Panowie ja uważam, że dziś po najniższej linii oporu powinno pójść gładko. A mianowicie zacznę od początku.
USA - IRAN 1,22 STS
USA zapewnione pierwsze miejsce Iran jedzie do domu
USA nawet gdy będzie mocno rotowało składem uważam, że nie przegra tego meczu. To już nie ten IRAN co kiedyś.
BRAZYLIA -
BELGIA 1,22 STS
Jak w poprzedniej analizie
BRAZYLIA zapewnione pierwsze miejsce.
Belgia gra o drugie miejsce tylko czy im coś to da? Nie wiem nie jestem w tej kwestii zorientowany. Uważam, że
BRAZYLIA weźmie ten mecz przegrali z HOLANDIĄ na tym turnieju na chwilą obecną to wystarczy. Dziś zwycięstwo z nie za mocną BELGIĄ.
FRANCJA -
ARGENTYNA -1,5 1,20 STS
FRANCJA musi wygrać za 3 punkty jeśli chce przedłużyć swoje nadzieje na awans z drugiego miejsca w swojej grupie. Mecz o godzinie 16:00
Francja to bierze 3:0 bądź 3-1.
SŁOWENIA -
AUSTRALIA 1,22 STS
Mecz dla SŁOWIENII o drugie miejsce w grupie które nie da im awansu nie widzą powodów dla których mieli by odpuszczać mecz z Australią. Mysłę, że wygrana Słoweńców to naturalna kolej rzeczy. Chyba, że będą jakieś rotacje w składzie, ale dlaczego? Ostatni mecz Mistrzostw trzeba wygrać. To samo tyczy się Australii ale jakoś tego nie widzę.
Włochy -
HOLANDIA 1,25 STS
Wczoraj Włosi po porażce z ROSJĄ u siebie nie wypadało by przegrać z HOLANDIĄ w dniu dzisiejszym. Dla Holendrów uważam Mistrzostwa udane, jednak to na tylko dziś jadą do domu po przegranej z Włochami. Nawet jeśli Włosi wyjdą drugim składem przed własną publicznością pokonają Holandię.
Jeśli coś zle napisałem proszę mnie poprawić uważam, że taki zestaw spotkań powinien wejść do tego dorzucam Juventus, Benfike i Barcelonę i mamy spoko AKO. Polaków nie ruszam - wielka niewiadoma.