>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega promocja w Betfair - 30 euro dla Ciebie

K 0

konradpl

Użytkownik
Dni robocze to dni od poniedziałku do piątku nie ważne w jakiej pracy, więc czekaj cierpliwie
P.S. Miałeś szczęście że załapałeś się jeszcze na ten bonus 30e
pozdrawiam

K 0

konradpl

Użytkownik
Czy ktoś wie czy kod POS103 jest nadal aktualny do odebrania bonusu? Bo na stronie pisze teraz jakis inny kod ze trzeba wpisac??

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
teraz jest 20€ i inny kod.
1. Aby otrzymać bonus €20, otwórz konto wpisując kod promocyjny PLB222.
Orientuje sie ktoś czy moge otrzymać bonus jeżli nie wpisałem kodu przy rejestracji?

M 15

maciekgks

Użytkownik
Ja zapytam z trochę innej strony. Dostałem sławetny bonus 5 euro. Zacząłem nim obracać. Przed chwilą postawiłem z tego zdaje się 7 euro, kupon wygrał, powinno być razem 9, a patrzę i jest 29 E. Z czego to wynika. Ten voucher zawierał chyba gwiazdkę z bonusem dającym 20 euro, ale nie wgłębiałem się w temat. Może mi ktoś wyjaśnić co teraz mam zrobić, żeby ew. coś z tego wypłacić, ew. przenieś na poker, bez straty jakichkolwiek pieniędzy?

I 0

ir0kesi

Użytkownik
Witam !

Mam pare pytań dotyczących bonusu. Czy bonus jest tylko dla waluty Euro ? Z tego co ktoś pisał wyżej betfair posiada konto w pekao. W jakiej walucie jest to konto ? Bo ogolnie chcę założyc konto na betfair w funtach, i zrobic od razu przelew z wlasnego konta w funtach, tak zeby nie tracic na przewalutowaniu po kursach od pekao.
I wie ktos moze co jest z serwisem betfair ? Od 2 tygodni pisze do nich pod polskiego maila w danych kontaktowych i zero odzewu.

//nie ten dzial, przeniesc do betfair..

D 0

dziubasek00

Użytkownik
to jak to w koncu jest z ta promocją? wplacam kase, gram za 30 euro po dowolnym kursie, oni mi przelewają 20 euro w ciągu 48h, obstawiam raz (po dowolnym kursie) za te przelane 20 euro i moge juz wyplacac wszystko?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Są troszkę inne warunki, zostały zaktualizowane.
Obecnie wygląda to na zasadzie freebet`a. Grasz, przegrywasz, dostajesz zwrot.
Szczegóły w pierwszym poście.

H 1

hahahaha

Użytkownik
jak przegram te 20$, potem dostanę 30$, robię obrót tych 30$ po obojętnie jakim kursie i wypłacam? dobrze rozumiem
lub gram za 20$- wygrywam i wypłacam, nie będzie żadnych problemów?

Do góry Bottom