Wczoraj 1/2, zobaczymy jak będzie dzisiaj. Aż 8 spotkań ode mnie:
J.Tipsarevic-T.Johansson
ATP Miami 1 1,80 31.03.2008 16:40
Meczyk już niedługo. Popieram Roxy w tym typie. Tipsa dobrze gra w tym roku na hardzie. Jednak zdarzają mu się wpadki. Mam nadzieję, że dzisiaj zagra jak w pamiętnej pięciosetówce z Fedexem i łatwo ogra Szweda.
V.Williams-C.Wozniacki
WTA Miami 2 3,34 31.03.2008 17:05
Karolina nie dość, że piekna to rewelacyjna. Z meczu na mecz gra coraz lepiej. Venus nie błyszczy w tym sezonie, albo przynajmniej ja tego nie zauważyłem. Dlatego typuję zwycięstwo Dunki.
S.Kuznetsiva-S.Peer
WTA Miami 1 1,40 31.03.2008 18:15
Nie lubię obydwu, jednak to "grube nogi" są rewelacyjne w tym sezonie. Rosjanka pokonała niedawno Sharapovą, co zrobiło na mnie wrażenie. Jest mocna jak zwykle i izraelski czołg nie ma co w tym meczu szukać.
L.Davenport-D.Safina
WTA Miami 2 3,15 31.03.2008 18:15
Dinarka bardzo zawodzi w tym sezonie jak na razie. Czas na przełamanie i zabieganie doświadczonej Amerykanki. Lindsay gra u siebie i gra bardzo dobrze, jednak gwiazda Dinary musi wreszcie błysnąć w tym sezonie. Może dzisiaj?
J.Acasuso-D.Sela
ATP Miami 2 2,18 31.03.2008 19:40
To nie jest nawierzchnia Jose. Dudi natomiast to jedna z rewelacji. Gdyby grali na clayu grałbym w ciemno na Acasuso. To jest jednak twardy kort, stąd mój typ na Izraelczyka.
M.Youzhny-N.Almagro
ATP Miami 1 1,45 31.03.2008 21:10
Drugi po Ancicu, najpewniejszy jak dla mnie dzisiaj mecz. Nie wiem właściwie co tu robi Almagro. Przecież to nie jego nawierzchnia. Misza jeszcze do końca nie gra na pełnych obrotach, tak jak na początku sezonu. Gdy zagra jak na Czarodzieja przystało, nawet dobry serwis i serce do gry Almagra nie pomogą
E.Dementieva-S.Lisicki
WTA Miami 2 3,74 31.03.2008 21:35
Ograła wczoraj jedną Rosjankę, dlaczego ma nie ograć kolejnej? Elena gra dobrze, ale dobrze to za mało na świeżą niemiecką krew.
M.Ancic-J.Monaco
ATP Miami 1 1,52 31.03.2008 23:00
Najpewniejszy typ jak dla mnie. Mario powrócił. Kto go pamięta sprzed dwóch lat to wie o co mi chodzi. Może nie gra porywająco ale bardzo skutecznie i walecznie zarazem. Czasami własne gemy wyciąga z 0-40. Nie poddaje się gdy przegrywa 1-5 w gemach. Monaco na tej nawierzchni jest przeciętny a przeciętność nie wystarczy na Super Mario.