Gdzie Wy takie info dostaliscie? W regulaminie rozgrywek na stronie turnieju jest napisane ze o kolejnosci decyduje suma punktow zdobytych lacznie w pierwszej i drugiej fazie.Najpierw liczą się zwycięstwa ????
Dzieki. Ciekawe czy same druzyny wiedza.Zasady ustalania kolejności: 1. większa liczba wygranych meczów; 2. większa liczba zdobytych punktów; 3. wyższy stosunek setów; 4. wyższy stosunek małych punktów; 5. lepszy bilans w bezpośrednich meczach.
na wiki jest tak
Wlasnie koncze ogladac ten mecz i gdyby nie ten duet zagranicznych Włochow to mamy 0-3 ale egzekucja i tak sie odbyła. Tylko Ci dwaj prezentuja najwyzszy poziom a reszta statystów gra na entuzjazmie mistrzostw granych u siebie pomysl troche. Srodkowi Włoscy to dno rozegranie takie sobie i zostaje Lanza kory umie tam sie pobawic przy jakis ochłapach na lewym skrzydle ale nic po za tym. W pierwszym secie cała ekipa Włoska grała kosmos a czwarty wygrali juz Osmany oraz Ivan, od drugiego do konca trzeciego skutecznosc leciała w dol i mielismy odwrotna sytuacje. Przyszedł taj i zabrakło pary. Włochy i Polska dobranoc.lol co to za piexxxxenie, Juantorena i Zaytsev a dalej nic? xDDDDDDDDDDD Lanza, Giannelli to według Ciebie kto? xD może odstają trochę na środku bo nie mają takich kozaków jak Lisinac, ale środkowymi meczów się nie wygrywa. To forum i ten dział schodzi na psy przez takie właśnie posty.
Dziś wszystko na plus. Super meczyk Rosja-Włochy zwłaszcza 5set. Dima i Verbov KLASA.WRESZCIE ktoś pokazał jacy jesteśmy PRZECIĘTNI. Dziś gorszy dzień to nawet okazało się, że SŁABI. Do tego oprócz umiejętności okazuje się, że brak nam jaj i charakteru. Jako, że nie wygraliśmy to Francja nadal ma szanse na awans. Francja (@1,5) + Rosja (@1,5) = @2,25 STS stawka all in za wszystko co mam u buka.
Nawet jakby Francja grała o nic (a według moich wyliczeń ciągle mają szanse) to pokazała dziś Argentyna, że nie grając o nic można nas ograć. Do tego Rosja, mój ciągły faworyt, dla nich must win, Włosi w sumie mogą sobie nawet przegrać ten mecz, nie sądzę by grali na 110%, do tego dziś uśpieni spacerkiem z Finlandią.
Serbia juz nie spadnie na 3 miejsce. Ma leoszy bilans meczy wygranych od FrancjiCzy @1.86 na STSie na Serbów to nie jest za dużo? Polacy grają przeciętnie, a Serbia nie może Sobie pozwolić na porażkę bo Francja pewnie wygra i groziłoby to spadkiem na 3 miejsce. Za nas i Francuzów. Jedyną nadzieją Kubiak, ale nie dość że ledwo po chorobie to sam całego meczu nie pociągnie. Myślę, że dodać do tego Słowenię -1.5ha i mamy ładnego dubla. Ako @2.79
Lepsze ratio setowe? Ciekawe. Jaki kalkulator ci tak wyliczył?
Mam takie samo zdanie. Ominiecie Rosji i wyrzucenie francji to priorytet. Dodatkowo zawodnicy podstawowi beda dzis mogli odpoczac. Same plusy. Osobiście pogralem grubiej Polske. Spadki mowia same za siebie. Nie wierze ze trener tego nie wykorzysta. Kazdy dobry trener mysi byc dobrym taktykiemhttp://i67.tinypic.com/x6lf2r.png
Wczorajszy dzień bomba. Oprócz typu na - 1.5 seta na Francje który tu podawałem wpadło jeszcze takie ako jak na zdjęciu. 5k do przodu i dziś możemy obserwować.
A co obserwować? Oczywiście co zrobią Serbowie.. Piszecie tutaj że będą chcieli wygrać grupę żeby ominąć USA. Nie zgodzę się z Wami...
Wygrana grupy daje pewność ominięcia USA, to się zgadza. Ale drugie miejsce również może dać ominięcie USA, a już na pewno da ominięcie Rosji... Ale nie to jest najważniejsze. Porażka Serbow da awans Polaków z którymi również mogą się spotkać w f6 a to już praktycznie daje awans do f4. Chyba lepiej zagrać z Polakami niż z Francuzami prawda? Ja gdybym był teraz Serbem na pewno wolałbym porażkę z Polakami. Praktycznie nic nie ryzykując, można sporo wygrac, bo na bank się nie zagra z Rosją i być może Polska trafia do twojej grupy a to że Polska przegra dwa mecze w f6 to jest raczej pewne.
Ja dzisiaj nie ruszam tego meczu. Może coś na live.. Wszystko zależy od podejścia Serbów. Jesli będą chcieli wygrać to wygrają, ale ja mam co do tego obawy
Ja bym nie wolal porazki z nami. Wtedy koncza drudzy i wiedza, ze omijaja Rosje. Moga trafic na nas,Wlochy,Brazylie,USA... wiec mocne ekipy oprocz nas i to juz loteria czy trafia na nas. Wygrywajac wiedza ze nie zagraja z USA (z ktorym przegrali i chyba kazdy widzi golym okiem ze sa mega mocni) a gwarantuja sobie gre albo z Rosja albo z Francja (obie ekipy juz na tym turnieju ograli wiec czego tu sie bac). Dlatego mysle ze specjalnie sie NIE podstawia, wystawia rezeru ktore zagraja „na maksa” w sensie bez ustawiania meczu.http://i67.tinypic.com/x6lf2r.png
Wczorajszy dzień bomba. Oprócz typu na - 1.5 seta na Francje który tu podawałem wpadło jeszcze takie ako jak na zdjęciu. 5k do przodu i dziś możemy obserwować.
A co obserwować? Oczywiście co zrobią Serbowie.. Piszecie tutaj że będą chcieli wygrać grupę żeby ominąć USA. Nie zgodzę się z Wami...
Wygrana grupy daje pewność ominięcia USA, to się zgadza. Ale drugie miejsce również może dać ominięcie USA, a już na pewno da ominięcie Rosji... Ale nie to jest najważniejsze. Porażka Serbow da awans Polaków z którymi również mogą się spotkać w f6 a to już praktycznie daje awans do f4. Chyba lepiej zagrać z Polakami niż z Francuzami prawda? Ja gdybym był teraz Serbem na pewno wolałbym porażkę z Polakami. Praktycznie nic nie ryzykując, można sporo wygrac, bo na bank się nie zagra z Rosją i być może Polska trafia do twojej grupy a to że Polska przegra dwa mecze w f6 to jest raczej pewne.
Ja dzisiaj nie ruszam tego meczu. Może coś na live.. Wszystko zależy od podejścia Serbów. Jesli będą chcieli wygrać to wygrają, ale ja mam co do tego obawy
Powiedzcie jak to się liczy bo teraz Serbia ma 17, polska 16, Francja 15. Przykladowo Francja wygrywa 3:0, 3:1 będzie mieć 18, Polska wygrywa 3:0, 3:1, będzie mieć 19. Serbia 17. Więc jak to możliwe że oni już mają awans???Serbia juz nie spadnie na 3 miejsce. Ma leoszy bilans meczy wygranych od Francji