>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Rano jak wszedłem na stronkę w pracy to miałem wszystkie bonusy dostępne, teraz już widzę, że nie ma ani jednego. Wie ktoś czy jest jakaś szansa na ich przywrócenie?
Czat unibetu wyłączony...

H 28

henka

Użytkownik
Na przywrócenie szans nie ma.
Pytanie czy ci którzy rano aktywowali nie będą pozbawieni tego bonusu u mnie w sekcji aktywny bonusy dalej ten błąd.
Teraz nie wiem czy grać i czy ewentualnie zaliczą do obrotu zakłady czy nie.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Zagraj jakiś bet i nie czekaj na przywrócenie działania strony. Jak już zaczniesz korzystać z bonusu to nie anulują Ci przecież betów.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Zagraj jakiś bet i nie czekaj na przywrócenie działania strony. Jak już zaczniesz korzystać z bonusu to nie anulują Ci przecież betów.
Niby dlaczego mieliby nie anulować? Poczytaj regulamin buka i zwróć uwagę, że praktycznie w każdym jest punkt mówiący o tym, że mogą wycofać/anulować zakłady bez podania przyczyny.

H 28

henka

Użytkownik
a jednak żenada

Drogi Kliencie
Z przykrością informujemy, że Twoje konto w Unibet zostało tymczasowo zablokowane z powodu usterki technicznej w naszym systemie bonusowym. Z chwilą odblokowania konta natychmiast poinformujemy Cię mailem. Najdłuższy możliwy termin oczekiwania na odblokowanie będzie do środy, 04/09/2013. Przepraszamy za jakiekolwiek związane z tym kłopoty.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Nie wierze w anulowanie rozliczonych zakładów.Załóżmy,że ktoś obraca bonus , wygrywa czy przegrywa nieważne. Zakłady są już rozliczone. Mecze zakończone. Jaką kwotę mają mu anulować? Wybrać sobie co im pasuje czy anulować wszystkie zakłady grane po aktywacji bonusu ?
Co do tego czy liczy obrót ( mimo , że sekcja z bonusami nie działa ) to potwierdzam, że liczy bo mi przeniosło kase z bonusu do salda do wypłaty. Wypłata również zlecona i zaakceptowana.

act 16,6K

act

Użytkownik
a jednak żenada

Drogi Kliencie
Z przykrością informujemy, że Twoje konto w Unibet zostało tymczasowo zablokowane z powodu usterki technicznej w naszym systemie bonusowym. Z chwilą odblokowania konta natychmiast poinformujemy Cię mailem. Najdłuższy możliwy termin oczekiwania na odblokowanie będzie do środy, 04/09/2013. Przepraszamy za jakiekolwiek związane z tym kłopoty.
też to dostałem i nie mogę się na konto zalogować ;/

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
No ja tez mam konto zablokowane a postawione w miedzy czasie ( i juz powinny byc rozliczone i wygrane ) zaklady w toku za calosc 2400 pln. ( bralem bonus 1200 ). Grubsza afera pachnie jesli nie przywroca stanu konta. Czat oczywiscie niedostepny.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ja wplacilem wlasnie 600 i wzialem 2 bonus ale nie ma go w aktywnych czyli chyba mozna grac ???? ???? ???? zagralem za 2zl na muraya i przyjelo nie ma bana

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
Mi się nie uśmiecha czekać do środy, a pewnie będzie to dużo dłużej... Angielski czat sam się rozłącza gdy zadaje jakiekolwiek pytanie zwiazane z moim kontem...

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Złapał kozak tatarzyna a tatarzyn za łeb trzyma,Panowie nauczcie się jednej zasady,ograłeś buka tylko i wyłącznie wtedy gdy pieniądze od niego są u Ciebie na koncie.Po drodze może się wydarzyć jeszcze dużo rzeczy.I nie podniecajcie się za bardzo,skargi wszystkie pójdą psu w d---e.
Nie mogę sie nadziwić naiwności niektórych

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Panowie wlasnie dokonalem obrotu moim system ???? a wplacilem ok 19,30 trzeba liczyc i tyle pod kreska kazdy zaklad sie wlicza.......Moge zlecac wyplate powodzenia kto aktywowal bonus niech wplaca i tyle w tej kwestii ???? ???? ????

act 16,6K

act

Użytkownik
Panowie wlasnie dokonalem obrotu moim system ???? a wplacilem ok 19,30 trzeba liczyc i tyle pod kreska kazdy zaklad sie wlicza.......Moge zlecac wyplate powodzenia kto aktywowal bonus niech wplaca i tyle w tej kwestii ???? ???? ????
ja obróciłem bonus, rano zleciłem wypłatę, a wieczorem dostałem maila o zablokowaniu konta

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Widocznie moze papierkow nie miales bo ja swoje weryfikowalem......Wiec o co im chodzi.Ja tez rano zlecalem wyplate ok 2600 i kase mam juz na koncie bankowym.....

Do góry Bottom