Witam
Chciałbym skorzystac z promocji i nie "posliznac" sie gdzies wiec mam kilka pytan.
1. Jaki jest wlasciwy kod promocji, w ktorej wplacam 20e i w razie przegranej w ciagu 48h daja mi 30e? Pytam poniewaz zauwazylem, ze sa dwa rozne w zaleznosci z jakiego odnosnika bedziemy sie rejestrowac. np:
Klikajac w link z 1 postu wchodzimy na glowna strone. Klikajac w "gielda zakladow" przechodzimy do formularza rejestracyjnego i widnieje tam kod promocji "
NBL710". Klikajac natomiast w "Przylacz sie...." mamy kod promocji
"LPL810". Który jest wlasciwy do opisanej przeze mnie promocji?
2.Kolejne pytanie dotyczy wpłaty. Mam konto w mBanku i chcialbym skorzystac z mozliwosci wplaty przez "przelewy24" (czytalem ze mozna) Jak to wyglada? Wybieram na stronie
Betfair kwote 20e, wybieram przelewy24>mtransfer i co pozniej? samo mi to przewalutuje, czy bedzie na stonie mbanku przelew podany w euro? Wplacic 20euro czy np 21. Pytam bo wiem, ze sa jakies prowizje, tylko nie wiem czy jest ona zabierana z tych 20 euro, czy automatycznie sciagana z konta bankowego a nie z tych 20euro.
3.Ostatnia zagadka. W której zakladce mam zawrzeć ten zakład? Pytam dlatego, bo wiem, ze na
betfair jest jakas mozliwosc tradingu czy cos w ten desen, a ja chce poprostu postawic kupon w zakladach bukmacherskich, a widzialem tam jakies proponowanie kursów itp... Czy moge w tej promocji zagrac kupon akumulacyjny (ako) ? Przykladowo dwa mecze w pilke nozna i postawic to za to wplacone 20euro?
Post dlugi, ale mam nadzieje, ze odpowiedzi na niego przysluza sie nie tylko mi, ale i innym graczom z podobnymi wątpliwościami.
Pozdrawiam.