Macedonia -
Austria over 50,5 po kursie 1.4-1.5 wydaje mi się dość bezpieczny patrząc po grze Macedonii gdzie w ataku naprawdę dają rady, a pomimo na prawdę dobrej obrony mają przestoje gdzie tracą bramki, a te 51 bramek to nie znowu aż tak wiele więc myśle że pęknie ta linia.
Mozna próbować jeszcze 1 DNB, ale ten typ daję dlatego że oglądałem 2 mecze Macedonii i wiem że stać ich na wiele a
Austria jakoś mnie nie przekonuje
I tu kolego nasunąłeś mi temat do rozważenia, ja osobiście skupiłem się, żeby zagrać na Macedonia i szukałem czegoś do dubla ???? Mecz o 2 miejsce - pytania się nasuwa jedynie z kim kto nie chciałbym grać... Tam drugie miejsce raczej Katar, a trzecie Słowenia...
Hmm, ten over jak najbardziej trzeba będzie szukać, może jeszcze coś się zmieni.
A co do meczu
Hiszpania Słowenia... jakoś boję się tego dotykać. Hiszpanie na 99% mają pierwsze miejsce, musieliby przegrać 4 bramkami (mogę się mylić), więc czy im aż tak będzie zależało tutaj? Słowenia w obronie chyba najsłabsza w tych mistrzostwach, ale może tutaj się trochę zderzą i inaczej będzie ten mecz wyglądał. NO BET
Każdy leje Arabów, więc założyłem, że nawet jak na luzie podejdą do meczu to każdą z połów wygrają co najmniej tymi 6-7 bramkami. Arabia nic z Polską nie pokazała, a
Niemcy jednak wydają się być solidniejsi i nie mają tyle przestojów co nasi. Na czas tutaj za bardzo grać się nie da, więc rzucać coś i tak muszą
Ale to tylko moje luźne przemyślenia.
Nie mówię nie, ale to są ciężkie mecze do obstawiania, bo jednak dzisiaj
Polska walczyła, żeby wygrać wyżej niż 20. A
Niemcy muszą tylko WIN i mają pierwsze miejsce, może sobie pozwolić na dosłownie wszystko. A ruskie wygrały tylko 10 dla przykładu,
Argentyna też nie pokryła tej linii.