Miałem podobną sytuację wszystkie zadanie praktycznie rozwiązałem pomijając to że w jednym zamkniętym nie zaznaczyłem odpowiedzi na karcie ;/ i siedziałem 1,5 h nad ostatnim zadaniem, które było jednym z najprostszych, napisałem 4 układy równań i kupa ;/ albo delta wychodziła z pierwiastkiem albo jakieś ułamki itp nie wiem jakiś rozkojarzony byłem. nie mam pojęcia może ta miła a na dodatek piękna pani z komisji na mnie tak działałaZal mi tylko ostatniego zadania, wiedziałem jak zrobić, napisałem układ ale za grom mi nie wychodziły wynik, cały czas jakieś ułamki ale pewnie z 2-3 pkt na 5 dadzą
Mysle ze sprawdzajacy arkusz uznają Ci to ????a jak ktoś napisał numer wypracowania 2 a pisał na temat pierwszy to podlega to ocenie? może ktoś odpowiedziec
Nie obawiaj się, egazaminatorzy są wyrozumiali. Napewno będzie brane pod uwage. ????a jak ktoś napisał numer wypracowania 2 a pisał na temat pierwszy to podlega to ocenie? może ktoś odpowiedziec
http://www.wypracowania-angielskie.yoyo.pl/Tak w ogole zmieniajac temat ;p Ma ktos moze jakas fajna stronke gdzie mozna powtorzyc zwroty formalne itp do angielskiego?