C
8
carlosmarc
Użytkownik
Chodzi o styl.
Nie krytykuje, ze ktos wzial tylko, ze obraca w 5 godzin po nocy i bierze nastepny. Czytaj ze zrozumieniem.@ carlosmarc - No to nie dość, że wszystkich pouczasz, to jeszcze hipokryta.
Skoro mógł, to dlaczego nie ma ten ktoś korzystać? Podasz jakieś argumenty?Nie krytykuje, ze ktos wzial tylko, ze obraca w 5 godzin po nocy i bierze nastepny. Czytaj ze zrozumieniem.
Po nocy, normalnie jazda jak z nożem w parku.Nie krytykuje, ze ktos wzial tylko, ze obraca w 5 godzin po nocy i bierze nastepny. Czytaj ze zrozumieniem.
Potwierdzam wiecej nic nie napisze o tej promocji aktywowalem bonus 600zl ale nie wplacilem i nie moge z niego skorzystac skasowali.....Krótko mowiąc nie warto pisac o takiej promocji....Naprawde NIE WARTO!!!!Ta sama sytuacja jest podczas promocji/błędów na bilety samolotowe. Zamiast brać i siedzieć cicho tabuny ludzi ślepo dzwonią na support i pytają i robią szum. Wiec sami jestescie sobie winni , ze tak szybko deal upadł ????
Jakbym nie napisal tematu to watpie czy ktos by dzisiaj wszedl do poludnia byla to dosc pozna godzina a data publikacji tej oferty to wczoraj 19.30....Mysle ze spokojnie mozna byloby grac i jutro....Nie widze w innym forum nic na temat tej promocji....Wiec kolega ma racje tylko w 5%@up Co Wy macie za chora jazde na glowie ? Serio myslicie, ze forum.bukmacherskie.com to jedyni uzytkownicy Unibetu ? To jest ich mala czesc, naprawde bardzo maly procent, moze 0,1% jak nie mniej i sadzicie, ze nikt inny, procz was, nie kliknal na calym swiecie w "dostepne bonusy" i nie zapytal o to na supporcie, tylko akurat ktos dowiedzial sie od was o tej informacji, napisal do supportu ktory stwierdzil ze to pomylka i zamknal ? Ogarnijcie bajere
To byłoby głupie i nie fair. Jak błąd to ich, nie nasz. Poza tym nie wyobrażam sobie jak mogliby to zrobić, pewnie dużo osób bonus obróciło. Ja np. mam całe środki depo + bonus na allinie. Nie wyobrażam sobie jakbym miał na koncie np. 1100 zł, a oni mi tysiaka zabieraja, bo się pomylili z bonusem. No ale zobaczymy, czy zagrają fair czy jak firma, która produkuje tatary ;]OK, ale teraz pytanie jak ktos aktywowal bobys i co teraz? Pisalem na czacie i nie ma decyzji. Trzeba czekac
Myslicie ze moga zabrac bonus?
o której zlecałeś wypłaty ?Pierwsza wypłata z 2 zleconych za wczorajszy bonus już na skrillu.
Niestety sen mnie zmorzył nad ranem i zostało mi 500 zeta do obrotu tego najgrubszego bonusu :|
Ciekawe co z tym fantem zrobią...