Zmieniam formułę podawania typów z NBA, będzie każdego dnia w mojej opinii najlepszy typ + ew dubelek za max stawkę mojego budżetu miesięcznego czyli 10% bo doszedłem do wniosku że sporo typów trafiam jednak gram przeważnie 3 kursy około 2zł i przeważnie wchodzą dwa i po obliczeniach wyszedłbym na tym na większy plus, więc tak będę podawał, i będą też inne przemyślenia za mniejsze stawki, jeśli uznam to za słuszne i warte grania:
Memphis Grizzlies + Golden State Warriors = 2,23 Betsson Stawka: 25j
ZYSK:30,75j
Dallas to na chwilę obecną najsłabsza drużyna Nba, kontuzje rozgrywających Barei, Williamsa i Harisa którzy dają jakość w zespole i nie jest to potwierdzone info ale dziadek Nowitzki nie będzie grał w tym meczu, jest 10% szans na to wg moich informacji, liderzy z Memphis zaczęli łapać rytm meczowy jak i skuteczność Gasol Conley Parsons do tego drużyna coraz lepiej broni i myślę że dochodzi do tego kwestia psychologiczna wiedząc o absencjach liderów Dallas motywacja będzie większa są po dwóch wyjazdowych zwycięstwach na trudnych terenach z drużynami dużo mocniejszymi i liczę na podtrzymanie serii, Golden w gazie Boston to przeciętna drużyna i musieliby zagrać chyba wszyscy na wysokim procencie rzutowym i bardzo dobrze w obronie, maszyna Golden coraz lepiej funkcjonuje i czas na kolejną wygraną, więcej indywidualności i to powinno przynieść spokojne zwycięstwo