Pisać po odbytym meczu, że był to pewniak można, ale bez większego sensu. Czy nie lepiej samemu ruszyć się i sprawdzić czy aby każdy mecz można zagrać na najwyższym poziomie. A poźniej podejmować się oceny czy dany zawodnik sprzedał czy miał gorszą dyspozycję danego dnia bądź dokuczają mu inne sprawy o których nie mamy zielonego pojęcia. Jeżeli ktokolwiek ma ochotę komentować i doszukiwać się nieczystej gry niech sam zaprezentuje się nieustannie doskonale w obojętnie jakiej dziedzinie sportu.
Tenis to ciągła
praca i szukanie najwyższej formy w sezonie. Nie mówię tylko jako teoretyk, ale jako praktyk. To są profesjonaliści w każdym calu nie zapominajmy o tym. Jeszcze jedno dla tych którzy nie trzymali nigdy rakiety w ręce, a tak żywo wypowiadają się o ocenie czy zawodnik grał słabo czy wspaniale. Odpuście sobie skoro nawet nie potraficie choćby zaserwować z odwrotną rotacją która im przychodzi z zamkniętymi oczami nawet w gorszy dzień. Pozdrawiam.
chcialbym odniesc sie do Twojej wypowiedzi, byc moze ogladales transmisje na polsat sport extra, gdzie ten staruszek (wprawdzie dobry komentator) probowal wcisnac nam kity, ze davydenko nie mial nic wspolnego z ustawianiem meczy.. bo on taki sympatyczny chlopak jest, albo inny powod moze zona powiedziala komus ze go noga boli i ten ktos tak sobie zaczal ze znajomymi puszczac
live 7-8 mln dolarow, w 1 tylko buku..(ostatni fragment sam dodalem ???? poczytaj sobie informacje ilu tenisistow z czolowki mialo propozycje sprzedania meczow, i bynajmniej nie byla to prowokacja CBA;] a teraz pomysl sobie na swoj rozum czy dalbys 8mln dolcow na kogos kto gladko wygrywa pierwszego seta 6;2 (i do tego momentu ponoc wplynelo 7-8mln dolcow) ze przegra.. to jest NIEMOZLIWE.. rozumiem, ze to sa profesjonalisci, tak sie sklada, ze sam gram amatorsko w tenisa.. ale kretacza i bez wlasnej umiejetnosci praktycznej potrafie wskazac, a dlaczego? bo potrafie racjonalnie myslec i nie daje sobie wmowic jak ktos mi pluje w twarz, ze to deszcz.. nadal gral srednio w tym turnieju, w porownaniu do tego co gral davydenko, mocno interesuje sie tenisem, widzialem tez extra drugi serwis nadala z kotrym davydenko sobie nie radzil, ale tylko z tym.. i potrafie to ocenic, w tym dziale duzo osob moze cos sensownego powiedziec o tenisie i wcale nie musza go praktykowac jak Ty, a to ze postawialem na davydenke, chyba nie musze od razu biec na
forum bukmacherskie i oznajmic ze ja na niego postawilem, nie mam na to czasu ani checi, ale stawka byla dosyc wysoko bo 150zl uwazam za wysoko stawke przy takim kursie, na fb jestem dawno, temat z tenisem uwazam na wysokim poziomie a komentarz o meczu mysle, ze zawsze mozna wrzucic