Powiem szczerze, że ten bukmacher zaczyna powoli mnie irytować. W dniu wczorajszym otworzyłem u nich konto z linku do rejestracji podanego na forum.
bukmacherskie.com, w tym samym dniu dokonałem depozytu w wysokości 130 zł (nieco ponad 30 euro). Wszystko niby elegancko, tylko czekać aż pieniążki zdeponują na koncie. Jednak problemy dopiero się zaczęły. Po południu otrzymałem maila, w którym
betfair prosi o weryfikację konta informując, że do czasu weryfikacji konto zostało zawieszone. Myślę sobie, ok. Zwykła weryfikacja, niektórzy żądają przed wypłatą, niektórzy przy weryfikacji. Wieczorem wysłałem wszystkie konieczne dokumenty: skan dowodu, skan karty z mBanku oraz skan rachunku za prąd. Rano otrzymuję maila zwrotnego z informację, że weryfikacja została potwierdzona i konto zostaje odwieszone. Chcąc to sprawdzić loguję się do swojego konta, a tu nie miła niespodzianka: "Twoje konto
Betfair zostało zamknięte, proszę skontaktować się z działem obsługi w razie jakichś komplikacji" - coś w tym stylu. Normalnie żal. Od razu poleciał do nich mail, zobaczymy co będzie. Myślałem, że cały proces rejestracji u nich przebiegnie szybko łatwo i bez problemowo i że nie długo otrzymam swoje 30 euro bonusu. Miał ktoś podobny problem?