S
0
slawczansky
Użytkownik
Powiem wam, że nie jestem geniuszem z matmy, ale takiego lajtowego arkuszu jak ta matura nigdy nie rozwiazywalem xD
Nad ostatnim zadaniem siedziałem najdluzej, trzeba bylo ulozyc odpowiednie rownanie i wyszly po 2 różne wymiary dla kazdego basenu, ktore po podstawieniu do wzoru na pole musialy odpowiadac.slawczansky owszem rozwiązywałem na maturze próbnej ???? Zadanie ostanie można było zrobić łatwo metodą prób i błędów Zadanie przedostatnie było łatwe w obliczeniu, bo wszystko podane - to zadanka za największą liczbe punktów. Nie brałem się nawet za zadania w stylu WYKAŻ itp oraz za zadanie o rzucie kostką ???? Zamknięte pół na pół Ogólnie oby było 30% i goodbye ???? Jutro easy :
Nie chwale sie, jestem poprostu lekko oburzony tym co dzisiaj zobaczylem, bo to nie byl poziom liceum, zobaczymy na rozszerzonej jak to bedzie.Powiem tak jeżeli jest ktoś z matematycznej klasy to wiadomo że dla niego ta matura to prościzna albo jeżeli ktoś więcej siedzi przy książkach niż się bawi.
Także kroff nie chwal się bo jedni się uczą inni co innego robią.
Ja jako tzw. przeciętny uczeń to powiem że dla mnie matura trudniejsza niż próbna. Przede wszystkim kilka zadań zamkniętych głupich. Ale zdać spokojnie zdam tylko liczyłem na ponad 50 % a będzie pewnie ok. 40-50.
Czekamy na odpowiedzi...
skad wiesz? już chcieć widziałeś odp?15 z zamkniętych +nie wiem ile z otwartch ???? zdałem !! ????
są różne wersje odpowiedzi zależnie od wersji arkusza.ja naliczełem 18pkt z zamkniętych i już mam spokójto sa odpowiedzi
smutne minki przy moich błędach
1.c - 2%
2.b - 4%
3.a - 6%
4.b - 8%
5.a - 10%
6.d - 12%
7.d - 14%
8.b - 16%
9.b - 18%
10.c - 20 %
11.c - 22%