>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Dostalem informacje na Live Chacie ze jest &quot;problem techniczny&quot; z bonusem, i zeby poczekac do wieczora przed wplaceniem hajsu. Wie ktos ocb ?
Tak haha na czacie powiedzieli mi to samo, dodam że to podobno błąd ta promocja ???? , powiedzieli by nie wpłacać pieniędzy bo pewnie nie chcą większych strat :cool:. A bonus który ktoś obraca nie zostanie mu odebrany, dlatego korzystać póki można ????

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
szkoda, bo chciałem jeszcze jeden wziąć dzisiaj wieczorem, a z tego co babeczka na czacie mówiła, wystarczyło zaakceptować warunki i wtedy tylko wpłacić później, z tym że obrót do 29 września.
niemniej jednak coś tam z bonusu jest ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
.

mi babka na czacie powiedziała, że trzeba obrócić do końca sierpnia.
No to Cię pani okłamała.Wejdź sobie w &quot;aktywne bonusy&quot; i tam masz licznik ile % obróciłeś i ile Ci zostało dni na obrócenie.Ja mam 29 dni napisane ????

K 12

kichu-71640

Użytkownik
No to bonus zniknął.
Miałem oferty jeszcze przed godziną, ale niestety usunęli.
Nie wiem czy u wszystkich ale u mnie zniknęło, a warunki byly bajeczne.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Wygląda na to że kolega Amigo miał rację. Ja specjalnie dziś rano miałem sprawdzane konto przez konsultantkę, która się zarzekała że to nie jest żadna pomyłka i to na anglojęzycznym czacie gdzie z reguły wiedzą lepiej. Zdążyłem obrócić największy i aktywować kolejny.

Otrzymane punkty reputacji: +1
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Był błąd systemu, kto, co aktywował, to jego i tego nie zabiorą. kto nie zdążył ten trąba. koniec kropka.
Przy okazji :zoltakartka: dla dotychczas mojej ulubionej konsultantki. &quot;Niech się Pan cieszy, że wykorzystał jakikolwiek bonus&quot; powinni pracownicy supportu pozostawiać dla siebie, bo nie interesują mnie ich osobiste odczucia, a jedynie to co oferuje firma...

A 861

amigo007

Użytkownik
Kurde szczęściarze co skorzystali, dobrze podejrzewałem błąd. Ale sądziłem, że do jutra jednak będzie można te bonusy odebrać. W końcu tylko 3 dni na odbiór bonusów dali. Jak widać nawet tego nie dotrzymali. A miałem jutro skorzystać. Za późno :-(

D 243

_danonek_

Użytkownik
Też wydawały mi się nierealne bonusy na takich zasadach. Trzeba korzystać a nie pisać do tych supportów itp. Teraz widzę, że jak próbuje wejść w obrót bonusu to wyskakuje mi jakiś błąd.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Był błąd systemu, kto, co aktywował, to jego i tego nie zabiorą. kto nie zdążył ten trąba. koniec kropka.

Przy okazji :zoltakartka: dla dotychczas mojej ulubionej konsultantki. &quot;Niech się Pan cieszy, że wykorzystał jakikolwiek bonus&quot; powinni pracownicy supportu pozostawiać dla siebie, bo nie interesują mnie ich osobiste odczucia, a jedynie to co oferuje firma...
Wczoraj w nocy sobie aktywowałem już na śpiąco po całym dniu, jak widać chyba dobrze zrobiłem, lecz wziąłem tylko jeden bonus ;)

Pocisnęła Ci nieźle - jak piszesz, powinni dla siebie takie uwagi zostawiać.

Też wydawały mi się nierealne bonusy na takich zasadach. Trzeba korzystać a nie pisać do tych supportów itp. Teraz widzę, że jak próbuje wejść w obrót bonusu to wyskakuje mi jakiś błąd.
Z tego co kojarzę to dawali jakiś czas temu bonus na podobnych zasadach. Wtedy nie skorzystałem ale kojarzę, że było podobnie.

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Oczywiscie musza sie znalezc cwaniaki co w 5 godzin obrócą 6000zl i potem łapia nastepny bonus, zeby sie tylko nachapać. A potem sie dziwic, ze nie chca nam nic dawac.

act 16,6K

act

Użytkownik
Oczywiscie musza sie znalezc cwaniaki co w 5 godzin obrócą 6000zl i potem łapia nastepny bonus, zeby sie tylko nachapać. A potem sie dziwic, ze nie chca nam nic dawac.
unibet dawał darmową kasę, a Ty masz pretensje, że ktoś z tego skorzystał?

Do góry Bottom