Mam pytanie co do tego wątku... Czy jeśli mam zmienne IP (neostrada ;D ) to uda mi się skorzystać z bonusu?? Bo jedno konto już jest założone z mojego domu .Noo własnie nie...jest napisane że BONUS (a nie rejestracja jak pisze kolega) przypada na jedno domostwo/adres IP, a z tego co pamietam ja na tym swoim koncie nie brałem nawet udziału w jakiejkolwiek promocji bo zakładałem konto jakies 2 lata temu kiedy nawet promocji zadnych ie bylo ????
Oto tekst regulaminu BAH: "Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie . "
Wie ktos moze jak aktywowac bonus powitalny 100%?
Wiem ze mam 10 dni na jego aktywacje od momentu zaksiegowania wplaty, a info:
Podaj w nawigacji "Wpłata/Wypłata" kod bonusu "FIRST", nie wiele mi mowi ;/
prosze o pomoc ????
Nikt nie ma, a jak to ma i chce sprzedaj to nie kupuj...ma może ktoś bony do tego buka???????
Znaczy to, że w ciągu 10 dni od zaksięgowania wpłaty na koncie musisz "zgarnąć" bonus i zacząć go obracać. A pieniądze za które musisz łącznie postawić to właśnie 450zł.Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.