Proszę przeczytać pierwszy post. Pracuję nad problemem.Wielu użytkowników zgłasza problem z edycją postów (ja również). Nie było jeszcze żadnej odpowiedzi w tej kwestii.
Dodane do "TODO"
Co rozumiesz przez to? Nie mozesz wejść do tych działow, czy stare zakładki nie działają?
Dzięki za odpowiedź, wcześniej również odpowiedział mi @ Marcin_test.Wchodząc do tego działu i klikając ten przycisk. Będziesz miał do wyboru dwie opcje: zaznacz ten dział jako przeczytany lub całe forum
Mi nie działało od wczoraj od około 21 do dzisaj do 8 ranoMam poważny problem po tej całej migracji. Coś mi się pomieszało, że nie mogę wejść na forum będąc podłączonym do routera, dostaję informację o zbyt długim czasie oczekiwania na odpowiedź z serwera. Na internecie z sieci w smartfonie wszystko śmiga.
Zrestartuj router i problem powinien ustapic.Mam poważny problem po tej całej migracji. Coś mi się pomieszało, że nie mogę wejść na forum będąc podłączonym do routera, dostaję informację o zbyt długim czasie oczekiwania na odpowiedź z serwera. Na internecie z sieci w smartfonie wszystko śmiga.
Problem ustąpił, ale nie po restarcie routera, sam z siebieZrestartuj router i problem powinien ustapic.