>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

A 861

amigo007

Użytkownik
Ale kosmiczne bonusy, u mnie też są. Ale to coś im się czasem nie pomieszało? Bo jaki sens jest dawać kilkanaście bonusów z takimi samymi warunkami. Tylko z różnymi kwotami bonusu. Być może każdy z nas miał dostać jeden bonus, w zależności od statusu gracza. A przez przypadek dostaliśmy wszystkie od wyboru do koloru. Żeby tylko później nie było jakichś jaj z tymi bonusami :)

Otrzymane punkty reputacji: +16
B 178

becks-59091

Użytkownik
Kilka miesięcy temu było podobne promo, wtedy nie wziąłem ale tym razem chyba nie można przegapić i trzeba brać jak dają do 1200zł ;)
Dzięki za info ????

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Dobrze, już wszystko rozumiem... człowiek stary a głupi ????
Wpłacam 1200 dostaję 1200 czyli mam 2400.
Ogólnie muszę postawić w ciągu 30 dni kupony , na łączną stawkę 6000 i potem mogę wypłacać. Wszystko jasne już ????

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
właśnie też info nie znalazłem, stawiam że tak, ale jutro pytam na chacie ????
moja sugestia, jeśli ktoś chce mądrze obracać i dużo zarobić, to polecam najpierw obrócić te 2 mniejsze bonusy ???? !

everpiotr 172

everpiotr

Użytkownik
Co jeśli w trakcie obracania tych kilku kafli oberwiemy limitami? ???? wtedy ani wypłacić ani obrócić..

Otrzymane punkty reputacji: +6
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
W regulaminie bonusu mamy:

Tylko jedno konto/jeden gracz pod danym adresem może zapisać się do bonusu.

Rozumiem,że chodzi o adres zamieszkania gracza? I że jak ja korzystam z bonusu to nikt z tego adresu już nie może skorzystać?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Co jeśli w trakcie obracania tych kilku kafli oberwiemy limitami? ???? wtedy ani wypłacić ani obrócić..
Ostatnio w betssonie powiedzieli znajomej, po dwóch zakładach dostała limit, że niskimi stawkami też się da obrócić... :?

koval 161

koval

Użytkownik
czyli prawde mowiac jak wplacam 600zl to nie ma znaczenie czy wybiore bonus 100% do 600zl czy 100% do 1200zl bo warunki takie same?
i pytanie: da sie do unibetu wplacic przez MB czy nie

Do góry Bottom