>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

B 178

becks-59091

Użytkownik
czyli prawde mowiac jak wplacam 600zl to nie ma znaczenie czy wybiore bonus 100% do 600zl czy 100% do 1200zl bo warunki takie same?

i pytanie: da sie do unibetu wplacic przez MB czy nie
Oczywiście, że można wpłacić przez MB ????

Patrząc na warunki wychodzi, że takie same.

koval 161

koval

Użytkownik
Oczywiście, że można wpłacić przez MB ????
Patrząc na warunki wychodzi, że takie same.
Albo jestem slepy albo tego nie mam..
1. Przelewy24
2.Karta Kredytowa
3.Przelew bankowy
4.Paysafecard
5.Ukash
6.Depozyt przez telefon
...

S 150

spasny

Użytkownik
Czytam 3 strony tematu i jest tak ogromny chaos ze szkoda gadac ;) Moze admin zrobilby porzadek i w jednym poscie wkleil najbardziej istotne wypowiedzi? Np ze przy 1200 trzeba obrocic na 6000 zl niewazne czy przegra sie bonus od razu czy nie, i moze informacje, ze komus bez problemu udalo sie obrocic i wyplacic i ma juz kase na koncie/MB ???? Bo chyba to najwazniejsze...

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
A wiadomo do kiedy te bonusy są ? 31 sierpnia czy jednak dluzej ?
rozmawiałem na czacie teraz i kobitka mi napisała jasno, że oferta kończy się 31 sierpnia wg jej posiadanych informacji, ale według niej jest to jakiś błąd i skontaktuje się z osobami wyższego szczebla, aby wyjaśnić zainstniałą sytuację. Według mnie obrót i tak jest do zrobienia, ale jednak jest ryzyko.

akselek 552

akselek

Użytkownik
Przed skorzystaniem z każdego bonusu należy dokonać wpłaty? Nie wystarczy mieć pieniądze na koncie po obróceniu poprzedniego bonusu?

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
rozmawiałem na czacie teraz i kobitka mi napisała jasno, że oferta kończy się 31 sierpnia wg jej posiadanych informacji, ale według niej jest to jakiś błąd i skontaktuje się z osobami wyższego szczebla, aby wyjaśnić zainstniałą sytuację. Według mnie obrót i tak jest do zrobienia, ale jednak jest ryzyko.
Ale czemu to ma być błąd? Wrzucili ofertę bonusową na kilka dni,jak zaakceptujesz warunki bonusu,zrobisz wpłatę to masz 30 dni na obrócenie.

Zgłoszenie do promocji, depozyt i spełnienie warunku obrotu mogą być dokonane w ciągu 30 dni od otrzymania maila.

Więc gdzie tu jest ryzyko że nie zdążysz obrócić tego na spokojnie?

K 59

kita

Użytkownik
orientuje się może ktoś, do kiedy bonus jest ważny? do 31 sierpnia ale dokładnie do której godziny do 23:59?
Tak, info przed chwilą potwierdziłem na czacie, bo sam miałem pewne wątpliwości.
Kurs do obrotu to tylko 1,20 ? dobrze to czytam?
Może być nawet 1,01.
Ale faktycznie od 1,2 się najlepiej opłaca.

Musze przyznać, że Unibet mnie zaskakuje. Ledwo 2-3 tygodnie zainkasowałem bonus 400PLN, a teraz tyle cudownych opcji na kolejne bonu.✅

D 224

dboniem

Użytkownik
Jakiś pomysł jak najszybciej i najmniej ryzykownie obrócić swojego bonusa z depozytu?
wcześniej coś można było przeczytać na temat grania tie-breaków w tenisie w danym secie ale można coś bliżej na ten temat?

sarev22 9

sarev22

Użytkownik
Dostalem informacje na Live Chacie ze jest &quot;problem techniczny&quot; z bonusem, i zeby poczekac do wieczora przed wplaceniem hajsu. Wie ktos ocb ?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dostalem informacje na Live Chacie ze jest &quot;problem techniczny&quot; z bonusem, i zeby poczekac do wieczora przed wplaceniem hajsu. Wie ktos ocb ?
ja wpłaciłem godzinę temu i bonus jest.
Ale czemu to ma być błąd? Wrzucili ofertę bonusową na kilka dni,jak zaakceptujesz warunki bonusu,zrobisz wpłatę to masz 30 dni na obrócenie.
mi babka na czacie powiedziała, że trzeba obrócić do końca sierpnia.

Do góry Bottom