Niemcy zmierza sie z druzyna Diego Maradony.
Argentyna ma potencja, maja swietnych zawodnikow, mlodziez ktora moze osiagnac sukces ale....Diego nie nadaje sie moim zdanie na trenera reprezentacji. Pod jego wodza
Argentyna nie zagrala dobre meczu, awansowala szczesliwie na mundial, dostala baty od odwiecznych rywali Brazylii. Nie potrafi ten czlowiek ustawic zespol tak by gwiazdy Messi, Aguero blyszczaly. Traca duzo bramek i raczej nie beda sie liczyli w walce o Mistrzostwo Swiata a szkoda bo maja naprawde dobra pake. Co do Niemcow maja zgrany , poukladany team. Choc do trenera rowniez mozna sie przyczepic ale z pewnoscia to
Niemcy na ta chwile graja lepsza pilke od Argentynczykow. Mlodzi glodni sukcesu tacy zawodnicy jak Kross, Muller beda chcieli dobrze sie pokazac przed MS. Grajac u siebie beda zmotywowani zeby przed tak wielkim turniejem wygrac mecz bo to na pewno wplynie poztywnie na ich morale. Tak wiec wydaje mi sie, ze
Niemcy ograja Argentynczykow dlatego kurs 2,50 zagram. Nastpenym meczem - hitem jest spotkanie Francji z
Hiszpania. Espania bedzie grozna na MS, maja zgrany mocny zespol ktory potrafi wygrac z kazdym. Co moge powiedziec o Francji ? Od momentu kiedy zakonczyl kariere Zidan ten zespol nie prezentuje takie formy jak na MS 1998 czy 4 lata pozniej gdy zdobywal ME. Szczesliwy awans na mundial, ta slynna reka Henrego i to tyle. Warto zagrac x2 bo nie wydaje mi sie, ze Hiszpanie przegraja z tak slabo grajaca
Francja w tej chwili. No i mecz "Naszych" Nie wiem czemu faworytem wedlug bukmacherow jest reprezentacja Polski. Polaczki nie graja nic kompletnie, nie dala na razie nic zmiana trenera choc Smuda sie stara i robi to co moze ale jest jeszcze za wczesnie na dobra gre i wyniki. Oprocz tego zagramy na stadionie Polonii Warszawa, ogladalem mecz czarnych koszul z Lechem i boisku tam nie nadaje sie do grania meczow miedzynarodowych a jednak organizator wybral to miejsce. Warto sprobowac zagrac under 2,5 gola lub zwyciestwo jedno bramkowe Bulgarow. Oni maja lepszych zawodnikow choc nie wiem czy Berbatow zagra w tym meczu. Nie czytalem zadnego info na ten temat. Nie oszukujmy sie goscie maja lepsza druzyne jak na ta chwile od naszej. To by bylo na tyle....