>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2012

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
ustny angielski już za mną , 27/30 pkt hańby nie robi, szkoda że do niczego się to w zasadzie nie przydaje. Z tym jednym arkuszem to informacje sprawdzone ? Bo jeśli tak gdybym siadł w pobliżu kogoś dobrego z matmy to przecież spisać odpowiedzi z tej karty to banalna sprawa ????

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
ustny angielski już za mną , 27/30 pkt hańby nie robi, szkoda że do niczego się to w zasadzie nie przydaje. Z tym jednym arkuszem to informacje sprawdzone ? Bo jeśli tak gdybym siadł w pobliżu kogoś dobrego z matmy to przecież spisać odpowiedzi z tej karty to banalna sprawa ????
A nie lepiej zrobić tak, żeby sobie siąść koło kogoś dobrego tak jak mówisz i zrobić arkusz zamknięty samemu, a potem porównać, czy mniej więcej masz te same odpowiedzi, bo niektóre zadania zamknięte na tej maturze to są przecież na poziomie gimnazjum i jeśli tak będziesz miał, to poprawić odpowiedzi jak masz inne na zadania, w których strzelałeś albo nie byłeś pewny na te, które napisze ten koleś dobry z majcy? :jezora:

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
no niby tak jest, z tym że wiesz...lepiej być pewnym na 100 % ???? z próbnej liczonej samodzielnie miałem 30 %, nie wiem jak to będzie jutro ????

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
matma jak matma, najgorszy to bedzie ustny polak ???? mam za tydzien we wtorek, 3 strony czcionka 9 do nauki, cos wczoraj niby zaczalem, ale kompletnie nic nie wchodzi i sie mega nie chce ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
no niby tak jest, z tym że wiesz...lepiej być pewnym na 100 % ???? z próbnej liczonej samodzielnie miałem 30 %, nie wiem jak to będzie jutro ????
Jesteś w tej samej sytuacji co i ja, ponieważ ja miałem w listopadzie, i w marcu odpowiednio po 30%, więc 30% jutro mnie zadowoli ????

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
nie polecam ???? w tamtym roku na matmie było kilka wersji, na angielskim tak samo z tego co pamiętam

homel 918

homel

Użytkownik
Ale o czym wy piszecie, to czemu 1 arkusz wrzucaja tylko do gazet i neta z majcy. Nic nie jest pomieszane racze ... Tak samo z angielskiego by musieli zrobic. Nie siejcie paranoi.
Macie normalnie
1.D
2.C
3.A
i dla wszystkich jednakowe odpowiedzi, jezeli jest inaczej to niby czemu nie podaja tego w CKE na glownej ?

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Ale o czym wy piszecie, to czemu 1 arkusz wrzucaja tylko do gazet i neta z majcy. Nic nie jest pomieszane racze ... Tak samo z angielskiego by musieli zrobic. Nie siejcie paranoi.
Macie normalnie
1.D
2.C
3.A
i dla wszystkich jednakowe odpowiedzi, jezeli jest inaczej to niby czemu nie podaja tego w CKE na glownej ?
????
Na ostatniej maturze nie było 1 wersji ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Od kiedy ustna jest na 30 pkt ? Jak ja zdawałem to i j.polski jak i francuski miałem na 20 punktów i to na podstawie i rozszerzeniu.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ustny polak za mną
12/20
Pracy nie pisałem, konspekt i bibliografia uboga, bazowałem głównie na własnej wiedzy. Patrząc na to, że niektórzy płacili po 300 zł za prezentację i mieli punkt mniej/więcej to ja dziękuję. Na to i tak nikt nie patrzy. Mówiłem bez jąkania &quot;eee&quot;, &quot;yyy&quot;, nie robiłem powtórzeń.
Jedyne co denerwuje to te 15 minut. U nas w sali nie było zegara i kumplowi z klasy przerwali w trakcie mówienia. Zdał na minimum. Radzę podejść do tego na luzie tak jak ja, bo szkoda się na to spinać. Żal się później rozczarowywać, że liczyło się na dobry wynik, bo wkuwał ktoś na pałę tę prezentację.

Do góry Bottom