Iran - Kanada
2:3
Kanada !!!! 1,80
Kurs marzenie... Ja go pobieram z pocałowaniem ręki.
Na ten moment Iran nie istnieje i niech ktoś nie pier..., że patrzenie na ostatnie mecze nie ma sensu...
Iran od 3 spotkań nie gra nic, baa w sumie od dawien dawna nie prezentuje tej siatkówki do której nas przyzwyczaili...
Kanada solidnie, ktoś powie no ale 3 porażki z rzędu.. No tak ale z najmocniejszymi drużynami na świecie a do tej czołówki Kanadyjczycy pukają i gdyby nie plaga kontuzji to jestem święcie przekonany, że byli by jeszcze mocniejsi. Na ten moment moim zdaniem Kanada to drużyna półkę wyżej i stawiam na ich zwycięstwo.
Słowenia -
Brazylia 0:3
Słowenia +2,5 seta 1,55
Słowenia wczoraj zrobiła duży krok do czołowej 6-óstki by tak się stało musi zrobić kolejny, pokonanie Brazylii było by naprawdę WIELKIM krokiem... Ja liczę na przynajmniej 1 seta a kurs naprawdę bardzo dobry.
Po pierwsze Słowenia pokazuje, że są drużyną bardzo solidną i z którą coraz bardziej trzeba się liczyć, ok może nie na medal ale na ciężkie mecze...
Mają naprawdę bardzo dobry skład i moim zdaniem przynajmniej set jest w ich zasięgu.
Rosja -
Włochy 3:2
Włochy +1,5 seta 1,54
Włochy 2,20
Wczorajsze zwycięstwo nad Holandią 3:0 nie robi na mnie wielkiego wrażenie.
Rosja pokazała w meczach z
USA i Serbią, że są do ruszenia. Włosi u siebie na pewno będą chcieli przypieczętować 1 miejsce w grupie i "łatwiejszego" rywala w kolejnej fazie.
A i może uda im się wywalić Ruskich... Tak jak pisałem o tym wcześniej.
Włosi są mocni, oczywiście póki co nie mieli aż tak mocnego rywala aby to pokazali bo grali z solidnymi drużynami a dziś to ich prawdziwy test. Liczę, że ten test zdadzą.
Do dubelka +1,5 seta wydaje się świetną opcją.
Polska -
Francja 1:3
powyżej 176,5 1,51
Polska +1,5 seta 1,82
Polska 2,79
Tutaj może bardziej patriotycznie ale kurs wysoki na Polaków, moim zdaniem za wysoki. Francuzi zdają sobie sprawę, że ich awans do 6 jest znikomy...ta świadomość może zaważyć, że nie będą aż tak skoncentrowani - to jest moje zdanie.
Dziś M. Kubiak powinien już zagrać a wczoraj wdzieliśmy czarno na białym co znaczymy bez naszego kapitana. Całkiem dobrze nam się gra w ostatnich czasach z Francją.
Liczę na minimum 4 sety i jednak liczę na zwycięstwo Polaków po świetnym kursie.