Oczywiście, że można wpłacić przez MB ????czyli prawde mowiac jak wplacam 600zl to nie ma znaczenie czy wybiore bonus 100% do 600zl czy 100% do 1200zl bo warunki takie same?
i pytanie: da sie do unibetu wplacic przez MB czy nie
Najpierw akceptujemy bonus, następnie dokonujemy wpłaty.Najpierw wybieramy bonus i akceptujemy w zakładce czy najpierw wpłaty dokonujemy a później wybieramy bonus ?
Albo jestem slepy albo tego nie mam..Oczywiście, że można wpłacić przez MB ????
Patrząc na warunki wychodzi, że takie same.
u mnie jest MB drugie od gory wiec i u Ciebie powinno bycAlbo jestem slepy albo tego nie mam..
1. Przelewy24
2.Karta Kredytowa
3.Przelew bankowy
4.Paysafecard
5.Ukash
6.Depozyt przez telefon
...
MożnaPytał ktoś, czy na pewno można korzystać po kolei ze wszystkich ???
Próbowałem też upewnić się że sugestia Amigo007 z poprzedniej strony tematu nie jest prawdziwa, bo brzmiała wiarygodnieyes, you can use one bonus at a time. When you wager one you can activate the next one
This is not a mistake, no
Jest.A ja mam takie pytanie, czy w unibecie jest na bieżąco pokazywane jaką kwotą się obróciło i ile zostało jeszcze do obrócenia ?
Jak kolega niżej napisał - jest możliwość wpłaty przez Skrill gdyż wczoraj tak właśnie wpłacałem.Albo jestem slepy albo tego nie mam..
1. Przelewy24
2.Karta Kredytowa
3.Przelew bankowy
4.Paysafecard
5.Ukash
6.Depozyt przez telefon
...
rozmawiałem na czacie teraz i kobitka mi napisała jasno, że oferta kończy się 31 sierpnia wg jej posiadanych informacji, ale według niej jest to jakiś błąd i skontaktuje się z osobami wyższego szczebla, aby wyjaśnić zainstniałą sytuację. Według mnie obrót i tak jest do zrobienia, ale jednak jest ryzyko.A wiadomo do kiedy te bonusy są ? 31 sierpnia czy jednak dluzej ?
Ale czemu to ma być błąd? Wrzucili ofertę bonusową na kilka dni,jak zaakceptujesz warunki bonusu,zrobisz wpłatę to masz 30 dni na obrócenie.rozmawiałem na czacie teraz i kobitka mi napisała jasno, że oferta kończy się 31 sierpnia wg jej posiadanych informacji, ale według niej jest to jakiś błąd i skontaktuje się z osobami wyższego szczebla, aby wyjaśnić zainstniałą sytuację. Według mnie obrót i tak jest do zrobienia, ale jednak jest ryzyko.
Tak, info przed chwilą potwierdziłem na czacie, bo sam miałem pewne wątpliwości.orientuje się może ktoś, do kiedy bonus jest ważny? do 31 sierpnia ale dokładnie do której godziny do 23:59?
Może być nawet 1,01.Kurs do obrotu to tylko 1,20 ? dobrze to czytam?
ja wpłaciłem godzinę temu i bonus jest.Dostalem informacje na Live Chacie ze jest "problem techniczny" z bonusem, i zeby poczekac do wieczora przed wplaceniem hajsu. Wie ktos ocb ?
mi babka na czacie powiedziała, że trzeba obrócić do końca sierpnia.Ale czemu to ma być błąd? Wrzucili ofertę bonusową na kilka dni,jak zaakceptujesz warunki bonusu,zrobisz wpłatę to masz 30 dni na obrócenie.