Podatek? Czy opłata jak np w Pinku jeśli nie obrócisz depozytu x5 chyba 5%Potwierdzam. Biorą 8% + 1.2zł od każdej wypłaty.
Podatek? Czy opłata jak np w Pinku jeśli nie obrócisz depozytu x5 chyba 5%Potwierdzam. Biorą 8% + 1.2zł od każdej wypłaty.
Do końca roku ,czyli 31 grudnia przesyłająPotwierdzam. Biorą 8% + 1.2zł od każdej wypłaty.
powinni ręcznie dopisać - napisz lub zadzwoń do supportuMam pytanie panowie, czy Oni dopisują te 200 zł od razu do salda, czy odbywa się to jakoś inaczej? Wczoraj wpłaciłem 200 zł i stan konta cały czas taki sam , napisałem do supportu ale na razie brak odpowiedzi. W opcjach bonusu tez nie mam możliwości zaakceptowania.
Ale oni to do mnie na adres domowy wysyłają a ja mam z tym potem się rozliczyć w US ?Do końca roku ,czyli 31 grudnia przesyłają PIT-8AR od wygranej do US
do US wysyłają i podatek płacą.. oni się rozliczają z tego,a nie Ty skoro u nas jest zakaz grania, w sts też pit dostajesz na koniec roku? :zoltakartka:Ale oni to do mnie na adres domowy wysyłają a ja mam z tym potem się rozliczyć w US ?
i Tobie wezwanie w związku z łamaniem Ustawy Hazardowej?:grin:Do końca roku ,czyli 31 grudnia przesyłają
PIT-8AR od wygranej do US
..od jakiej wygranej chłopie?! oni grają,że wygrywają? czy my gramy i przegrywamy/wygrywamy.Do końca roku ,czyli 31 grudnia przesyłają
PIT-8AR od wygranej do US
Zdjęcie dowodu osobistego wystarczy? Czy żądają też zdjęcia rachunku za media? A jeżeli nie płacę żadnych rachunków i nie mam nic na siebie?Po weryfikacji konta pieniądze doszły na konto skrill Jak ktoś ma jakieś pytanie to pisać postaram się pomóc
To skad te 8% sie bierze co inni pisza ciekawa sprawa.......Powinno byc 0% a nie jakies 8%......I co z wyplata przed skonczoniem obrotu panie Marcinie mozna wyplacic depozyt jesli sie obrocilo i zostawic bonus?Skończcie pieprzyć farmazony o podatkach i pitach...
Ta strona jest obsługiwana przez Mayplay International Limited, spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, zarejestrowana zgodnie z prawem Malty o numerze rejestracyjnym C 60986, z siedzibą w Vincenti Buildings, Suite 1357, 28/19 Strait Street, Valletta VLT1432, Malta, na podstawie licencji numer LGA/CL2/497/2008 przyznanej przez Lotteries and Gaming Authority Malta firmie OddsMatrix Ltd, z siedzibą w Suite 4, No. 62/63, Borg Olivier Street, St. Julians, STJ 1081, Malta, oraz firmie Mayplay Holdings N. V., spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, zarejestrowana zgodnie z prawem Curacao o numerze rejestracyjnym 130496 siedzibą w E-Commerce Park Vredenberg, Curacao, pod numerem licencj 8048/JAZ wydany przez rząd Curacao.
Prawdopodobnie ktoś przeczytał taką informacje na węgierskim forum (sam to też znalazłem), ale nie wiem do końca, o jaki sposób wypłaty chodzi (być może przelew bankowy i kwestia przewalutowania) i czy nie dotyczy to tylko graczy z Węgier.To skad te 8% sie bierze co inni pisza ciekawa sprawa
Raczej nie, ale też nie mam potwierdzonych informacji.I co z wyplata przed skonczoniem obrotu panie Marcinie mozna wyplacic depozyt jesli sie obrocilo i zostawic bonus?
obrot 1x depozyt,ale nie wyplacisz tego wczesniej dopoki obrocisz/przegrasz bonus.Jak wyglada sprawa z wyplata depozytu po obrocie bo widze ze jest taka mozliwosc jak sie zagra po kursie 1,8....Wyplacal ktos moze??
Ja wysyłałem skan dowodu osobistego i skan zweryfikowanego skrill i to wystarczyło. Sam dowód osobisty nie wystarczy niestety.Jakie dokumenty byly potrzebne do weryfikacji?
Musisz obrócic cały bonus jesli chcesz wypłacić pieniądze. Oczywiście masz możliwość anulowania bonusu.Jak wyglada sprawa z wyplata depozytu po obrocie bo widze ze jest taka mozliwosc jak sie zagra po kursie 1,8....Wyplacal ktos moze??