W edycji panelu ustawiasz powiadomienia w ustawienia powiadomień.Mnie też wylogowuje plus jak zablokować maile z powiadomieniami na skrzynkę?
To znaczy, chce widzieć powiadomienia, ale tu na swoim koncie na forum a nie przychodzące na maila. Jak odznaczę wszystkie opcje, będę widział je tu na stronie, a nie będę dostawał na maila tak?W edycji panelu ustawiasz powiadomienia w ustawienia powiadomień.
W przesylanych wiadomosciach na dole maszTo znaczy, chce widzieć powiadomienia, ale tu na swoim koncie na forum a nie przychodzące na maila. Jak odznaczę wszystkie opcje, będę widział je tu na stronie, a nie będę dostawał na maila tak?
Moje konto -> Obserwowane tematy.Witam, gdzie jest opcja zeby zobaczyc swoje subskrybowane tematy czy juz jej nie ma?
Troche jeszcze pozmieniamy odpowiadajac na sugestie userow. Jednak nigdy przy tego typu pracach nie jest tak, ze wszyscy beda zadowoleni. Przy ciezkiej pracy administracji a ta Wam gwarantujemy wiem, ze za kilka tygodni zaczniecie dostrzegac plusy. Na poczatku kazdy dziala pod wplywem "szoku" zmian. Przeprowadzalem w zyciu 5 podobnych zmian, do tego nawet ze zmianamy stylu i zawsze wypowiedzi uzytkownikow sa zblizone. To za jasne, to za ciemne, ciezko sie poruszac.Kwestia przyzwyczajenia. Zawsze tak jest, że musimy się przyzwyczaić do nowych rzeczy.