No tak, powinno być na odwrót.na interii już publikują, ale mi sie wydaje, że w 26 jest błąd z tym przedziałem
Tak, jest błąd, ramiona paraboli skierowane w górę.http://fakty.interia.pl/raport/matura-2012/news/matura-2012-arkusze-i-rozwiazania-z-matematyki,1792464,7352
na interii już publikują, ale mi sie wydaje, że w 26 jest błąd z tym przedziałem
otwarte kolka bo nie masz ani = ani mniejsze lub rowne albo wieksze lub rowneJa znalazlem jakiegos znawycy nauczyciela w liceum na jednej stronce i sie przestraszylem
ale ogarnalem teraz perspektywy i to edualndie wyborczej i z samych zamknietych 15.
Z otwartych tylko 7 , bo zle zapisalem nierownosc x nalezy (x1,x2) czyli to cmi tam wyszlo , ladnie narysowalem tylko nie zapisalem ze od-& itp to samo w wielomianie , takze po punkcie, w prawdopodobientstwo pochrzanilem liczbe wszystkich rozwiazan i wyszlo mi 14/17 wiec za te zdarzenia A pewnie punkta ????
i tak beka over 20 punktow ???? u mnie haha
ps w 26 parabolke i miejsce zerowe otwarte kolka ? i ramionka ladnie od gory
Moim zdaniem trzeba być wybitnym żeby nie zdać. Co by nie było rok temu sporo osób narzekało. Teraz nie znam nikogo kto by powiedział, że mu źle poszło.poziom matury cieniutki bardzo, a pewnie znowu 25% w kraju nie zda ????
Ja piszę, może bym i coś powtórzył, ale mi się nie chceKto pisze jutro rozszerzoną?
NieW zadaniu 26 powinno być (-5;-3) otwarte?
(-&;-5)brzuchor z suma (-3, +&W zadaniu 26 powinno być (-5;-3) otwarte?
No trudno, zawsze miałem problem z pojęciem tego, może z 20 punktów będzie(-&;-5)brzuchor z suma (-3, +&
czy jakos tak
Punkt ci odejmą za to
Ja zrobiłem 11 arkuszy, z czego 10 na >80%, wprawdzie bez sprawdzania... Ale robiłem takie głupie błędy, że masakra...Ja piszę, może bym i coś powtórzył, ale mi się nie chce
Matma rozszerzona + fizyka podstawowa, bo tego w przeciwieństwie do geografii nie trzeba czytać i się uczyć i polibuda welcome :razz:Ja zrobiłem 11 arkuszy, z czego 10 na >80%, wprawdzie bez sprawdzania... Ale robiłem takie głupie błędy, że masakra...
Skoro zdajesz rozszerzoną to pewnie później jakaś politechnika?