Polacy zaszokowali w meczu z Chorwatami, i tylko pewno nie mnie a wielu.Gdy widzimy grę Naszych słabą z pełną masą błędów a na drugi dzień grającą z Chorwatami z którymi nie wygraliśmy bodajże od 2008r wygrywając grając świetny mecz. To pierwsza myśl, Szef Elity zajechał swym tirem z towarem pełnym sprzętu do odśnieżania.Wiadomo jak pisałem wcześniej, Chorwaci słabo od samego początku, a z czasem było widać ich gra taka będzie aż rywal to wykorzysta, długo nie trzeba było czekać ten zaszczyt został przypisany Polakom.
Hiszpanie tlili swój zażarty mecz z Duńczykami którzy zagrali niezłe spotkanie oczywiście nadal błędy, jednakże trochę szczęścia pomogło Hiszpanom którzy zagrali jak już nas przyzwyczaili.
Francja fenomenalna
Francja rozjechała Słoweńców i co tu dużo pisać, nie mogli rozwalić muru jakim był Thierry Omeyer.
Oraz Katar, niestety można sunąć że, sędziowie pomogli Gospodarzom Turnieju, ale nikt nie pomógł by
Niemcy tak słabo wykorzystywali karne które zmarnowali.. To że
Niemcy przegrali, tylko mogą mieć pretensje do siebie a nie śmieszne wywiady iż, przegrali bo to Katar.
Szczerze jak zobaczyłem, pierwsze kursy 3@ na Polaków, pomyślałem żart? a może Tir z towarem Szefa zajechał po drodze do Maratonu, ale to Maraton który jedzie ciągle na towarze ale pewno Dawida, oczywiście wszystko powoli się wyrównało na Polaków już więcej niż 2,3 raczej nie zobaczymy, ale wg mnie to także świetny kurs.Katar gra dobrze,ale wg mnie nie tak dobrze by zagrać w finale choć pisałem wcześniej iż, może być tak że zagrają w tym finale, ale jeśli Polacy zagrają identycznie jak z Chorwacją gwarantuję iż, to my będziemy czekać na drugiego finalistę.
Z jednej strony przesadzony kurs na Hiszpanów, jednakże ja uważam że
Francja wygra te Mistrzostwa. Grają świetnie mało błędów każda akcja może być inna ciężko jest zatrzymać ofensywy. Defensywa niemal każdy z rywali choć to była Słowenia czy
Argentyna miała bardzo mało okazji by wejść na koło, większość rzutów z daleka.W bramce zamurowany Thierry Omeyer, gość czuje większość rzutów rywala broni z łatwością.
Podsumując, oczywiście Finał 2015 w jednej z Pustyń Kataru
Polska -
Francja.
Jednakże, na razie Półfinał typuje:
Polska 2,35
Francja 1,55(jednakże nie zagram a na pewno nie po takim kursie)