni nie mają większych szans.

Kanada -1.6 (1.66) Pinnacle

Było już sporo napisane o tym meczu, Kanadyjczycy bardzo mocni na tym turnieju

Otrzymane punkty reputacji: +8
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 16.30
Spotkanie: Kanada - Chiny(+1.5 seta)⛔3-0
Typ: Chiny
Kurs: 2.29
Bukmacher: Pinnacle
Moim zdaniem kursy są przesadzone rozumiem , że Kanadyjczycy grają fajną siatkówkę ciekawy skład Van Lankvelt , Soonias , Vigrass , Verhoeff , Winters , Sanders , Lewis. Bardzo dobre i pewne wyniki 0-3 z Rosją ale po walce poźniej sensacyjna wygrana z Bułgarami z Egiptem i Meksykiem bez historii 3-0. Natomiast Chiny lekko zawodza na memoriale Wagnera prezentowali się solidnie tutaj natomiast lekko zawodzą 0-3 z Bułgarią po walce wczoraj gładkie 0-3 z Rosją. Dwa razy po 3-1 ze słabeuszami Meksykiem i Egiptem. Jednak dziś moim zdaniem będzie to mecz w którym Chińczycy postawią trudne warunki i dwa sety ugrają. Potencjał jest i wydaje mi się ,że Kanada jest absolutnie w ich zasięgu. Dzisiaj liczę na dobrą zagrywkę Chińczyków co pokazali momentami z Rosją uważam że kluczowa będzie przyjęcie jeśli będzie w porządku to dwa sety powinny być ugrane mimo że bukmacherzy faworyzują Kanadę.

niewidzialny 238

niewidzialny

Użytkownik
Brazylia-Kuba ; Brazylia -2,5 @ 1,75 Unibet
Ładny kurs w strone Brazylijczyków. Ten mecz o pietruszke nie jest, więc Brazylia wyjdzie pierwszym składem i zagrają na 100%. Nie oglądałem meczu z Korea, ale przypuszczam, ze Canarinhos jak większość topowych zespołów, zrobiła siłownie dzień przed meczem i dlatego zagrali tak słabo z Korea. Wszyscy wiemy, ze Kuba to nie ten sam zespoł, który cztery lata temu walczył w finale Mistrzostw Świata, grają tam raczej młode chłopaki, bez doświadczenia i z chęcią pokazania się, ale moim zdaniem na tle Brazoli będzie im bardzo ciężko, ugrać nawet seta, tym bardziej, że Kubańczycy przejdą do następnej fazy turnieju, więc punkty zdobyte z nimi bedą miały znaczenie w drugiej rundzie.
Rosja-Bułgaria; Rosja -2,5 @ 1,75 Unibet
Tak samo jak w pierwszej analizie, gram w stronę faworyta. Rosjanie, muszę sie przyznać nie widziałem ani jednego meczu reprezentacji Rosji, ale wystarczy, ze widziałem gre Bułgarów. Mecz o pierwsze miejsce w grupie, mecz w którym wygrany zabiera punkty do nastepnej fazy. Nie widze tutaj szans dla Bułgarów, jeśli nie potrafią sobie poradzić z Kanadą, czy nawet z Egipitem, bo strata punktów z takim rywalem to troche jak porażka. Rosja natomiast gra pewnie straciła tylko 1 seta w turnieju i to grając 2 składem. Jeśli Ruscy zagrają na 100% to nie będą mieli problemów, zeby skonczyć ten mecz w trzech setach.

komos84 182

komos84

Użytkownik
Jestem niemal pewien, że Chiny stać dziś na co najmniej seta. Wczoraj ta reprezentacja przeszła sobie obok meczu z Ruskimi, więc może dziś &quot;wykrzesają&quot; z siebie więcej. Kanada na tym turnieju gra bardzo dobrze, ale nie chce mi się wierzyć że są w stanie grać każdy mecz i każdego seta na swoim najwyższym poziomie. Obie drużyny zagrają w 2 fazie, punkty z tego meczu będą mieć znaczenie. Spodziewam się przynajmniej 4 setów stąd typ:

Kanada - Chiny over 181,5 pkt ⛔
kurs: 1.95

bet365

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Wczoraj wtopilem duzo kasy na malych kursach, wiec dzis zmieniam taktyke i poluje na niespodzianki. Mamy w koncu ostatnia kolejke i wyjasnione wiele kwestii w grupach wiec to odpowiedni moment zeby wykiwac buka. Najbardzie w oczy rzuca mi sie Kamerun +2,5 sets 2,50 ( Pinnacle ).
Czemu by nie ? Wczoraj Kamerunczycy pokazali kawal dobrej siatkowki. Uwazam ze ich gra nie byla przypadkiem, ogladalem wywiad z ich trenerem przed meczem z Polska i mowil o tym ze jak wyjezdzali na mundial to byla duza presja na nich po udanym mundialu 2010 byla oczekiwania ze w tym roku co najmniej wyjda z grupy. W dodatku byly problemy z kasa, mieli otrzymac ja przed pierwszym meczem, a dostali dopiero po trzecim. To wszystko sprawilo ze gralo im sie zle i nie weszli dobrze w turniej. Ich trener mowil ze na dwa ostatnie mecze wyjda juz na kompletnym luzie i bez stresu i jak widac po wczorajszym meczu to im pomoglo. Pokazali ze nie sa chlopcami do bicia, szkoda ze tak pozno. Urwanie seta Serbom jest mozliwe, nie raz sie przejechalem na balkanskich ekipach w meczach o pietruszke. W takich meczach te druzyny potrafia przejsc same siebie i nie zdziwie sie jak dzis nawet przegraja, w koncu graja o nic bo Kamerun i tak nie wyjdzie z grupy. Ja jednak dzis ostroznie tak jak wspomnialem wyzej +2,5 sets za 2,50 mi zdecydowanie wystarcza i uwazam ze wejdzie bez obgryzania paznokci. ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Włochy - USA
Typ: Powyżej 3.5 seta
Kurs: 1.40 Buk: Pinnacle ✅

Spotkanie które miało rozstrzygać o tym która drużyna zajmie pierwsze miejsce w grupie D . Jednak oba zespoły grają mówiąc krótko bardzo słabo , i walczą o 3 miejsce w grupie i o pkt jakie otrzymają na początku drugiej fazy MŚ.
Faworyta spotkania jest bardzo trudno wytypować ja skłaniam się ku Włochom . Będzie to pojedynek Sander - Zaytsev myślę że lepiej wypadnie Amerykanin ale nie poprowadzi on USA do triumfu w dzisiejszym spotkaniu . Napewno nie będzie to spotkanie na 3:0 w żadną ze stron dlatego gram ten typ dość mocno . Szczerze mówiąc w tym meczu można spodziewać się tie-breaku .

Podsumowując spotkanie napewno nie będzie jednostronne w żadną ze stron . Mecz będzie stał na bardzo wysokim poziomie pozycja w rankingu FIVB zobowiązuje ;)

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Moim zdaniem kursy są przesadzone rozumiem , że Kanadyjczycy grają fajną siatkówkę ciekawy skład Van Lankvelt , Soonias , Vigrass , Verhoeff , Winters , Sanders , Lewis. Bardzo dobre i pewne wyniki 0-3 z Rosją ale po walce poźniej sensacyjna wygrana z Bułgarami z Egiptem i Meksykiem bez historii 3-0. Natomiast Chiny lekko zawodza na memoriale Wagnera prezentowali się solidnie tutaj natomiast lekko zawodzą 0-3 z Bułgarią po walce wczoraj gładkie 0-3 z Rosją. Dwa razy po 3-1 ze słabeuszami Meksykiem i Egiptem. Jednak dziś moim zdaniem będzie to mecz w którym Chińczycy postawią trudne warunki i dwa sety ugrają. Potencjał jest i wydaje mi się ,że Kanada jest absolutnie w ich zasięgu. Dzisiaj liczę na dobrą zagrywkę Chińczyków co pokazali momentami z Rosją uważam że kluczowa będzie przyjęcie jeśli będzie w porządku to dwa sety powinny być ugrane mimo że bukmacherzy faworyzują Kanadę.
Takie analizy to jest dopiero komedia ???? Typ wpisuje skład Kanadyjczyków, przepisując go nie wiadomo skąd, nie mając zielonego pojęcia kim są zawodnicy o których napisał i że w większości to rezerowi ???? Tak fajny ciekawy skład to oni mają, ale o klase lepszymi zawodnikami od Chińczyków to są tutaj Schmitt, Perrin i Hoag, to oni mają zrobić różnice.
Miałem nie odpowiadać, bo ilość głupot w tym dziale po zamknięciu dyskusji i tak jest duża, ale ta analiza jak dla mnie wyjątkowo zabawna a i typ kompletnie idiotyczny.

Otrzymane punkty reputacji: +40
kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Nie wiem gdzie napisać, więc napiszę tutaj.
Iran prowadzi 2-0 z Portoryko. Oznacza to, że Portoryko nie może już awansować z grupy. Zatem Iranowi nie będzie zależeć już na zwycięstwie, gdyż ten wynik nie będzie się dalej liczył. Zagrałem Portoryko win @21 i Portoryko win 3 set @4,50. bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom