>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MEN'S EHF EURO 2016 POLSKA

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Polska-Francja 4 gole po 10 minutach!
Bielecki over 3.5 2.15 Unibet
✅✅✅
W dzień łapałem po 2.55, ale przez kłopoty z forumkiem mogę dodać dopiero teraz. Argumenty te same, co przed pietwszym meczem, więc warto się cofnąć o te kilka moich postów w temacie Mistrzostw. Oprócz tego dochodzi kwestia karnych, które niejako pozostawia w spadku Shreku. Kandydatów do siódemek jest kilku, ale jednym z głównych jest Kola. Jeśli dostanie przy nich szansę, to linię 3.5 powinien zrobić. Jeśli nawet nie dostanie tam szansy, to z samej drugiej linii stać go na te kilka trafień.

Otrzymane punkty reputacji: +7
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Sorhaindo over 2.5 @1.65 unibet. Bet dnia, Cedric jest niski ale.ubity i sprawi wie
le problemów naszym wyższym środkowym.ma mu kto odgrywać i spokojnie dziś rzuci ok 4 gole. Sory za taki post ale.na szybko.z.tela

japonczyk 9

japonczyk

Użytkownik
Francja - Polska 1 (-1.5) @ 1.43 ⛔

----------
Wynik: 25:31

Mistrzowie Olimpijscy, Europy i Świata zmierzą się z gospodarzami turnieju w meczu o 1 miejsce w grp. A.
Reprezentacja Francji gładko pokonywała Macedonie (30:23) i Serbię (36:26), tak reprezentacja Polski wygrywała zaledwie jednym pkt. z każdym z nich.
W meczu z Macedonią w końcówce spotkania przy 3 pkt przewadze potrafili doprowadzić prawie do remisu po stratach własnych...
H2H z 5 ostatnich spotkań, 5 na korzyść Francji.
A linia -1.5 wcale nie jest taka duża.​

------------
Chorwacja - Islandia 1 @ 1.53 ✅
----------
Wynik: 37:28
Ostatni mecz, który dzisiaj wybrałem jest spotkanie w grp B pomiędzy Chorwacją a Islandią. Z tego co zauważyłem grp. ta jest chyba najbardziej wyrównana ze wszystkich.
Ja pójdę bardziej w stronę Chorwacji która w ostatnich 5 meczach pokonywała zespół Islandii.
Typ jest poparty głównie statystykami.​

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Pisałem stronę wcześniej, że granie Francji po 1.30-1.35 to debilizm i amatorka, bo 75% szans Francja nie miała. Radzę zapamiętać lekcję i nie grywać wyjazdowych faworytów po takich kursach w przyszłości. Może niektórym się oczy otworzą.
Polacy super występ. Pokazują, że po słabym i nerwowym wejściu w turniej, zaczynają się rozkręcać. Jest duża szansa na awans do półfinału z 1 miejsca (bo wnosimy do main round 4 pkt) i unikniecie Hiszpanii w półfinale. Duńczyków się nie boję. Grają przeciętnie. Przy takiej grze w defensywie jak dziś (łapanie na offensy, bloki, przechwyty, Szmal w bramce cudo) tylko ciężka hiszpańska defensywa może nam sie przeciwstawić. Nie skreślam Tricolores, ale dziś zrobiliśmy sobie przewagę psychologiczną i jeśli zagramy z nimi w finale, to może być znów dobrze. Tutaj nie ma już rzeczy niemożliwych. Nawet złoto jest w zasięgu.

L 33

lachim70

Użytkownik
O czym ty w ogole piszesz. Bzdury wyssane z palca by pod typ sie zgadzalo.
Oczywiscie Francja nie bedzie cisnac z Polska by na spokoju wejsc w II faze z 4 pkt, bo przeciez odrobi sobie punkt z Bialorusia (o ile ta w ogole tam awansuje) - BZDURA
Gra toczy sie o pietruszke wiec Francji nie bedzie zalezec na wygraniu, na wygraniu zalezy tylko Polsce bo graja u siebie i napewno januszerka na trybunach pomoze no i rzecz jasna sedziowie, bo przeciez siedziowie zawsze drukuja pod gospodarzy szczegolnie w meczach o pietruszke - BZDURA
To Francja gra mizwernie i ledwo wygrywa swoje mecze, meczac sie, goniąc rywali przez caly mecz bo przeciez dopiero sie rozkrecaja i dobrze beda grac w II fazie z Bialorusia ( o ile ta awansuje) a w sumie to najlepiej beda grali w fazie medalowej (moze tez z Bialorusia?) - BZDURA
Moze Polacy zagraja mega mecz, moze Lijewski sie obudzi, moze skrzydla cos pograja, moze Jurecki bedzie nadal skuteczny, moze Bielecki nie bedzie mial strat, moze Szmal pomoze, moze... Moze Francuzi wyjda rezerwa bo to mecz o pietruszke i Onesta nie bedzie meczyl swoich zawodnikow w koncu pozniej czekaja ich trudniejsze boje o punkty (juz nie o pietruszke), z Bialorusia (o ile w ogole awansuje) - BZDURA
Kibice i sędziowie - 8 i 9 zawodnik Polskiej Reprezentacji. Sedziowie to pewniak, beda drukowac w meczu o pietruszke pod Polske, zeby januszerka na trybunach sie cieszyla, a najwazniejsze by doprowadzic do nerwowki na koniec by Polska wygrala 1 bramka, wtedy januszerka osiagnie orgazm i w koncu przestanie byc na chwile januszerkom. - BZDURA

Także podsumowując, oprócz steku bzdur wyssanych z palca, gdybaniu i zakladaniu scenariuszy które spelnic mogą się MOŻE to wielu argumentów za wygrana Polaków nie ma. No ale to mecz o pietruszke wiec wszystko jest możliwe...

Ja gram jak zwykle grubaśnie Francja lub remis 1.3

Pozdrawiam Maszynista

oczywiście że to były przypuszczenia, wskazałem co może się przyczynić do ewentualnego wygrania meczu, a więc niemożliwego...
1. Francja jak w każdym Turnieju gra powoli z meczu na mecz - wygrane ze słabą serbią i macednioą w koncówkach nic wielkiego nie wróżyły...nadal dla mnie głowny kandydat do wygrania ale Polska musiała zagrać bo kibice by nie darowali..francuzi jedynie mogli bo i tak wchodzą dalej..chodzi mi tu o podejście mentalne - zadziorność i charakter
2. polacy po 2 spietych meczach tez już mieli pewny awans wiec mogli zagrac rozluźnieni...bez związanych nóg
Wyłączyli Karabatica i francja nie pograła..tyle...
3. Lijewski zgrał w koncu dobry mecz jak Bielecko czego sie nie spodziewalem...szmal, jurecki i kolo na swoim dobrym poziomie...
4. Twoja analiza mojego posta niekonsekwentna ...uważasz ze polacy nie maja szans a grasz 1x????!?!?!? zagrać mogleś z handi na francje, po meczu widać ze efekt mial bys ten sam,...
BZDURĄ jest grać za 1,3 zł taki mecz na grubasie...ale na zdrowie ???? ja zagrałem polskę, chorwacje i czekam na danie z wegrami za 30 zł i jestem chyba szczęsliwszy ????

Piłka ręczna
Godzina: 17.15
Spotkanie:
Niemcy - Słowenia
Typ: 2
Kurs: 2.16
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Zacznę od Niemców, skład osłabiony kilkoma graczami, ale wyjątkowo nowi jak narazie pokazują się z dobrej strony - szczególnie bramka. Jednak mecze Niemców na turnieju są dziwne. Niby mecz z Hiszpanią, wyrównany ale oglądając go byłem bardzo spokojny o końcowy wynik. Hiszpania wydawała się kontrolować spotkanie od początku do końca. Potem dziwny mecz ze Szwecją. Średnia moim zdaniem Szwecja zdominowała Niemców całkowicie w pierwszej połowie utrzymując co najmniej 5 bramkową przewagę i wydaje się że to co wydarzyło się w drugiej połowie było konsekwencją młodości Szwedów, braku lidera jak i niesamowitego bramkarza, który moim zdaniem nie powtórzy wyczynu w meczu ze Słowenią. Zwyciestwo ze Szwecją uznał bym za szczęsliwe.

Co do Słoweni, niestety stawiam na nich konsekwenctnie od początku turnieju bo uważam ich za solidny zespół pierwszej 6 mistrzostw Przed turniejem zdemolowali Chorwatów, a w samym turniejeu przegrana z bramkarzem Szwecji i brakiem skuteczności. Natomiast w meczu z mocną Hiszpanię bardzo dobra gra i pechowy remis w końcówce wynikający z podejścia bałkańskich południowców - gorąca głowa. No i wydaje się że częściowo zażegnany konflikt z gajiciem który nadal dużo daje Słowenii.

volman 1,1K

volman

Użytkownik
Jeżeli chodzi o Polaków to wszystko nam wychodziło, wszystko. Do tego ciągłe zmiany trenera Bieglera spowodowały, że Francuzi nie wiedzieli co się dzieje. Francja mega pech, tyle poprzeczek i słupków, fauli w ataku mieli, że jakby połowę trafili to by wygrali to spotkanie. Nie wierzę, że w dalszej części turnieju Francja z nami przegra.

