bob94
Użytkownik
Widocznie dadzą to po zakończeniu grup dopiero na bank przy tej samej ilości punktów liczy się bezpośredni mecz a gdy był remis to wtedy bramkiKatar ograł Slowenie a jest za nimi w grupie.Ktos ma jakies pewne info w tej sprawie?
Widocznie dadzą to po zakończeniu grup dopiero na bank przy tej samej ilości punktów liczy się bezpośredni mecz a gdy był remis to wtedy bramkiKatar ograł Slowenie a jest za nimi w grupie.Ktos ma jakies pewne info w tej sprawie?
Info pewne 100%:grin:If two or more teams have gained the same number of points after the group matches have been
completed, classification is decided as follows:
– results in points between the teams concerned
– goal differences in the matches between the teams concerned
– greater number of plus goals in the matches between the teams concerned.
If the teams are still equal, a decision is made between those teams with equal number of points
as follows:
– goal difference is subtracted in all matches
– greater number of plus goals in all matches
Spokojnie ludzie głupi nie są, jutro na pewno wszystko się zmieni tylko sam nie wiem czy na dobre, bo śmiało mozna by atakować Szwecję +3, albo za drobne czystą 2.Mnie natomiast dziwią kursy na Szwecję. Nie prezentują się według mnie najlepiej ani jedni ani drudzy, zaliczając po remisie. Mecz o pierwsze miejsce w grupie, a kurs 4.40 na Szwecję? za wysoko
Szwaby mają już pierwsze miejsce w grupie. Wynik jest im obojętny, mogą nie muszą... Może się wszystko wydarzyć, a po co się męczyć, a po drugie głowa ze świadomością pierwszego miejsca już inaczej gra. Nie neguje, bo gdyby to nie była ostatnia kolejka to brałbym w ciemno.A co myślicie o typie na Niemcy -12,5 bramki? Całkiem przyzwoity kurs 1,57.
Hiszpania Słowenia over 58,5 po kursie 1.8-1.9, wydaje mi się że sobie chłopaki postrzelają w końcu obie ekipy słyną ze słabej obrony przynajmniej na tym turnieju tak jest a w ataku zawsze kolo 30 im wpadaNatomiast widzi ktoś coś na jutro?? Bo nic takiego pewnego jak dzisiejszy under53 polaków nie widzę... Ma ktoś jakieś propozycję, sugestie?
I tu kolego nasunąłeś mi temat do rozważenia, ja osobiście skupiłem się, żeby zagrać na Macedonia i szukałem czegoś do dubla ???? Mecz o 2 miejsce - pytania się nasuwa jedynie z kim kto nie chciałbym grać... Tam drugie miejsce raczej Katar, a trzecie Słowenia...Macedonia - Austria over 50,5 po kursie 1.4-1.5 wydaje mi się dość bezpieczny patrząc po grze Macedonii gdzie w ataku naprawdę dają rady, a pomimo na prawdę dobrej obrony mają przestoje gdzie tracą bramki, a te 51 bramek to nie znowu aż tak wiele więc myśle że pęknie ta linia.
Mozna próbować jeszcze 1 DNB, ale ten typ daję dlatego że oglądałem 2 mecze Macedonii i wiem że stać ich na wiele a Austria jakoś mnie nie przekonuje
Nie mówię nie, ale to są ciężkie mecze do obstawiania, bo jednak dzisiaj Polska walczyła, żeby wygrać wyżej niż 20. A Niemcy muszą tylko WIN i mają pierwsze miejsce, może sobie pozwolić na dosłownie wszystko. A ruskie wygrały tylko 10 dla przykładu, Argentyna też nie pokryła tej linii.Każdy leje Arabów, więc założyłem, że nawet jak na luzie podejdą do meczu to każdą z połów wygrają co najmniej tymi 6-7 bramkami. Arabia nic z Polską nie pokazała, a Niemcy jednak wydają się być solidniejsi i nie mają tyle przestojów co nasi. Na czas tutaj za bardzo grać się nie da, więc rzucać coś i tak musząAle to tylko moje luźne przemyślenia.
Dania to Dania na nich zawsze są takie kursy wczoraj było 1.50 ale widocznie duże stawki na nich lecą to kursy lecą w dółkurs na Polskę w granicach 4,15 - wtf? dlaczego taki wysoki?
coś gramy, Dania nic na tych mistrzostwach nie pokazuje, my musimy wygrać, oni nie muszą, o co chodzi?