Wszystko się liczy... możesz zagrać coś "wygra" przy zakładzie 2 way po kursie @1.01A do obrotu są zaliczane wszystkie zdarzenia nie ważne czy można obstawiać 1x2 czy 12??
Promocja aktualna.ostatni wpis widze 4 stycznia dzisiaj koniec stycznia i mam pytanie czy promocja aktualna?
Jesli tak to czy musi byc depozyt przed karte debetowa?
Czy moze byc np przelew bankowy ktory idzie tam do 5 dni roboczych?
Lub przez Mney Bookers?
Nie zgodzę się, wpłaciłem za pomocą przelwy24 co w betfair znaczy tyle samo jakbym wpłacał moneybookers i nie otrzymałem bonusu. Po wymianie maili dowieziałem się, że mi nie przysługuje bo nie spełniłem punktu 5 regulaminu, t.j użyłem opcji wpłaty przez moneybookers.
Możesz wpłacić kartą debetową
Każda możliwość wpłaty kwalifikuje się do bonusu.
Warunki promocji się zmieniły po Nowym Roku...Z postu Vadera wynika, że każda możliwość wpłaty jest dobra. Najpierw przeczytałem post Vadera, potem wpłaciłem... Teraz czytam, że jednak wpłata poprzez moneybookers niemożliwa...
Czy Vader może się wypowiedzieć?
Według regulaminu wpłata poprzez MB nie kwalifikuje się do uzyskania bonusu.
Możesz tak wpłacić.Jeżeli użyję opcji bezpośredni przelew bankowy do banku pkoSA to dostanę bonus?
Ile taki przelew idzie i w jakiej walucie ustawić?
Z góry dzięki za odpowiedź. Swoją drogą to nieźle się zdziwiłem jak kolega napisał że nie dostał bonusa po wpłacie przez przelewy24. Warto czytać bo ja bym zrobił to samo...
Tak jeśli zagrasz za 30 E to też dostaniesz.Czy przegrany zakład też kwalifikuje się do bonusu? W sensie - stawiam pierwszy raz 30E i przegrywam je... Czy w tym wypadku także dostaje bonus?