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Nie ma się czym podniecać, Francuzi na pewno chcieli to wygrać najmniejszym nakładem (trzeba się jednak oszczędzać na takim turnieju) wyraźnie się przeliczyli, naszym wyszedł świetny mecz im na dobrą sprawę odwrotnie i pierwsza wygrana od bodaj 20l?Przedwczoraj tak samo Hiszpania zagrała na miękkiej fajce i fartem ugrała remis.Nasi grają od początku jak burza, więc tak jak już ktoś wspomniał jeszcze kilka potyczek i może brakować prądu w kluczowych spotkaniach.
Wierzysz w mozliwosc grania na pol gwizdka? prosze cie... jak niby to sobie wyobrazasz? rzuca pilke na pol sily czy moze specjalnie oddaje pilke czy moze biega wolniej niz zwykle? jakby chcieli sie oszczedzac to by wystawil rezerwy

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Wczoraj super mecz do oglądania. Polacy po dobrej grze w ataku (Serbia) i dobrej grze w obronie (Macedonia) połączyli oba aspekty i nie dali szans Francuzom. Widać że u nas mimo doświadczonej ekipy jednak stres był, w końcu pełna hala kibiców oczekujących zwycięstw. Wczoraj jakby ciśnienie zeszło, dobrze zaczęli i już poszło, nawet szczęście było po naszej stronie. To nam znacznie uprościło sytuację. Z krajami skandynawskimi zazwyczaj dobrze nam się gra, Białoruś trzeba pokonać jeśli chce się walczyć o medale. Chorwacja na koniec to może być już półfinał zapewniony i jedynie walka o pierwsze miejsce w grupie. Chorwaci zresztą spuścili z tonu i odstają już od trójki Dania, Hiszpania, Francja.
Hiszpania - Szwecja under 52,5 1,73 Unibet ✅
Hiszpanie grają nieprzyjemną, aktywną obroną. Wychodzą i przeszkadzają w rozegraniu. Na tym turnieju o ile defensywa jest na dobrym poziomie to do tej pory szwankuje im gra w ataku. Nie ma lidera wyraźnego, Canellas nie gra zbyt dużo, Entrerrios na razie słaba skuteczność, Maqueda dobre ma początku spotkań. Skrzydła trzymają poziom oraz koło. Szwedzi z kolei mają problemy z forsowaniem takiej wysuniętej obrony. Druga linia choć się stara to jednak ma spore braki. Lepiej z kolei grają w obronie ale zdarza im się falowanie w trakcie meczu.
Wcześniej grają Niemcy ze Słowenią. Wygrana Niemców obu ekipom będzie na rękę, bo Hiszpania nie weźmie remisu do kolejnej rundy a Szwedzi będą mieli pewny awans.

Otrzymane punkty reputacji: +5
candida 45

candida

Użytkownik
Wierzysz w mozliwosc grania na pol gwizdka? prosze cie... jak niby to sobie wyobrazasz? rzuca pilke na pol sily czy moze specjalnie oddaje pilke czy moze biega wolniej niz zwykle? jakby chcieli sie oszczedzac to by wystawil rezerwy
Chodzi o koncentrację. Francuzi są piekielnie mocni i mocno w siebie wierzą, widziałem dwa mecze Francuzów na żywo i w ich grze widać luz, nonszalancje. To co mnie wczoraj rozbroiło to usmiech na twarzy Thierryego Omeyera, przy prowadzeniu Polaków +6. Podszedł do rezerw i normalnie żartował, nie widać było u Francuzów wczoraj sportowej złości, raczej zaskoczenie i pogodzenie się z losem, który tego dnia wyraźnie sprzyjał naszym chlopakom. Podobnie trener Francuzów - siedział niemal cały mecz nic sie nie odzywając, próby mobilizacji czynił tylko asystent, ale też bez specialnej spiny.
Cieszy na pewno fakt kompletu punktów oraz zagranie dwóch dobrych połowek wczoraj. Nie było przestoi, czasem taki mecz sie zdarza, jednej ekipie wychodzi wszystko a druga musi sie z tym pogodzic. Minusem na pewno jest fakt, że wynik poszedł w swiat i dzis juz nikt nie pomysli aby nas lekcewazyc, szczegołnie mam na myśli Chorwatów.
Nie ma co pompować balonika - w mojej ocenie wciąz jesteśmy na piątym miejscu w kolejce po medal. A to oznacza, że bedziemy musieli zagrac przynajmniej jeden tak dobry mecz jak dziś. Czy Polacy są w stanie to powtórzyć, mając w pamięci jak męczyli się z Serbią i Macedonią?

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Rosja - Czarnogóra
Shelmenko over 3.5 1.86 betsafe/betsson 5/7 ✅✅✅

Jestem miło zaskoczony linią na tego gracza. W ataku jest podstawowym graczem Rosji. Na swojej pozycji prawego rozgrywającego nie ma praktycznie zamiennika więc gra ile się da. W obu meczach oddawał sporo rzutów. W pierwszym 5/8 w drugim 5/6. Na dzień dzisiejszy jest najlepszym strzelcem drużyny. Myślę że dzisiaj też powinien te 6-7 rzutów oddać i liczę że popisze się podobną skutecznością.

Dania - Węgry
Iváncsik over 3.5 2,00 Unibet 1/1 ⛔⛔⛔

Nie jest to tak pewny typ jak ten wyżej ale po takim kursie moim zdaniem warto. Podstawowy lewy skrzydłowy węgierski. Podchodzi do karnych. Liczę, że uda się mu strzelić coś z kontry. Dotychczas w każdym z meczy miał po jednej takiej bramce. Jego statystyki w 2 pierwszych meczach to 4/4 i 4/6

/Nie wiem co tu się stało bo nie oglądałem meczu. Z tego co widzę po statystykach to grał 30 minut. Nie dostał żadnego karnego i strzelił tylko jedną bramkę z kontrataku. Miał tylko jedne rzut :;/:/

Otrzymane punkty reputacji: +78
S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Czyli uwazasz ze ich to nie obchodzi ze przegrali? Przeciez jeszcze 1 mecz przegrany i do domu (A gdyby Polska przegrala z Norwegia a Norwegia wygrala wszystko do konca to jesli bilans beda mieli kiepski to nawet z 1 porazka mozna jechac do domu). sugerujesz ze im nie zalezy na euro?

K 68

kovalainen

Użytkownik
Moge byc w bledzie ale zakladajac za Wegry przegrywaja z Dania w wieczornym mecz (oczywiscie nie musza ale zakladajac ze tak bedzie) to w meczu Rosja Czarnogora jest prosty uklad:
Rosja +1
Czarnogora -5
Wegry + 4
Wszystkie druzyny majac po 2 pkt (wygrana Czarnogory) decyduja bramki i tutaj Rosja nawet jak przegra 3 to wyjdzie z grupy kosztem Czarnogory ktora nie przechodzac dalej nie zabierze pkt Rosji, Rosja jak wygra czy zremisuje tez pkt nie zabierze dalej
Reasumujac Rosja co zrobi do +3 w meczu z Czarnogora wyjdzie im na to samo
Wnioski (chyba ze sie myle)
Czarnogora @5.00⛔

candida 45

candida

Użytkownik
Czyli uwazasz ze ich to nie obchodzi ze przegrali? Przeciez jeszcze 1 mecz przegrany i do domu (A gdyby Polska przegrala z Norwegia a Norwegia wygrala wszystko do konca to jesli bilans beda mieli kiepski to nawet z 1 porazka mozna jechac do domu). sugerujesz ze im nie zalezy na euro?
Francja to wciąz kandydat nr. 1 do mistrzostwa. Pisałem jedynie o rzeczach które dzieją się wokół boiska, tego nie widać w tv ale mowa ciała zawodników i trenera wiele mówiła o tym, co działo się w ich głowach. Dla nich gra miała zacząć się o głównej rundy, stąd braki w koncentracji w każdym meczu grupowym. Ale to tylko jedna twarz francuskiej ekipy, pozostaje 49 będzie dla przeciwników trudniejsze.
Czy ktoś wie coś na temat spięcia w Macedońskiej ekipie w ostatniej minucie meczu? Siedziałem za ich ławką, K. Lazarov i Filip Mirkulovski wyraznie skoczyli do siebie i tylko interwencja reszty ekipy pozwoliła uniknąć większej bójki. Zna ktoś powód? Ach te gorące głowy chłopaków z Bałkanów ;)

E 1

ew93

Użytkownik
Francja to wciąz kandydat nr. 1 do mistrzostwa. Pisałem jedynie o rzeczach które dzieją się wokół boiska, tego nie widać w tv ale mowa ciała zawodników i trenera wiele mówiła o tym, co działo się w ich głowach. Dla nich gra miała zacząć się o głównej rundy, stąd braki w koncentracji w każdym meczu grupowym. Ale to tylko jedna twarz francuskiej ekipy, pozostaje 49 będzie dla przeciwników trudniejsze.

Czy ktoś wie coś na temat spięcia w Macedońskiej ekipie w ostatniej minucie meczu? Siedziałem za ich ławką, K. Lazarov i Filip Mirkulovski wyraznie skoczyli do siebie i tylko interwencja reszty ekipy pozwoliła uniknąć większej bójki. Zna ktoś powód? Ach te gorące głowy chłopaków z Bałkanów ;)
Przeciez 2pkt to 2pkt w tej czy nastepnej grupie. Nie byl to mecz o byc albo nie byc, ale przegrywajac Francja doprowadzila do sytuacji, w ktorej kazdy nastepny bedzie o byc albo nie byc. Nie doceniac zwyciestw i marudzic po porazkach to taka narodowa cecha, a szkoda. Mam nadzieje, ze Polacy zdobeda medal i pokaza niedowiarkom na co ich stac.

candida 45

candida

Użytkownik
Nie doceniac zwyciestw i marudzic po porazkach to taka narodowa cecha, a szkoda. Mam nadzieje, ze Polacy zdobeda medal i pokaza niedowiarkom na co ich stac.
To forum dla ludzi potrafiących m.in. czytać ze zrozumieniem i wyciągających wnioski. Zanim zabierzesz głos, przeczytaj całość dyskusji bo kompromitujesz się swoimi banałami. O to co napisałem wyżej o tym meczu w ocenie gry naszego zespołu.
Cieszy na pewno fakt kompletu punktów oraz zagranie dwóch dobrych połowek wczoraj. Nie było przestoi, czasem taki mecz sie zdarza, jednej ekipie wychodzi wszystko a druga musi sie z tym pogodzic.
Wiec o jakim marudzeniu lub braku docenienia mówisz Ty bezczelny ignorancje? ????
Trzeźwa ocena wczorajszego meczu jest warunkiem zysku w kolejnych meczach z udziałem Francji i Polski.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Moge byc w bledzie ale zakladajac za Wegry przegrywaja z Dania w wieczornym mecz (oczywiscie nie musza ale zakladajac ze tak bedzie) to w meczu Rosja Czarnogora jest prosty uklad:
Rosja +1
Czarnogora -5
Wegry + 4
Wszystkie druzyny majac po 2 pkt (wygrana Czarnogory) decyduja bramki i tutaj Rosja nawet jak przegra 3 to wyjdzie z grupy kosztem Czarnogory ktora nie przechodzac dalej nie zabierze pkt Rosji, Rosja jak wygra czy zremisuje tez pkt nie zabierze dalej
Reasumujac Rosja co zrobi do +3 w meczu z Czarnogora wyjdzie im na to samo
Wnioski (chyba ze sie myle)
Czarnogora @5.00
Wszystko się zgadza. Tylko Czarnogóra najprawdopodobniej bez Borozana.

Mi znamo što nam treba, što nas ostavlja u ovoj lijepoj zemlji, ali je realnost da su Rusi favoriti. Imaju odličnu ekipu, nemaju povreda i sl., a mi smo poslednji, večerašnji, trening odradili sa 13 igrača iako smo stigli sa 17. Nema Lazovića, Borozana,a visoka temperatura je onemogućila Petričevića i Lekovića da treniraju.
Zato su nam šanse mnogo manje, ali sam siguran da će ovi hrabri momci ostaviti srce na terenu.

K 68

kovalainen

Użytkownik
W ręcznej niby 3 bramki to niedużo ale bardziej chodzi o sytuacje że jak będzie remis w 59 to się spinać nie będą i dadzą wygrać Czarnogórze, kurs 5,00 na drużynę która musi wygrać a przeciwnik może przegrać jest moim zdaniem dobry

domell 454

domell

Użytkownik
W ręcznej niby 3 bramki to niedużo ale bardziej chodzi o sytuacje że jak będzie remis w 59 to się spinać nie będą i dadzą wygrać Czarnogórze, kurs 5,00 na drużynę która musi wygrać a przeciwnik może przegrać jest moim zdaniem dobry
Słowo &quot;jeśli&quot; jest tutaj kluczowe. Tok rozumowania masz dobry, ja jednak nie jestem fanem teorii spiskowych i doszukiwania się ustawionych spotkań. Rosjanie nawet gdyby chcieli ustawić je w jakiś sposób to jaką mają pewność że w 59 minucie wynik zakręci się koło remisu? Jaką mają pewność że Czarnogóra nie będzie wygrywała bądź przegrywała 5 bramkami?
Kurs oczywiście zachęca ale poważnej stawki na to spotkanie nikt raczej nie położy (o ile w ogóle to zrobi).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom