Nicolay Davydenko - Janko Tipsarevoic 1 @ 1.55
Od razu mówię, że żaden z dzisiejszych meczów jak dla mnie nie jest dobry do grania go grubo. 3 typy - 3 underdogi ????
Andy Roddick -
Nicolay Davydenko 2 @ 2.55
Liczyłem na troszkę większy kurs na Denkę. Wczoraj zmiótł on z kortu Tipsarevicia, przewyższając Serba pod każdym względem bardzo wyraźnie. Zagrał kolejny bardzo dobrze, chociaż na moje oko zbytnio się nie wysilał. Ale to dobrze, więcej energi będzie miał na A-Roda:| Co do Dicka oglądałem 1 set z Federerem. Grał...średnio. Dziwnie to brzmi, jak ktoś wygrywa z Fedem, prawda? Powienien grać wspaniale ???? Po prostu Roddick wczoraj serwował z taką siłą, że Fed nie radził sobie za bardzo...ale nie są to też serwy nie do odbioru, co kilkakrotnie pokazał. Nie wiem jak wyglądał mecz później, jak returnowali oboje i grali w wymianach...jeśli ktoś widział, to będę wdzięczny jak mi powie ???? Skąd mój typ na Rosjanina? H2H 0:4 na korzyść Andiego, czas wygrać. Forma jest bardzo wysoka, a z świetnie serwującym zawodnikiem już tu wygrał ( z Mario Anciciem, który dodatkowo gra o wiele lepiej niż Roddick w wymianach ). Myślę, że Nicolay uciszy Amerykańską publikę ???? 2.5/10
Rafael Nadal -
Tomas Berdych 2 @ 2.12
Kolejna dwójeczka. Nadal rewelacyjnie nie gra, Blake miał swoje szanse na wygranie meczu z Rafą. Ale przyznaje, że gra solidnie ???? Natomiast Tomas Berdych...gra świetnie! Ma mocną psychikę, gra mądrze, mocno i precyzyjnie. Ale zaznaczam, że to mądrość jest najważniejsza w jego grze. H2H 3:3, więc potrafi z Nadalem wygrywać. I dzisiaj się o tym przekonamy ???? 4/10
Black/Huber -
Peschke/Stubbs 2 @ 2.14
Black i Huber wczoraj męczyły się z Peng/Sun straszni. Super TB był potrzebny do wyłonienia zwycięskiej pary. A Pengi są na prawdę takie sobie ???? Jak widać, forma deblistek numer 1 i 2 w rankingu tez nie jest jakaś wybitna. Co do Peschke/Stubbs, to grają całkiem nieźle, ale wiem, że stać je na więcej. Mam nadzieję, że to "więcej" pokażą dziś ???? Niedawno już wygrały z dzisiejszymi przeciwniczkami, zdaje się że w DOHA lub w Dubaju
), H2H na korzyść Peszków...szanse jak dla mnie takie same, fifty/fifty ???? Dlatego 3/10 na Pesche/Stubbs.