Heh, 7 stycznia, kobieta, 14 :razz:Wiadomo już kiedy macie studniówkę? ???? ...
Jasne, że tak. Jeden problem u mnie z polskim to to, że facetka stawia za to oceny, a jeżeli temat nie trafi:;/: No tak można się sprawdzić ???? Ja będę miał gorzej z matematyką, rozwiązujemy zadania, które w przyszłości praktycznie nie znajdą żadnego zastosowania. U nas typują POTOP ????My mamy jutro, w środę, czwartek i w piątek wybrany dodatkowy przedmiot. Niczego się nie spodziewam, podchodzę do tego na lajcie. Jeśli chodzi o Polski to spoko jakby z Lalki coś dali. Zresztą lektury wszystkie czytałem które miałem do tej pory. Bardziej boje się jakiegoś głupiego tematu do którego nie wiadomo jak się zabrać. Wiadomo że to próbna matura, ale zawsze można się sprawdzić.
Ja pisałem 1, pewniej się czułem. Tekst prosty, ogólnie liczę na jakieś 60-70%Pisał ktoś temat #1 ?
W sumie nie poszło źle wg mnie.
u mnie w szkole matura próbna to być albo nie być ???? każdy bardziej dyga przed próbną niż przed tą decydującą pewnie. Zasada prosta. Nie zdasz próbnej - nie jesteś dopuszczony do głównej ???? Wiem , że każdy ma prawo przystapić do matury ale są patologiczne szkoły tak jak moja "albo wycofujesz deklarację , albo spotykamy się w sierpniu na komisie" krótka piłka ????Niczego się nie spodziewam, podchodzę do tego na lajcie.
za to za tego co słyszałem są mega problemy jakby ktoś nauczycielowi udowodnił taki fakt. była za 2 lata temu u mnie w szkole taka afera , rodzice kilku osób się zebrali i wpadli do szkoły ale wiadomo , że nic nie ugrali.podobno tak nie można
Technikum Budowlane ostatni rok (właściwie pół)Konrad jesteś w LO?
no nie gadaj :wowsdf:u mnie w szkole matura próbna to być albo nie być ???? każdy bardziej dyga przed próbną niż przed tą decydującą pewnie. Zasada prosta. Nie zdasz próbnej - nie jesteś dopuszczony do głównej ???? Wiem , że każdy ma prawo przystapić do matury ale są patologiczne szkoły tak jak moja "albo wycofujesz deklarację , albo spotykamy się w sierpniu na komisie" krótka piłka ????
Ta patologia wywodzi się od samej góry więc wiesz ???? ciężko cokolwiek by było zdziałać. Taki motyw był w tamtym roku , że dyrektora sprawdzała dzienniki maturalnych klas i prowadziła sobie selekcję , a potem wytyczne do nauczycieli.dobrze jakby taka patologia się wydała...
u nas są rozliczani ze wszystkiego ???? dobrze , że powoli kończy się edu w tej szkole ????Nie jestem pewny, ale zdaje mi się że nauczyciele z próbnych też są jakoś tam rozliczani, ile osób z ich klas zdało, a ile nie zdało.
Zamknięte dość proste, gorzej z otwartymi. My też mało przerabialiśmy.Ciężka ta mata, sporo rzeczy jeszcze nie mieliśmy. 30% przekroczę, ale na gruby over się nie zanosi.