BAH nie obchodzi czy ty przegrałeś bonus czy wpłate, miałeś razem 100PLN, więc twoja suma stawek ma wynieść 300PLN po kursie co najmniej 1.5 tyle, zadnej filozofii.mam jeszcze jednopytanie
obracałem dzisiaj bonusem wpłaciłem 50zł i dostałem drugie 50zł bonus jedno 50zł mi udało sie obrócić a drugie przegrałem wiec teraz jeszcze 2 razy musze obrócić tylko to jedno 50zł??
raczej nie byla do mniemozesz obracac kwotą jaką chcesz byle suma zakladów wynosila 300PLN
mozesz obracac 150 x 2 PLN jak uważasz nie ma podanej konkretnej stawki. Stawiasz jak Ci się podoba.Mam pytanie wpłaciłem 50zł i dostałem bonus 50zł. czyli teraz musze obrócić 100zł x3 po 1,5
moje pytanie dotyczy tego czy musze całą kwote narazaz obracać czyli 100zł czy np moge obróbić 6x po 50zł albo 10x po 30zł?
prosze o szybko odpowiedź
Noo własnie nie...jest napisane że BONUS (a nie rejestracja jak pisze kolega) przypada na jedno domostwo/adres IP, a z tego co pamietam ja na tym swoim koncie nie brałem nawet udziału w jakiejkolwiek promocji bo zakładałem konto jakies 2 lata temu kiedy nawet promocji zadnych ie bylo ????w regulaminie pisze że rejestracja konta przypada na jedno gospodarstwo domowe itp... więc jak taki sam adres IP to nie założy się konta...
Przelewy tradycyjne przez sobote i niedziele nie działają więc kasy na koncie możesz spodziewać sie jutra lub pojutrze rano (8-12 najczęsciej).Witam, ile się czeka aż u nich będą pieniądze? Wpłaciłem w sobotę dzisiaj jeszcze nie ma...
A co do bonusu, wpłaciłem 50 zł, wiec z bonusem będę posiadał 100zł, i jak mam to 'obrócić'?