>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Styl to liczy sie w skokach narciarskich a w bukmacherce zysk. Wiec koleś jak nie skorzystales to nie miej pretensji do innych ze to zrobili ????

Otrzymane punkty reputacji: +16
bsk 184

bsk

Użytkownik
@ carlosmarc - No to nie dość, że wszystkich pouczasz, to jeszcze hipokryta.
Dopiero dwoma najniższymi obróciłem i brałem się za następny.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Jako zalozyciel tego tematu chcialbym dodac iz wiecej nie poinformuje was o takiej promocji jakbyscie nie pisali na support...Kazdy by wzial mi przelew zlecili moge nawet screena wyslac!!!!!Tyle w tym temacie.....Ja 1200 swoje wzialem.Pozdro

Edit: przepraszam ze nie odpisalem na wiadomosci pozostawione na priv...Ale ja pracuje i spie o tej porze chodz bonus udalo mi sie dosc szybko obrocic bo mam na live niezawodnego patenta....Tyle temat do zamkniecia

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Ta sama sytuacja jest podczas promocji/błędów na bilety samolotowe. Zamiast brać i siedzieć cicho tabuny ludzi ślepo dzwonią na support i pytają i robią szum. Wiec sami jestescie sobie winni , ze tak szybko deal upadł ????

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ta sama sytuacja jest podczas promocji/błędów na bilety samolotowe. Zamiast brać i siedzieć cicho tabuny ludzi ślepo dzwonią na support i pytają i robią szum. Wiec sami jestescie sobie winni , ze tak szybko deal upadł ????
Potwierdzam wiecej nic nie napisze o tej promocji aktywowalem bonus 600zl ale nie wplacilem i nie moge z niego skorzystac skasowali.....Krótko mowiąc nie warto pisac o takiej promocji....Naprawde NIE WARTO!!!!

sarev22 9

sarev22

Użytkownik
@up Co Wy macie za chora jazde na glowie ? Serio myslicie, ze forum.bukmacherskie.com to jedyni uzytkownicy Unibetu ? To jest ich mala czesc, naprawde bardzo maly procent, moze 0,1% jak nie mniej i sadzicie, ze nikt inny, procz was, nie kliknal na calym swiecie w &quot;dostepne bonusy&quot; i nie zapytal o to na supporcie, tylko akurat ktos dowiedzial sie od was o tej informacji, napisal do supportu ktory stwierdzil ze to pomylka i zamknal ? Ogarnijcie bajere

K 0

kamczatka12

Użytkownik
Mam pytanie. Jakbym wczoraj kliknął w &#39;aktywuj bonus&#39; to zostałby on cofnięty gdybym do tej pory nie wpłacił depozytu?
ok juz wiem, przeczytalem wyzej

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
W regulaminie promocji pisalo iz promocja tylko dla polaków. Pozatym bonusy zlikwidowali akurat po tym jak sie zrobil szum na forum i polska &quot;husaria&quot; uderzyła na support ????

K 0

kamczatka12

Użytkownik
Jakie jest oficjalne stanowisko Unibetu? Pracują nad jakimś problemem co pozwalałoby mieć nadzieję na przywrócenie bonusów czy to pomyłka?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
OK, ale teraz pytanie jak ktos aktywowal bobys i co teraz? Pisalem na czacie i nie ma decyzji. Trzeba czekac
Myslicie ze moga zabrac bonus?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
@up Co Wy macie za chora jazde na glowie ? Serio myslicie, ze forum.bukmacherskie.com to jedyni uzytkownicy Unibetu ? To jest ich mala czesc, naprawde bardzo maly procent, moze 0,1% jak nie mniej i sadzicie, ze nikt inny, procz was, nie kliknal na calym swiecie w &quot;dostepne bonusy&quot; i nie zapytal o to na supporcie, tylko akurat ktos dowiedzial sie od was o tej informacji, napisal do supportu ktory stwierdzil ze to pomylka i zamknal ? Ogarnijcie bajere
Jakbym nie napisal tematu to watpie czy ktos by dzisiaj wszedl do poludnia byla to dosc pozna godzina a data publikacji tej oferty to wczoraj 19.30....Mysle ze spokojnie mozna byloby grac i jutro....Nie widze w innym forum nic na temat tej promocji....Wiec kolega ma racje tylko w 5%

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
OK, ale teraz pytanie jak ktos aktywowal bobys i co teraz? Pisalem na czacie i nie ma decyzji. Trzeba czekac
Myslicie ze moga zabrac bonus?
To byłoby głupie i nie fair. Jak błąd to ich, nie nasz. Poza tym nie wyobrażam sobie jak mogliby to zrobić, pewnie dużo osób bonus obróciło. Ja np. mam całe środki depo + bonus na allinie. Nie wyobrażam sobie jakbym miał na koncie np. 1100 zł, a oni mi tysiaka zabieraja, bo się pomylili z bonusem. No ale zobaczymy, czy zagrają fair czy jak firma, która produkuje tatary ;]

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Pierwsza wypłata z 2 zleconych za wczorajszy bonus już na skrillu.
Niestety sen mnie zmorzył nad ranem i zostało mi 500 zeta do obrotu tego najgrubszego bonusu :|
Ciekawe co z tym fantem zrobią...
Są już obie. Zlecałem koło 4 nad ranem, zbiorcze ze wszystkich bonusów pomijając ten do 1200

firer 886

firer

Użytkownik
Pierwsza wypłata z 2 zleconych za wczorajszy bonus już na skrillu.
Niestety sen mnie zmorzył nad ranem i zostało mi 500 zeta do obrotu tego najgrubszego bonusu :|
Ciekawe co z tym fantem zrobią...
o której zlecałeś wypłaty ?
E: Pytanie nieaktualne, tez przed chwilą dostałem hajs za wszystkie 4 wyrobione bonusy

Do góry Bottom