Wpłacałem kilka razy po 10 zł ale przegryawałem te pieniadze jak wplacilem 30 zl i wzielem bonus to pokazalo mi 45 zł .... a nie 115. Tylko wczesniej tymi pieniedzmi nie gralem w zakładach tylko w kasynie.Nie wpłacałeś dwukrtonie bądź większej kwoty zobacz w opcjach transakcji jeżeli nie to napisz jeszcze raz do supportu z nr ID z BAH i niech sprawdzą sprawę.
Niestety bukmachera nalicza w ten sposób miałem identyczną sytuację wpłaciłem 50 zł a potem 150 aby otrzymać bonus i musiałem obracać 200....Wpłacałem kilka razy po 10 zł ale przegryawałem te pieniadze jak wplacilem 30 zl i wzielem bonus to pokazalo mi 45 zł .... a nie 115. Tylko wczesniej tymi pieniedzmi nie gralem w zakładach tylko w kasynie.
Ze wsyztskich wplat faktycznie wychodzi 90 zl ale wzielem bonus przy 30 zł i mialem 45 ....
Support mi wytłumaczył że suma moich wpłat wyniosla 90 zł i od tegop bonus jest naliczany ... porażka.
W regulaminie tego nie ma napisane ....Niestety bukmachera nalicza w ten sposób miałem identyczną sytuację wpłaciłem 50 zł a potem 150 aby otrzymać bonus i musiałem obracać 200....
Właśnie zarejestrowałem się na bet-at-home, mam kilka pytań związanych z 50 % bonusem na start.
1. Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty. I teraz pytanie: "trzy razy postawiona" oznacza, że muszę zagrać 3 zakłady, ale w ramach posiadanej kwoty na koncie ? A więc np. wystarczy zagrać od razu 3 zakłady pojedyncze ? Czy o co tu chodzi ?
Wpłacona kwota x3 np. wpłacasz 50zł(+25 bonus)=75 x3=225
2. Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5. I pytanie: co jeśli chcę zagrać kupon na kurs np. 1,3 ? Taki kurs będzie niedopuszczony do gry ? Jeśli nie, to kiedy bądź w jakiej sytacji mogę zagrać na kurs mniejszy niż 1,5 ?
Kurs ogólny 1,5. Będziesz mógł grać ale nie będą wliczane do obrotu bonusem.
3. Bonus musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie. Pytanie: jeśli nie wykorzystam tego bonusu przez 10 dni to mi go zabierają i mam na koncie tyle ile wpłaciłem ?zabierają ci bonus czyli jak wpłaciłeś 50 to 25zł zabierają z twojej całej puli.
Jak wpłacisz np 50 plus bonus 25=75x3=225 musisz postawić np 225 kuponów po 1 zł albo 45 kuponów po 5złTrackBank, punktu nr 1 wciąż nie bardzo rozumiem. Co to właściwie znaczy, że muszę "trzy razy postawić" tą kwotę z bonusem ? Muszę postawić całą tą kwotę (+bonus) i zagrać za nią 3 kupony? Nie kapuję.
Będziesz musiał obrócić wpierw ,albo odliczą bonusową kwotę.Ok, rozumiem.
A jeszcze odnośnie tego kursu minimalnego 1,5:
Zakładając, że ciągle będę grał, ale na kurs mniejszy niż 1,5 to możliwości wypłaty pieniędzy nie będzie ? Dopiero muszę 3 razy obrócić na kurs min. 1,5 żeby potem wypłatę zrobić ?
Prawdopodobnie tylko jak policzysz sobie wszystkie stawki kuponów w BAH. Ewentualnie możesz pisać do supportu z tym pytaniem.jak szybko sprawdzic ze obrocilem bonus i moge zrobic wyplate?Mialem bonus powitalny 100%,ale ze gralem w kilku na raz w innych bukach to sie troche zagubilem,czy zrobilem wskazany obrot.